İrlanda Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

UCD Drogheda United Bahis Tahmini 14.07.2023

İrlanda Premier Lig’de son sırada yer alan UCD bu hafta iç sahada, Drogheda United’ı ağırlayacak. Mücadelenin saat 21.45’de başlayacağını ve nesine.com sitesinden yayınlanacağını belirtelim.

UCDDrogheda United arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. UCD kazanır 7.00, beraberlik 4.50, Drogheda United kazanır ise 1.42 olarak açıklanmış.

UCD Son Sırada

UCD, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Bohemians karşısında puan almayı başaramadı. Rakibine 4-0 mağlup olan Andrew Myler’in ekibinde moraller bozuk. İrlanda Premier Lig’de geride kalan 23 haftada sadece 9 puan toplayan UCD, ligin dibinde bulunuyor. Bu sezon ligde kalmalarına da pek ihtimal verilmediğini belirtelim. Play out hattı ile aradaki puan farkı da 14’e çıkmış oldu. UCD bu hafta ise Drogheda United’ı konuk edecek. Maç öncesinde UCD’de eksik bulunmdığını belirtelim. 

Drogheda United’da Hedef 3 Puan 

Drogheda United, İrlanda Premier Lig’de alt sıralarda yer alıyor. Geçtiğimiz hafta sürpriz bir beraberlik almayı başaran Drogheda United, lider Shamrock ile golsüz berabere kaldı. Son 3 maçından da galibiyet çıkartamayan Kevin Doherty’nin ekibi bu hafta ise son sıradaki UCD’nin konuğu olacak. Drogheda United’ın bu hafta zayıf rakibine karşı kazanmaktan başka çaresi yok diyebiliriz. Puan kaybetmeleri halinde play out hattına gerileyebilirler. Maç öncesinde Drogheda United’da eksik bulunmuyor. 

UCD – Drogheda United Maç Bilgileri

UCD – Drogheda United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’de nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele UCD Bowl Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

UCD'nin ilk 11’i Belli mi?

UCD’nin muhtemel kadrosu: Kian Moore, Evan Osam, Michael Gallagher, Danu Kinsella Bishop, Danel Babb, Jesse Dempsey, Jack Keaney, Brendan Barr, Alex Nolan, Sami Clarke, Jacj Doyle

Drogheda United'ın ilk 11’i Belli mi?

Drogheda United’ın muhtemel kadrosu: Andrew Wogan, Evan Weir, Cono Keeley, Elicha Ahui, Darragh Markey, Gary Deegan, Adam Foley, Emmanuel Adegboyega, Ryan Brennan, Dayle Rooney, Darragh Noone

İddaa Tahmini

UCD’de işler yolunda gitmiyor. Geçtiğimiz hafta iç sahada Bohemians’ı konuk eden UCD, sahadan 4-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Bir önceki hafta ise St Patrick’e 7 golle kaybetmişlerdi. Drogheda United ise geçen hafta liderden puan aldı. Shamrock’u konuk eden Drogheda United, rakibi ile golsüz berabere kaldı. Son 3 maçtır kazanamıyorlar am abu hafta UCD deplsamanında net favoriler. Kevin Doherty’nin ekibinden farklı bir galibiyet bekliyorum. UCD deplasmanında kazanırlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.25

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.42

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Drogheda United 3 puanı 3 golle aldı. Son sıradaki UCD engelini 3-1 ile geçtiler.