İsveç Allsvenskan iddaa tahminleri ve analizleri

Degerfors IK Sirius İddaa Tahmini 15.07.2023

İsveç Allsvenskan’da alt sıraları yakından ilgilendiren bir karşılaşma. IK Sirius deplasmanda, Degerfors’un konuğu olacak. Mücadele saat 18.30’da başlayacak ve nesine.com sitesinden izlenebilecek.

Degerfors ile IK Sirius zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Degerfors galibiyetinin 2.80, beraberlik tercihinin 3.50, IK Sirius galibiyetinin ise 2.50 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Degerfors Sürpriz Yaptı

Degerfors, İsveç Allsvenskan’da 5 maçlık kazanamama serisini sona erdirdi. Geçtiğimiz hafta sonu Brommapojkarna deplasmanına konuk olan Degerfors, rakibini 2-1 mağlup ederek sürpriz bir galibiyet elde etti. 1-0 geriye düştüğü maçta 82 ve 84. Dakikada bulduğu arka arkaya gollerle 3 puanı alan Degerfors, haftanın sürpriz sonuçlarından birine imza atmış oldu. 5 maç aradan sonra kazanarak moral bulan Tobias Solberg’in ekibi play out hattının da üzerine çıktı. Bu hafta konuk edecekleri IK Sirius karşısında da 3 puan arayacaklar.

IK Sirius Alt Sıralarda

IK Sirius, İsveç Allsvenskan’da geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Hammarby karşısında sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldılar. Tashreeq Mathews’in attığı gol, IK Sirius’un puan almasına yetmedi. Bir önceki hafta ise Malmö deplasmanında 3-0 kaybetmişlerdi. Son 2 maçından puan çıkartamayan IK Sirius’da moraller bozuk. Play out hattı ile aralarında 4 puanlık fark var. Maç öncesinde IK Sirius’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Degerfors – IK Sirius Maç Bilgileri

Degerfors – IK Sirius Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.30’da başlayacak ve nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Stora Valla Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Degerfors'un ilk 11’i Belli mi?

Degerfors’un muhtemel kadrosu: Sondre Rossbach, Seid Korac, Gustav Granat, Sebastian Ohlsson, Christos Gravius, Rasmus Örqvist, Albin Mörfelt, Elyas Bouzaiene, Peter Gwargis, Joseph Claude Gyau, Gustav Willy Lindgren

IK Sirius'un ilk 11’i Belli mi?

IK Sirius’un muhtemel kadrosu: Jakob Tannander, Dennis Widgren, Patrick Nwadike, Tashreeq Matthews, Daniel Stensson, Jakob Persson, Melker Heier, Christian Kouakou, Aron Bjarnason, Joakim Persson, Malcolm Jeng

İddaa Tahmini

Degerfors, geçtiğimiz haftayı 3 puan ile kapattı. İsveç Allsvenskan’da Brommapojkarna deplasmanına konuk olan Degerfors, rakibini 2-1 mağlup etti. Sürpriz bir galibiyet elde eden Degerfors’un 5 maçlık kazanamama serisine de son verdiğini belirtelim. Bu hafta ise IK Sirius’u konuk edecekler. IK Sirius ise son 2 haftada puan ile tanışamadı. Önce Malmö’ye ardındn ise Hammarby’e kaybettiler. Degerfors’un bugün yine puan alacağını düşünüyorum. IK Sirius karşısında kaybetmezler. Kazanırlarsa da sürpriz olmaz.

İddaa Oranı: 10 (ç), Oran 1.35

intobet Oranı: 10 (ç), Oran 1.56

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: IK Sirius, rahat bir galibiyet aldı. Degerfors deplasmanında 3-0 kazanmayı başardılar.