Norveç Eliteserien iddaa tahminleri ve analizleri

Valerenga Molde İddaa Tahmini 15.07.2023

Valerenga evinde Molde‘yi konuk edecek. Norveç Eliteserien Ligi kapsamında 15 Temmuz Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 19:00’da sahne alacak olan mücadeleye, Intility Arena Stadı ev sahipliği yapacak.

Bets10, Valerenga galibiyetine 4.00, beraberliğe 4.00, Molde galibiyetine ise 1.85 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.57, 2.5 Alt 2.40 oran kazandırıyor. Bets10 tarafından takipçilerine sunulan özel oran fırsatlarını incelediğimizde, 2.5 Üst seçeneğini değerlendirerek, 10.00 oran kazanma şansına sahipsiniz.

Valerenga Lige Yarı Finalist Dönüyor

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Valerenga, Norveç Kupası’ndan Yarı Final biletiyle dönüyor. Eliteserien Ligi’nde zor günler geçiren Valerenga, son 5 haftada puan kayıplarına engel olmayı başaramazken, teselliyi kupa serüveninde buldu. Hafta içi karşı karşıya geldiği Brann karşısında devre arasına 2-0 geride giren Valerenga, harikulade bir geri dönüşle skoru 3-2’ye getirmeyi başardı ve yarı finalist olarak güven tazeledi. Norveç Eliteserien Ligi’nde küme düşme tehlikesini yakından hisseden Dag-Eilev Fagermo’nun öğrencileri, 12 haftayı 11 puanla geride bıraktı. Düşme hattıyla arasında sadece 1 puan fark bulunan Valerenga, hafta içi aldığı Brann zaferinin ardından, ligin son şampiyonu Molde karşısında galibiyet arayacak.

Molde Galibiyet Peşinde

Norveç Eliteserien Ligi’nin son şampiyonu Molde, sezona istediği gibi bir başlangıç yapamazken, son haftalarda yükselişe geçti. İlk 4 haftanın tamamında yaşanan puan kayıplarıyla zirveden fazlasıyla uzaklaşan konuk ekip, son 3 haftada mağlubiyete yer vermedi. 5. sıraya kadar yükselen Erling Moe’nin öğrencileri, lider ile arasındaki puan farkını ise 12’ye indirdi. Geride bıraktığımız hafta liderin en yakın takipçilerinden Brann’ı sahasında ağırlayan konuk ekip, 2-0’lık net bir galibiyetle yarıştan kopmadığını bizlere gösterdi. Son haftalardaki en iyi performanslarından birini sergileyen Mode’nin, zirve yarışının içerisinde kalmak için galibiyetlerine devam etmeye ihtiyacı var. 5. sırada yer alan Molde, iç sahada üst üste galibiyetlere imza atarken, deplasmanda ise 2 haftadır puan kayıplarına engel olamıyor.

Valerenga – Molde Maç Bilgileri

Valerenga – Viking Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 19:00’da sahne alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Intility Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Valerenga’nın 11’i Belli mi?

Valerenga’nın muhtemel kadrosu: Magnus Smelhus Sjoeng, Vegar Hedenstad, Stefan Strandberg, Magnus Riisnæs, Daniel Hakans, Petter Strand, Henrik Björdal, Fredrik Jensen, Simen Juklerod, Mohamed Ofkir, Seedy Jatta.

Molde’nin 11’i Belli mi?

Molde’nin muhtemel kadrosu: Jacob Karlstrom, Martin Linnes, Martin Bjornbak, Emil Breivik, Eirik Haugan, Kristoffer Haugen, Heggheim Mannsverk, Ola Brynhildsen, Kristian Eriksen, Eric Kitolano, Birk Risa.

İddaa Tahmini

Norveç Eliteserien Ligi’nde yeniden zirve yarışına tutunmayı başarmasına karşın, Molde’nin hala hata yapma lüksü yok. Puan farkının 12’nin üzerine çıkmasını istemeyen Molde, galibiyetlerine Valerenga deplasmanında devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.64

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 10.00

Maç Sonucu: 0-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Molde deplasmanda tam 4 golle kazandı. Konuk ekip zirve yarışında hata kredisini doldururken, son haftalarda hata yer vermedi. Üst üste galibiyetlere imza atan Molde, Valerenga deplasmanında bizleri yanıltmadı.