Finlandiya Veikkausliiga iddaa tahminleri ve analizleri

Ilves Tampere IFK Mariehamn Maç Tahmini 15.07.2023

15 Temmuz Cumartesi günü İddaa fikstüründe yer alan Finlandiya Veikkausliiga mücadelesinde, Ilves Tampere ile IFK Mariehamn kozlarını paylaşacak. Türkiye saati ile 15:00’te sahne alacak karşılaşmaya, Tammelan Pallokentta Stadı ev sahipliği yapacak.

intobet, Ilves Tampere 1.74, beraberliğe 3.65, IFK Mariehamn galibiyetine ise 4.60 oran belirlemiş durumda.  Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.10, 2.5 Alt 1.72 oran kazandırıyor..

Ilves Tampere Maç Kazanmakta Zorlanıyor

Geçtiğimiz hafta KTP Kotka deplasmanına konuk olan Ilves Tampere, evine golsüz beraberlikle döndü. Ev sahibi son 6 haftada 5. beraberliğini yaşarken, 14 hafta sonunda ise 7. beraberliğini yaşadı. Maç kazanmakta fazlasıyla zorlanan Ilves Tampere, son 6 haftanın tamamında puan kaybetti. Üst sıralardan adım adım uzaklaşan Jarkko Wiss’in öğrencileri, 16 puanla 8. sıraya kadar geriledi. Sezonun ilk yarısında IFK Mariehamn ile deplasmanda 1-1 berabere kalan ev sahibi, ligin en alt sırasında yer alan IFK Mariehamn karşısında galibiyet arayacak. Kalesinde gördüğü 14 gole karşılık, rakip fileleri 14 kez havalandırdıklarını söyleyelim. Maç kazanmakta zorlanan Ilves Tampere’nin toparlanmak için galibiyete ihtiyacı var.

IFK Mariehamn En Alt Sırada

Finlandiya Veikkausliiga’nın en zayıf halkası IFK Mariehamn, puan kayıplarına sezonun ikinci yarısında devam ediyor. Geçtiğimiz hafta iç sahada Oulu’yu konuk eden IFK Mariehamn, 10 kişi kaldığı mücadeleden 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. 14 hafta geride kaldığı 10 puanla en alt sıradan kurtulmayı başaramayan konuk ekip, 14 haftanın 12’sinde puan kaybı yaşadı. Teknik adam Lukas Syberyjski’nin tahtı sallanmaya başladı. Lider KuPS Kuopio’ya karşı alınan galibiyetle toparlanma sinyalleri veren IFK Mariehamn, son 2 haftada 5 puan kaybetti. Sadece 2 maçtan galip çıkmayı başaran konuk ekip, galibiyet adına fazlasıyla zorlanıyor.

Ilves Tampere – IFK Mariehamn Maç Bilgileri

Ilves Tampere – IFK Mariehamn Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 15:00’te sahne alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Tammelan Pallokentta Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Ilves Tampere’nin 11’i Belli mi?

Ilves Tampere’nin muhtemel kadrosu: Otso Virtanen, Tatu Miettunen, Felipe Aspegren, Petteri Pennanen, Santeri Haarala, Oiva Jukkola, Yussif Moussa, Adam Larsson, Parfitt-Williams, N’Diaye, Mohammed.

IFK Mariehamn’ın ilk 11’i Belli mi?

IFK Mariehamn’ın muhtemel kadrosu: Elmo Henriksson, Christophe Coubronne, Timi Lahti, Mikko Sumusalo, Alan Henrique, Alvaro N’gamba, Jiri Nissinen, Michael Fonsell, Robin Sid, Ariel Ngueukam, Cledson Carvalho da Silva.

İddaa Tahmini

6 haftadır maç kazanamayan Ilves Tampere, ligin en zayıf halkası Mariehamn karşısında galibiyet arayacak. Ev sahibi sezon boyunca ligde rakibinden daha etkili olmayı başarırken, bu hafta galibiyet adına denenmeye değer taraf haline geldi.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.56

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.74

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Ilves Tampere iç saha avantajını iyi değerlendiremedi. IFK Mariehamn karşısında 1 puanla yetinen Ilves Tampere, en alt sıradaki rakibi karşısında dahi galibiyet adına zorlanmaya devam etti.