Norveç Eliteserien iddaa tahminleri ve analizleri

Aalesund Odds BK Maç Tahmini 16.07.2023

Aalesund sahasında Odds BK‘yı konuk edecek. Norveç Eliteserien Ligi kapsamında bizleri bekleyen mücadele, 16 Temmuz Pazar akşamı Türkiye saati ile 18:00’de sahne alacak.

intobet, Aalesund galibiyetine 2.35, beraberliğe 3.50, Odds BK galibiyetine ise 3.10 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.06, beraberliğe 2.95, konuk ekibe ise 2.63 oran veriyor.

Aalesund Dipten Kurtulamadı

Aalesund cephesinde Christian Johnsen dönem galibiyetle başlarken, mağlubiyetle devam etti. Norveç Eliteserien Ligi’nde ilk 11 haftanın en zayıf halkası olarak karşımıza çıkan ev sahibi, Lars Bohinen ile yollarını ayırmak zorunda kalırken, 2 hafta önce göreve Johnsen’i getirdi. İlk haftada Rosenborg’u iç sahada mağlup etmeyi başaran Aalesund, yeni hocasıyla toparlanmak adına umutlanırken, geride bıraktığımız hafta HamKam mağlubiyetiyle, puan kayıplarına kaldığı yerden devam etti. En alt sıradan kurtulmak için teknik adam hamlesi yeterli olmayan Aalesund, sadece iç sahada puan toplamayı başarırken, deplasmanda çıktığı tüm maçlarda mağlup oldu. Ev sahibi iç saha etkisini sürdürmek istiyor.

Odds BK 2 Haftadır Kaybediyor

Norveç Eliteserien Ligi’nde bu hafta en alt sırada yer alan Aalesund’a deplasmanda konuk olacak olan Odds BK, 2 haftadır üst üste mağlubiyetlerden kurtulamadı. Önce Haugesund’a deplasmanda, ardından Bodo / Glimt’e karşı iç sahada kaybeden Odds BK, 10. sıraya kadar geriledi ve düşme hattıyla arasındaki puan farkı 6’ya kadar indi. İlk 14 haftadan sadece 4 galibiyet çıkarabilen ve geri kalan 10 haftanın tamamında puan kaybı yaşayan konuk ekip, rakip fileleri sadece 10 kez havalandırmayı başarırken, en alt sıradaki Aalesund’un ardından ligin en kötü hücum performanslarından birini sergiledi. Erik Midtskogen ve Brian Baccay ikilisinden istediği katkıyı almayı başaramayan Odds BK, kötü gidişata düşme potasındaki rakibi karşısında son vermek istiyor.

Aalesund – Odds BK Maç Bilgileri

Aalesund – Odds BK Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 18:00’de start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Color Line Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Aalesund’un 11’i Belli mi?

Aalesund’un muhtemel kadrosu: Sten Grytebust, David Fallman, John Kitelano, Alexander Andersen, Erlend Segberg, Kristoffer Barmen, Kristoffer Odemarksbakken, Alexander Munksgaard, Isaac Atanga, Markus Seehusen Karlsbakk, Bjorn Martin Kristensen.

Odds BK’nin 11’i Belli mi?

Odds BK’nin muhtemel kadrosu: Leopold Wahlstedt, Steffen Hagen, Sondre Johansen, Diogo Tomas, Espen Ruud, Conrad Wallem, Ronningen Jorgensen, Solomon Owusu, Josef Brian Baccay, Erik Midtskogen, Dennis Gjengaar.

İddaa Tahmini

Norveç Eliteserien Ligi’nin alt sıralarından kurtulmayı başaramayan iki takımda, kötü gidişata son vermek adına karşı karşıya geliyor. Savunma performanslarıyla güven vermeyi başaramayan tarafların mücadelesinde, karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.57

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.78

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Odds BK deplasmanda mağlubiyetlerine son verdi. Konuk ekip Eliteserien Ligi’nde 2 haftadır devam eden mağlubiyetlerin ardından, Aalesund deplasmanında rahat bir galibiyete imza attı. Kalesini gole kapatan ekip, rakip filelere 3 gol gönderdi.