İrlanda Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Shelbourne Bohemians İddaa Tahmini 14.07.2023

İrlanda Premier Lig’de heyecan yeni hafta heyecanı başlıyor. Bohemians deplasmanda, Shelbourne’un konuğu olacak. Mücadeleyi saat 21.45’de nesine.com sitesinden takip edebilirsiniz.

Shelbourne ile Bohemians zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Shelbourne galibiyetinin 2.50, beraberlik tercihinin 3.10, Bohemians galibiyetinin ise 2.90 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Shelbourne 3 Maç Sonra Kazandı 

Shelbourne, İrlanda Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. UCD deplasmanına konuk olan Shelbourne, rakibini 4 golle geçmeyi başardı. Üst üste yaşanan 3 maçlık puan kayıplarının ardından UCD galibiyeti moral oldu diyebiliriz. Net bir galibiyet alarak haftayı 3 puan ile kapatan Damien Duff’un ekibi bu hafta ise Tolka Park’da Bohemians’ı konuk edecek. Bu maçta da 3 puan hedefleyen Shelbourne’de önemli bir eksik bulunmuyor. 

Bohemians Hata Yapmadı 

Bohemians, İrlanda Premier Lig’de geçtiğimiz hafta önemli bir 3 puan aldı. Lider Shamrock ve 2. sıradaki St Patrick’in puan kaybettiği haftayı kazanarak geçen Bohemians, haftanın karlı takımlarından biri oldu. Bu galibiyet ile İrlanda Premier Lig’de 4 maç aradan sonra 3 puan sevinci yaşamış oldular. Dundalk’ı 3-2 mağlup eden Declan Devine’ın ekibinde Konferans Ligi umutları devam ediyor. Bohemians bu hafta ise Shelbourne’un konuğu olacak. Karşılaşma öncesinde Bohemians’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim. 

Shelbourne – Bohemians Maç Bilgileri

Shelbourne – Bohemians Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’de nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Tolka Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Shelbourne'un ilk 11’i Belli mi?

Shelbourne’un muhtemel kadrosu: Brendan Clarke, Jonathan Lunney, Conor Kane, Shane Griffin, Aodh Dervin, Luke Byrne, Aaron O’Driscoll, Jack Moylan, Jad Hakiki Filloche, Sean Boyd, Shane Farrell

Bohemians'ın 11’i Belli mi?

Bohemians’ın muhtemel kadrosu: James Talbot, Patrick Kirk, Krystian Novak, Jordan Flores, Dylan Connoly, Kacper Radkowski, James Clarke, Adam McDonnell, Kristopher Tawardek, Jonathan Afolabi, Grant Horton

İddaa Tahmini

Shelbourne, İrlanda Premier Lig’de 3 maç aradan sonra galibiyet ile tanıştı. Geçtiğimiz hafta UCD deplasmanında 4 golle kazanmayı başardılar. Bu galibiyet ile moral bulan Shelbourne, bu hafta Bohemians’ı konuk edecek. Bohemians ise Dundalk’ 3-2 mağlup etti. 4 maçlık kötü gidişatı sona erdiren Bohemians’da moraller yerinde. Taraf bahsi açısından oldukça zor bir maç. Her iki takımda ilk 3 hedefi için mücadele veriyor. Bu sebeple gollere yöneleceğim. Hem Shelbourne hem de Bohemians skor üretmeyi başarır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.83

intobet Oranı: KGVAR Oran 2.10

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşmada kazanan çıkmadı. Mücadele 1-1 sona erdi.