Finlandiya Veikkausliiga iddaa tahminleri ve analizleri

VPS Oulu İddaa Tahmini 15.07.2023

15 Temmuz Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:00’de sahne alacak olan Finlandiya Veikkausliiga mücadelesinde, VPS ile Oulu kozlarını paylaşacak. Mücadeleye Elisa Stadı ev sahipliği yapıyor.

intobet, VPS galibiyetine 2.45, beraberliğe 3.40, Oulu galibiyetine ise 2.70 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.18, beraberliğe 3.01, konuk ekibe ise 2.44 oran veriyor.

VPS Çok Formda

Geçtiğimiz hafta Finlandiya Veikkausliiga’da İnter Turku deplasmanına konuk olan VPS, iç sahada 3-0 mağlup etmeyi başardığı rakibine karşı deplasmanda 1-0’lık galibiyete imza attı. Gol yememe süresini 270 dakikaya çıkarmayı başaran ev sahibi, son 3 haftada 3 galibiyete ima attı. İnter Turku’yu hem iç saha hem de deplasmanda mağlup etmeyi başaran Christian Sund ve öğrencileri, diğer galibiyetini ise lider KuPS Kuopio’ya karşı aldı. İlk 12 haftanın 11’inde puan kaybı yaşayan ve ligin zayıf halkaları arasında yer alan VPS, son 3 haftada ise en iyi performanslardan birini ortaya koydu. Tam 6 golle galip gelen ev sahibi, kalesinde ise 3 maç boyunca gole izin vermedi. Sezonun ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapan VPS, galibiyetlerine Oulu karşısında devam etmek istiyor.

Oulu Gözünü Zirveye Dikti

Finlandiya Veikkausliiga’da üst üste galibiyetlere imza atan Oulu, zirveyle adım adım puan farkını kapatıyor. Ricardo Duarte ve öğrencileri, son 3 haftaya aldığı galibiyetlerle damga vuran takımlardan birisiydi. Son 3 haftada rakip fileleri tam 9 kez havalandırmayı başaran Oulu, kalesinde ise sadece 2 gole izin verdi. SJK Seinajoki, Haka ve IFK Mariehamn karşısında kazanmayı bilen konuk ekip, lider ile arasındaki puan farkını 1 maç eksiğe rağmen 4’e kadar indirmeyi başardı. Sezonun ilk yarısında VPS engelini iç sahada 2-1’lik galibiyetle geçmeyi başaran Oulu, rakibi karşısında bir kez daha kazanmak istiyor. Konuk ekip bu hafta sezonun ilk yarısının aksine çok daha formda bir rakip karşısına çıkacak. Tam 25 gole imza atan Oulu, aynı zamanda Finlandiya Veikkausliiga’nın en golcü takımı.

VPS – Oulu Maç Bilgileri

VPS – Oulu Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 17:00’de sahne alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Elisa Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

VPS’nin 11’i Belli mi?

VPS’nin muhtemel kadrosu: Teppo Marttinen, Juhani Pikkarainen, Mikko Pitkanen, Baba Mensah, Jesper Engström, Prosper Ahiabu, Antti Raisanen, Evgeni Bashkirov, Peter Godly Michael, Roni Hudd, Samu Alanko.

Oulu’nun ilk 11’i Belli mi?

Oulu’nun muhtemel kadrosu: Callum Ward, Riku Selander, Noah Pallas, Tony Miettinen, Emmanuel Affi, Lucas Ferreira, Jere Kallinen, Yassin Daoussi, Ashley Coffey, Niklas Jokelainen, Otso Liimatta.

İddaa Tahmini

3’te 3 yapmayı başaran ve sezonun ikinci yarısına harika bir başlangıç yapan VPS ve Oulu, bu hafta kozlarını paylaşacak. Zorlu mücadelede taraf bahsi oldukça güç. İki formda takımında zorlu mücadelede skor üretmeyi başaracağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.52

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.70

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: VPS 3 puanı 3 golle cebine koydu. Finlandiya Veikkausliiga sahnesinde 3 haftadır kazanan VPS, Oulu engelini kayıpsız geçti ve son haftalardaki etkisini doludizgin sürdürdü.