İsveç Allsvenskan iddaa tahminleri ve analizleri

Halmstad IFK Varnamo Bahis Tahmini 15.07.2023

İsveç Allsvenskan’da üst üste 6 maçtır kaybetmeyen Halmstad iç sahada, IFK Varnamo ile kozlarını paylaşacak. Mücadele saat 16.00’da start alacak ve nesine.com sitesinden takip edilebilecek.

Halmstad ve IFK Varnamo arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Halmstad kazanır 2.39, beraberlik 3.45, IFK Varnamo kazanır ise 2.95 olarak açıklanmış. 

Halmstad’dan 3 Puan

Halmstad, geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Norrköping deplasmanından 3 puan ile döndü. Rakibini 2-1 mağlup etmeyi başaran Halmstad, yenilmezlik serisini ise 6 maça çıkarttı. Üst üste önemli puanlar toplayan Halmstad’ın zirve takibi ise sürüyor. Bu hafta sonu ise Örjans Vall’da IFK Varnamo’yu konuk edecekler. 23 puan ile 5. Sırada bulunan Magnus Haglund’un ekibi bu hafta konuk edeceği IFK Varnamo karşısında maçın net favorisi. Karşılaşma öncesinde Halmstad’da Joel Allansson’un sakatlığı bulunuyor.

IFK Varnamo Üstünlüğünü Koruyamadı

IFK Varnamo, son haftalarda pek iyi sonuçlar alamıyor. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada Djurgarden’ı konuk eden IFK Varnamo, rakibine 2-1 mağlup oldu. Üstelik 1-0 öne geçtikleri maçta skor üstünlüğünü koruyamadılar. Gustav Engvall’ın tek golü, puan almalarına yetmedi. İsveç Allsvenskan’da son 4 maçta 3 kez kaybeden IFK Varnamo, alt sıralara doğru gerilemeye başladı. Bu hafta konuk olacakları Halmstad deplasmanında da işleri zor. Maç öncesinde IFK Varnamo’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Halmstad – IFK Varnamo Maç Bilgileri

Halmstad – IFK Varnamo Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 16.00’da başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Örjans Vall Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Halmstad’da Joel Allansson’un sakatlığı bulunuyor.

Halmstad'ın ilk 11’i Belli mi?

Halmstad’ın muhtemel kadrosu: Malkolm Nilsson, Joseph Baffo, Phil Ofosu Ayeh, Andreas Johanssson, Joel Allansson, Jonathan Svedberg, Viktor Granat, Erik Ahistrand, Marcus Olsson, Amir Al Ammari, Naeem Mohammed

IFK Varnamo'nun ilk 11’i Belli mi?

IFK Varnamo’nun muhtemel kadrosu: Filipp Voytekhovich, Hampus Nasström, Emin Grozdanic, Victor Eriksson, Victor Larsson, Albin Lohikangas, Wenderson Nascimento, Simon Thern, Albion Ademi, Oscar Johansson, Gustav Engvall

İddaa Tahmini

Halmstad’ın son haftalardaki çıkışı devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Norrköping deplasmanına konuk olan Halmstad, rakibini 2-1 mağlup etmeyi başardı. İsveç Allsvenskan’da oynadıkları son 6 maçı da kaybetmediler. Bu hafta IFK Varnamo karşısında da favori taraflar. IFK Varnamo ise geçen hafta Djurgarden karşısında öne geçtiği maçı 2-1 kaybetti. İlk yarıyı önde kapatmalarına rağmen puan alamadılar. Son 4 haftada da 3 kez kaybettiler. Halmstad’dan bu hafta 3 puan bekliyorum. İç sahada konuk edeceklerı IFK Varnamo’yu mağlup etmeyi başarırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.11

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 2.39

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Halmstad, iç sahada kazanamadı. IFK Varnamo ile 1-1 berabere kaldılar ve haftayı 1 puan ile kapattılar.