sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 13.07.2023

İddaa fikstüründe 13 Temmuz Çarşamba akşamı yer alan UEFA Avrupa Konferans Ligi mücadelelerini, kupon olarak hazırladık. Bol şanslar.

Domzale – Balzan FC: KGYOK, 1.34 (iddaa) – 1.53 (intobet) ; Domzale ile Balzan FC, 13 Temmuz Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 20:00’de karşı karşıya gelecek. UEFA Avrupa Konferans Ligi 1. Ön Eleme Tur mücadelesine, Sportni Park ev sahipliği yapacak. Domzale cephesinde yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Ev sahibinde henüz Slovenya 1. Ligi başlamazken, yeni sezonun ilk sınavını UEFA Avrupa Konferans Ligi 1. Ön Eleme Turu’nda Balzan FC’ye karşı verecek. Geçtiğimiz sezon Slovenya 1. Ligi’ni 52 puanla 4. sırada tamamlayan Domzale cephesinde, genç teknik adam Simon Rozman ile yola devam ediliyor. Transfer döneminde 6 yeni takviyeyle kadrosunu güçlendirmeye çalışan ev sahibi, hem hücum hattı hem de savunma hattına takviyeler yaptı. Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Rijeka karşısında 1-0’lık galibiyete imza atan Domzale, NK Varazdin karşısında ise 3-2’lik mağlubiyetten kurtulamadı. 2 sezon önce UEFA Konferans Ligi serüvenine 1. Ön Eleme Turu’nda merhaba diyen ve turnuvaya 3. Ön Eleme Turu’nda veda etmek zorunda kalan ev sahibi, geçtiğimiz sezon ise Avrupa’da yoktu. Malta Premier Ligi’nde üst üste 2 sezon küme düşme tehlikesi yaşayan Balzan FC, Oliver Spiteri yönetiminde küme düşme tehlikesini geçtiğimiz sezon yaşamazken, yeni hocasıyla UEFA Avrupa Konferans Ligi biletini cebine koydu. 1. Ön Eleme Turu’nda mücadele edecek olan konuk ekip, Malta Premier Ligi’nde normal sezonu 6. sırada tamamlarken, Hibernians karşısında galip gelerek Konferans Ligi için hak kazandı. Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Balzan FC, transfer döneminde 7 yeni ismi kadrosuna katarken, takımdan ise 7 oyuncu ayrıldı. Avrupa sahnesi için tecrübesi eksik olan Balzan FC, sürpriz bir galibiyetle tur kapsını aralamak istiyor. Konuk ekibin Domzale deplasmanında işi oldukça zor. Kadro kalitesiyle hem ilk maçın hem de turun favorisi olarak gösterilen Domzale, rakibi gibi sezonun ilk sınavını UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde verecek. Slovenya temsilcisinin iç sahada hataya yer vermeyeceğini ve Balzan FC’ye maç boyunca gol şansı vermeyecektir.

