UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Partizani Tirana BATE Borisov Bahis Tahmini 11.07.2023

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Eleme turu heyecanı başlıyor. BATE Borisov deplasmanda, Partizani Tirana’nın konuğu olacak. Mücadeleyi saat 21.45’de Bets10 sitesinden takip edebilirsiniz.

Partizani Tirana ile BATE Borisov zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Partizani Tirana galibiyetinin 2.85, beraberlik tercihinin 3.10, BATE Borisov galibiyetinin ise 2.50 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Partizani Tirana’nın İşi Zor 

Partizani Tirana, geçen sezon Arnavutluk Süper Ligi’nde sezonu 2. sırada tamamlamıştı. Şampiyon KF Tirana ile aynı puana sahip olmalarına rağmen averaj sebebiyle şampiyonluğu kaybettiler. Yeni sezona start verecek olan Ilir Daja’nın öğrencileri bu hafta Şampiyonlar Ligi 1. Eleme turu maçına çıkacak ve ilk maçta BATE Borisov’u konuk edecekler. İlk maçta BATE Borisov karşısında avantaj elde etmek isteyen Partizani Tirana’da önemli bir eksik bulunmuyor. 

BATE Borisov’dan 3 Puan 

BATE Borisov, Şampiyonlar Ligi 1. Eleme turu ilk maçında Partizani Tirana’nın konuğu olacak. Belarus ekibinin çok zor bir kura çekmediğini ve Partizani Tirana’ya karşı turun favorisi olduğunu belirtelim. Belarus Premier Ligi’nde de geçen hafta önemli bir 3 puan alan Aleksandr Mikhailov’un ekibi Shakhtyor Soligorsk engelini 2-0 ile geçmişti. Bu sezon Valeriy Gromyko, attığı gollerle BATE Borisov’un en dikkat çeken oyuncusu konumunda. Partizani Tirana maçı öncesinde BATE Borisov’da önemli bir eksik yok.

Partizani Tirana – BATE Borisov Maç Bilgileri

Partizani Tirana – BATE Borisov Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Bets10 sitesinde Türkiye saati ile 21.45’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Selman Stermasi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Partizani Tirana’nın 11’i Belli mi?

Partizani Tirana’nın muhtemel kadrosu: Bekim Redjepi, Marcelino Preka, David Atanasovski, Arjol Rrapaj, Endi Hadroj, Valentino Murataj, Bruno Telushi, Chandrel Matondo, Victor Da Silva, Christian Mba, Eljon Sota

BATE Borisov'un 11’i Belli mi?

BATE Borisov’un muhtemel kadrosu: Andrey Kudravets, Dmitri Antilevski, Alexander Martynov, Sidi Bane, Sheriff Jimoh, Denis Grechikho, Valeri Bocherov, Artem Kontsevoj, Valeri Gromyko, Vladislav Malkevich, Denis Laptev

İddaa Tahmini

Partizani Tirana, geçen sezon şampiyonluğu kıl payı kaçırmıştı. Averaj sebebiyle KF Tirana’nın gerisinde sezonu 2. sırada tamamladılar. BATE Borisov ile Şampiyonlar Ligi 1. Eleme turunda karşı karşıya gelecekler ve işleri pek kolay değil. BATE Borisov ise rakibine nazaran daha güçlü bir takım. Belarus Ligi’nde de sezon devam ediyor. Geçen hafta Shakhtyor Soligorsk’u 2-0 ile geçen BATE Borisov’da moraller yerinde. Şampiyonlar Ligi 1. Eleme turunda da Partizani Tirana karşısında favoriler. BATE Borisov’dan ilk maçta galibiyet bekliyorum. 

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.14

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.50

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadelede kazanan çıkmadı. Karşılaşma 1-1 sona erdi.