İsveç Allsvenskan iddaa tahminleri ve analizleri

Hacken Brommapojkarna İddaa Tahmini 15.07.2023

İsveç Allsvenskan’da şampiyonluk hesapları yapayan Hacken evinde, Brommapojkarna ile kozlarını paylaşacak. Karşılaşma saat 18.30’da başlayacak ve nesine.com sitesinden ekranlara gelecek.

Hacken Brommapojkarna arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Hacken kazanır 1.24, beraberlik 6.90, Brommapojkarna kazanır ise 10.50 olarak açıklanmış.

Hacken 5 Maçtır Kaybetmiyor

Hacken’da yüzler gülüyor. Geçtiğimiz hafta sonu AIK Stockholm’e konuk olan Hacken, rakibini 2-1 mağlup ederek önemli bir 3 puan elde etti. Malmö’nün liderliği kaybettiği ve mağlup olduğu haftayı kazanarak geçen Hacken, İsveç Allsvenskan’da 3. Sıradaki yerini korudu. Son 5 maçta da mağlubiyet yüzü görmeyen Hacken, bu hafta Brommapojkarna ile karşı karşıya gelecek. Maçın net favorisi olarak gösterilen Hacken’ın rahat bir galibiyet alması bekleniyor. Maç öncesinde Hacken’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Brommapojkarna Düşüşte

Brommapojkarna’da üst üste mağlubiyetler devam ediyor. AIK Stockholm mağlubiyetinin ardından Degerfors karşısında da kaybeden Luis Pimenta’nın öğrencilerinde galibiyet hasreti 3 maça çıktı. Geçen hafta Grimsta’da konuk ettikleri Degerfors’a 2-1 kaybettiler. İlk yarıyı 1-0 önde kapattığı maçtan puansız ayrılan Brommapojkarna’da moraller bozuk. Bu hafta sonu ise Bravida Arena’da Hacken’ın konuğu olacaklar. Maç öncesinde Brommapojkarna’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Hacken – Brommapojkarna Maç Bilgileri

Hacken – Brommapojkarna Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 18.30’da başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bravida Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Hacken'ın ilk 11’i Belli mi?

Hacken’ın muhtemel kadrosu: Peter Abrahamsson, Even Hovland, Simon Sandberg, Kristoffer Lund Hansen, Samuel Gustafsson, Simon Gustafson, Mikkel Jensen, Momodou Lamin Sonko, Ibrahim Sadiq, Benie Adama Traore, Valgeir Lunddal Fridriksson

Brommapojkarna'nın ilk 11’i Belli mi?

Brommapokjarna’nın muhtemel kadrosu: Filip Sidklev, Torbjörn Heggem, Amadeus Sögaard, Marijan Cosic, Ludvig Fritzson, Tim Söderström, Kevin Ackermann, Oscar Pettersson, Nikola Vasic, Samuel Holm, Alexander Jensen

İddaa Tahmini

Hacken, hafta içi Şampiyonlar Ligi’nde kazanmayı başardı. The New Saints engelini 3-1 ile geçen Hacken, tur kapısını da araladı diyebiliriz. İsveç Allsvenskan’da ise 6 maçtır kaybetmiyorlar. Geçen hafta sonu AIK Stockholm deplasmanında 2-1 kazanmışlardı. Brommapojkarna’da ise gidişat kötü. Geçen hafta iç sahada Degerfors’a 2-1 kaybettiler. Son 3 maçından da mağlubiyet ile ayrıldıklarını belirtelim. Hacken’dan kolay bir galibiye bekliyorum. Bravida Arena’da Brommapojkarna’yı farklı geçerler.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.45

intobet Oranı: H1, Oran 1.66

Maç Sonucu: 4-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Hacken, uzatmalarda güldü. İç sahada konuk ettikleri Brommapojkarna’yı 4-2 ile geçtiler.