Norveç Eliteserien iddaa tahminleri ve analizleri

Bodo / Glimt Haugesund İddaa Tahmini 16.07.2023

16 Temmuz Pazar akşamı, Norveç Eliteserien Ligi’nin lideri Bodo / Glimt ile 11. sıradaki Haugesund karşı karşıya gelecek. Alt ve üst sıraları yakından ilgilendiren zorlu mücadele, Türkiye saati ile 18:00’de sahne alacak.

Bets10, Bodo / Glimt galibiyetine 1.20, beraberliğe 7.50, Haugesund galibiyetine ise 13.00 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.80, KGYOK 1.98 oran kazandırıyor. Bets10 tarafından bizlere sunulan özel oran fırsatlarında, 3.5 Üst seçeneğini değerlendirerek, 10.00 oran kazanabilirsiniz.

Bodo / Glimt Zirvede Doludizgin

Norveç Eliteserien Ligi’nde ilk 14 haftayı 11 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyetle geride bırakan Bodo / Glimt, en yakın rakibine 6 puan fark açtı ve liderlik koltuğuna oturdu. Sezonun ilk mağlubiyetini Stromsgodset karşısında yaşayan ev sahibi, ardından puan kayıplarına 2-2’lik Molde beraberliğiyle devam etti. Kjetil Knutsen ve öğrencileri, üst üste 2 hafta kalesini 2’şer gole kapatmayı başaramazken, savunma kabusuna geçtiğimiz hafta Odds BK deplasmanında son verdi ve 2-0’lık net bir galibiyetle puan kayıplarına son verdi. Geçtiğimiz sezon şampiyonluğu Molde’ye kaptıran Bodo / Glimt yeni sezona iddialı bir giriş yaptı. Ev sahibi yeniden kazanarak, puan farkını açmak istiyor.

Haugesund Güven Vermedi

Haugesund cephesinde deplasman kabusu devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Viking deplasmanında izlediğimiz konuk ekip, karşılaşmadan 2-0’lık mağlubiyetle ayrılırken, bu sezon deplasmanda çıktığı 7 maçın 6’sında puan kaybı yaşadı. 13 haftalık fikstürü 4 galibiyet, 3 beraberlik, 6 mağlubiyetle geride bırakan Haugesund, 15 puanla kendisine 11. sırada yer buldu. Düşme hattıyla arasındaki puan farkı 5’e kadar inen Haugesud, Norveç Eliteserien Ligi’nde zor günler geçirmeye devam ediyor. Lider karşısına çıkacak olan Jostein Grindhaug’un öğrencileri, rakibine karşı çıktığı son 7 resmi maçtan galibiyet çıkarmayı başaramadı.

Bodo / Glimt – Haugesund Maç Bilgileri

Bodo/Glimt – Haugesund Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 18:00’de start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Aspmyra Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Bodo/Glimt’in 11’i Belli mi?

Bodo/Glimt’in muhtemel kadrosu: Nikita Haykin, Adam Sørensen, Brede Moe, Lode, Nino Zugelj, Sondre Fet, Patrick Berg, Fredrik Sjovold, Albert Erlykke, Faris Pemi Moumbagna, Amahl Pellegrino.

Haugesund’un 11’i Belli mi?

Haugesund’un muhtemel kadrosu: Egil Selvik, Oscar Krusnell, Anders Baertelsen, Soren Reese, Peter Therkildsen, Adrion Pajaziti, Bruno Leite, Mads Sande, Bilal Njie, Magnus Christensen, Kevin Krygard.

İddaa Tahmini

Bir tarafta Norveç Eliteserien Ligi’nin lideri Bodo / Glimt, diğer tarafta ise deplasman karnesiyle ligin en zayıf halkaları arasında yer alan Haugesund var. Ev sahibi skor üretmekte zorlanmazken, konuk ekip ise savunmada son derece etkisiz. Bol gollü bir mücadele izleyeceğimizi ve 90 dakika sonunda 3.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: 3.5 ÜST, Oran 1.62

Bets10 Oranı: 3.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Lider Bodo / Glimt’in galibiyetiyle sonuçlanan mücadelede, tam 3 gol atıldı. Ev sahibi rakibine 2 golle üstünlük kurarken, konuk ekip ise deplasmanda 1 kez fileleri havalandırabildi.