Finlandiya Veikkausliiga iddaa tahminleri ve analizleri

FC Lahti SJK Seinajoki İddaa Tahmini 16.07.2023

Finlandiya Veikkausliiga’da heyecan 16 Temmuz Pazar akşamı devam ederken, FC Lahti sahasında SJK Seinajoki‘yi konuk edecek. Ligin alt ve üst sıralarını yakından ilgilendiren mücadele, Türkiye saati ile 18:30’da sahne alacak.

intobet, FC Lahti galibiyetine 4.10, beraberliğe 3.50, SJK Seinajoki galibiyetine ise 1.86 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.10, 2.5 Alt 1.72 oran kazandırıyor.

FC Lahti Deplasmanda Kazandı

Finlandiya Veikkausliiga’da geçtiğimiz hafta HJK Helsinki deplasmanına konuk olan FC Lahti, evine 1-0’lık galibiyetle dönmeyi başardı. Zirve mücadelesi veren rakibi karşısında harika bir savunma performansı sergileyen FC Lahti cephesinde, galibiyeti getiren gol 33. dakikada Altin Zeqiri’den geldi. KTP Kotka ve KuPS Kuopio mağlubiyetlerinin ardından kötü gidişata dur demeyi başaran Ilir Zeneli ve öğrencileri, 13 haftada sonunda 3. galibiyetine imza attı. Henüz alt sıralardan kurtulmayı başaramayan ev sahibi, 13 haftadır gol sorunun çözemiyor. Rakip filelere sadece 12 gol gönderebilen FC Lahti, Finlandiya Veikkausliiga’nın en az gol atan takımları arasında yer alıyor. Bu hafta iç sahada SJK Seinajoki’yi konuk edecekler. Sezonun ilk yarısında SJK ile deplasmanda karşı karşıya gelmiş ve sahadan golsüz beraberlikle ayrılmışlardı.

SJK Senajoki Doludizgin

SJK Seinajoki cephesinde rüya sezon devam ediyor. Finlandiya Veikkausliiga’da zirve ortaklığını bırakmayan konuk ekip, Oulu mağlubiyetinin etkilerini üzerinden atmayı başarırken, galibiyetlerine kaldığı yerden devam etti. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Honka karşısında 1-0’lık galibiyete imza atan SJK Seinajoki, 14 hafta sonunda 9. galibiyetine imza attı. Sezona tek mağlubiyetle devam eden konuk ekip, ligin en az maç kaybeden takımı konumunda. Aynı zamanda Jani Honkavaara ve öğrencileri, kalesinde gördüğü 8 golle ligin en iyi savunma performansını gösterdi. 2 maç eksiğe rağmen liderlik koltuğunu KuPS Kuopio’ya averaj farkıyla veren SJK Seinajoki, bu hafta FC Lahti deplasmanına konuk olacak. Sezonun ilk yarısında rakibiyle golsüz berabere kalan SJK Seinajoki, deplasman dezavantajına rağmen galibiyete yakın taraf.

FC Lahti – SJK Seinajoki Maç Bilgileri

FC Lahti – SJK Seinajoki Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 18:30’da start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Kisapuisto Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

FC Lahti’nin 11’i Belli mi?

FC Lahti’nin muhtemel kadrosu: Marin Ljubic, Daniel Koskipalo, Juho Pirttijoki, Teemu Penninkangas, Samuel Pasanen, Tommi Jantti, Loorents Hertsi, Mikko Kuningas, Altin Zeqiri, Matheus Alves, Julius Tauriainen.

SJK Seinajoki’nin 11’i Belli mi?

SJK Seinajoki’nin muhtemel kadrosu: Martti Haukioja, Murilo, Jake Dunwoody, Ville Tikkanen, Tuomas Kaukua, Matej Hradecky, Valentin Gasc, Jeremiah Streng, Kingsley Ofori, Ovie Ejeheim, Ebuka Samson.

İddaa Tahmini

Finlandiya Veikkausliiga’da liderin puan farkını açmasına izin vermeyen SJK Seinajoki, ligin en az maç kaybeden ve en az gol yiyen takımı olarak yoluna devam ediyor. Harika bir sezon geçiren SJK Seinajoki, FC Lahti deplasmanında galibiyet adına denenmeye değer taraf.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.71

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.86

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Tommi Jantti ve Kingsley Ofori’nin gollerine ev sahipliği yapan mücadelede, taraflar puanları bölüştü. İki takımda 1’er kez fileleri havalandırırken, zirve ortağı SJK Seinajoki, deplasmanda galibiyet için yeterli olamadı.