İsveç Allsvenskan iddaa tahminleri ve analizleri

Elfsborg Göteborg İddaa Tahmini 16.07.2023

İsveç Allsvenskan’da alt sıralarda yer alan Göteborg deplasmanda, lider Elfsborg’a konuk oluyor. Karşılaşma saat 16.00’da start alacak ve nesine.com sitesinden takip edilebilecek.

Elfsborg ve Göteborg arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Elfsborg kazanır 1.33, beraberlik 5.45, Göteborg kazanır ise 9.45 olarak açıklanmış. 

Elfsborg Favori Taraf 

Elfsborg, İsveç Allsvenskan’ın yeni lideri oldu. Geçtiğimiz hafta sonu Hacken deplasmanında 4-0 kazanmayı başaran Jimmy Thelin’in ekibi liderliğe yükseldi. Malmö’nün mağlup olduğu haftayı 3 puan ile geçerek çok önemli bir galibiyete ulaştılar. İsveç Allsvenskan’ın yeni lideri olan Elfsborg, tam 13 maçtır mağlubiyet yüzü görmüyor. Geride kalan 14 haftada ise sadece 1 kez kaybettiler. O mağlubiyeti de ligin ilk haftasında Hacken’a karşı almışlardı. Bu hafta Göteborg’u konuk edecek Elfsborg’dan rahat bir galibiyet bekleniyor. 

Göteborg 8 Maçtır Kazanamıyor 

Göteborg’da işler yolunda gitmiyor. Geçtiğimiz hafta İsveç Allsvenskan’ın son sırasında yer alan Varbergs’i konuk eden Göteborg, mücadeleden puansız ayrıldı. İkinci yarıda yediği gollerle rakibine 2-1 mağlup olan Göteborg’da galibiyet hasreti 8 maça çıkmış oldu. İsveç Allsvenskan’da düşme hattında yer alan Göteborg’un bu sezon kümede kalma mücadelesi verdiğini belirtelim. Geride kalan 14 haftada ise sadece 1 kez kazanabildiler. Bu hafta lider Elfsborg’un konuğu olacak Göteborg’da Hussein Carneil kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. 

Elfsborg – Göteborg Maç Bilgileri

Elfsborg – Göteborg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve nesine.com sitesinden ekranlara gelecek.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Boras Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Göteborg’da Hussein Carneil kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. 

Elfsborg'un ilk 11’i Belli mi?

Elfsborg’un muhtemel kadrosu: Hakon Rafn Valdimarsson, Gustaf Lagerbielke, Andre Romer, Sebastian Holmen, Svelnn Aron Gudjohnsen, Johan Larsson, Niklas Hult, Michael Baldoo, Alexander Bernhardsson, Ahmed Qasem, Jeppe Okkels

Göteborg'un ilk 11’i Belli mi?

Göteborg’un muhtemel kadrosu: Pontus Dahlberg, Mats Edward Bangsbo, Sebastian Hausner, Oscar Wendt, Sebastian Eriksson, Elias Kristoffer Hagen, Gustav Svensson, Gustaf Norlin, Adam Carlen, Marcus Berg, Linus Carlstrand

İddaa Tahmini

Elfsborg’da moraller yerinde. Geçen hafta Kalmar deplasmanında 4 golle kazanan Elfsborg, İsveç Allsvenskan’ın yeni lideri oldu. Üst üste 3 maçtır kazanan Elfsborg, tam 13 maçtır ise yenilgi yüzü görmüyor. Bu hafta Boras Arena’da konuk edecekleri Göteborg karşısında da net favoriler. Göteborg ise geçen hafta son sıradaki Varbergs’e 2-1 mağlup oldu. İsveç Allsvenskan’da kötü bir sezon geçiriyorlar ve düşme hattındalar. Elfsborg deplasmanında direnemezler. Lider farklı kazanarak yoluna devam eder.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.66

intobet Oranı: H1, Oran 1.92

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…