Tobol – Honka: MS 1, 1.51 (iddaa) – 1.70 (intobet) ; UEFA Avrupa Konferans Ligi 1. Ön Eleme Turu’nun ilk maçında, Tobol evinde Honka’yı konuk edecek. İddaa fikstüründe 13 Temmuz Perşembe akşamı yer alan mücadele Türkiye saati ile 17:00’de sahne alacak. UEFA Avrupa Konferans Ligi 1. Ön Eleme Turu kapsamında Honka karşısına çıkacak olan Tobol, geçtiğimiz haftayı Kazakistan Premier Ligi’nde galibiyetle kapattı. Ev sahibi sezonun ilk yarısını Atyrau deplasmanından aldığı 3-0’lık mağlubiyetle kapatırken, sezonun ikinci yarısına ise iç sahada 1-0’lık galibiyetle merhaba dedi. 14 haftayı 7 galibiyet, 2 beraberlik, 5 mağlubiyetle geride bırakan Tobol, 23 puanla kendisine 6. sırada yer buldu. Lider ile arasında 15 puan fark bulunan Tobol, 11 iç saha maçında sadece 2 mağlubiyet yaşadı. Taraftarı önünde sezon boyunca etkili olmayı başaran Milan Milanovic’in öğrencileri, UEFA Konferans Ligi 1. Ön Eleme Turu’nun ilk maçında da Honka’ya karşı bu avantajı kullanmak istiyor. Finlandiya Veikkausliiga’da geçtiğimiz hafta SJK Seinajoki deplasmanına konuk olan Honka, 4 maçlık yenilmezlik serisiyle sahaya çıkarken, evine 1-0’lık mağlubiyetle dönmekten kurtulamadı. Son haftaların formda takımları arasında yer alan Vesa Vasara’nın öğrencileri, 2. sıradaki rakibine diş geçirmeyi başaramazken, 5. sırada kaldı. 16 hafta sonunda 6. mağlubiyeti yaşayan Honka, UEFA Konferans Ligi 1. Ön Eleme Turu’nda boy gösterecek. Finlandiya Veikkausliiga’da zirve iddiası süren konuk ekip, uzun süredir Avrupa’da elemeleri geçmeyi başaramadı. Konferans Ligi ve UEFA Avrupa Ligi kapsamında çıktığı eleme maçlarında galibiyet almakta fazlasıyla zorlandıklarını ve en fazla bir eleme turunu geçebildiklerini söyleyelim. Deplasmanda galibiyet arayacak olan Honka’nın iç sahada iyi performanslar sergileyen Tobol karşısında işi oldukça zor. Sezon boyunca taraftarı önünde daha iyi performanslar sergileyen Tobol, Kazakistan Premier Ligi’nde üst sıralara iç sahada aldığı galibiyetlerle tutundu. Konferans Ligi’nin 1. Ön Eleme Turu’nda mücadele edecek olan Tobol’un, Honka engelini ilk maçta galibiyetle geçeceğini düşünüyorum.

Maribor – Birkirkara: KGYOK, 1.29 (iddaa) – *** (intobet) ; UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde 1. Ön Eleme heyecanı yaşanırken, 13 Temmuz Çarşamba akşamı fikstüründe bizleri bekleyen mücadelede, Maribor ile Birkirkara karşı karşıya gelecek. Maçın başlama saati 22:00. UEFA Avrupa Konferans Ligi 1. Ön Eleme Turu’nda karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Maribor, mutlak favori olarak gösteriliyor. Birkirkara eşleşmesinin ilk maçında iç saha avantajına sahip olan Slovenya temsilcisi, yeni sezonun ilk sınavını verecek. Şampiyon olarak başladığı sezondan istediğini alamayan Maribor, sezonu 3. sırada tamamladı. Lider Olimpija’nın 11 puan gerisinde kalan ve Konferans Ligi için mücadele etmek zorunda kalan ev sahibi, yeni sezon öncesi 7 transferle kadrosunu güçlendirdi. Hücum hattına Xhuliano Skuka ve Marko Kolar gibi 2 önemli takviyeye imza atan Maribor, kanat beklerini ise Mark Strajnar ve Hillel Soudani transferleriyle güçlendirdi. Yeni sezon için iyi bir kadro kurduğunu düşündüğümüz Maribor, ilk maçta hata yapmak istemiyor. Birkirkara yeni sezona 6 yeni transferler başlıyor. Malta Premier Ligi’nde geçtiğimiz sezonu şampiyonluk yarışının içerisinde geçiren konuk ekip, liderliği Hamrun’un ellerinden almayı başaramasa da, son haftalara kadar yarışın içerisinde kalmayı başardı ve sezonu 2. sırada tamamladı. Giovanni Tedesco önderliğinde yoluna devam eden konuk ekip, yeni sezonun ilk sınavını Maribor deplasmanında verecek. Transferlerle kadrosunu güçlendirmelerine karşın, son hazırlık maçında Gzira Unit karşısına çıktılar ve sahadan 4-0’lık ağır bir mağlubiyetle ayrıldılar. Özellikle savunma hattı yeni sezon öncesi olumlu sinyaller vermezken, hücum hattı da üretkenlikten uzak kaldı. İlk maçtan avantajlı çıkmak isteyen Birkirkara’nın deplasmanda işi oldukça zor. Slovenya temsilcisi Maribor, UEFA Avrupa Konferans Ligi 1. Ön Eleme Turu’nda favori gösteriliyor. Rakibinden daha fazla tecrübeye sahip olan ve kadro kalitesiyle öne çıkan Maribor, taraftarı önünde konuk edeceği rakibine ilk maçta gol şansı vermeyecektir.

Toplam İddaa Oranı: 2.61

intobet Bahis Oranı: ***