İsveç Allsvenskan iddaa tahminleri ve analizleri

Mjallby Norrköping Bahis Tahmini 16.07.2023

İsveç Allsvenskan’da üst üste 6 maçtır kazanamayan Norrköping deplasmanda, Mjallby’nin konuğu olacak. Saat 18.30’da başlayacak karşılaşma nesine.com sitesinden ekranlara gelecek.

Mjallby ve Norrköping arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Mjallby kazanır 2.14, beraberlik 3.45, Norrköping kazanır ise 3.45 olarak açıklanmış.

Mjallby 3 Puan Peşinde 

Mjallby, geçtiğimiz hafta sonu büyük bir sürpriz yaparak lider Malmö’yü devirmeyi başardı. Eleda’da konuk oldukları rakibini 2-1 mağlup eden Mjallby, sezonun en büyük sürprizlerinden birine imza attı. Üstelik bu galibiyetin ardından Malmö’yü liderlik koltuğundan da indirdiklerini belirtelim. İsveç Allsvenskan’da 2 maç aradan sonra kazanan ve puanını 19’a yükselten Christian Jardler’in ekibinde moraller yerinde. Bu hafta sonu iç sahada konuk edecekleri Norrköping karşısında da 3 puan arayacaklar. Maç öncesinde Mjallby’de önemli bir eksik bulunmuyor. 

Norrköping Galibiyete Hasret 

Norrköping’de moraller bozuk. Geçtiğimiz hafta sonu İsveç Allsvenskan’da Halmstad’ı ağırlayan Rikard Norling’in ekibi, sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Son dönemde İsveç Allsvenskan’da kötü sonuçlar almaya devam ediyorlar. Üst üste 6 maçtır galip gelemeyen Norrköping’in 7. sıraya kadar gerilediğini de belirtelim. Bu hafta sonu ise Mjallby deplasmanına konuk olacaklar. Üst üste 6 maçtır kazanamayan Norrköping’in bu deplasmanda da işi pek kolay değil. Karşılaşma öncesinde Norrköoping’de eksik bulunmuyor.

Mjallby – Norrköping Maç Bilgileri

Mjallby – Norrköping Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.30’da başlayacak ve nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Elada Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Mjallby'nin ilk 11’i Belli mi?

Mjallby’nin muhtemel kadrosu: Noel Törnqvist, Arvid Brorsson, Tom Pettersson, Noah Eile, Coli Rosier, Viktor Gustafsson, David Löfquist, Jesper Gustavsson, Max Fenger, Adam Stahl, Herman Johansson

Norrköping'in ilk 11’i Belli mi?

Norrköping’in muhtemel kadrosu: Oscar Jansson, Marcus Baggesen, Marco Lund, Daniel Eld, Jacob Ortmark, Arnor Traustason, Christoffer Nyman, Victor Stange Lind, Kristoffer Khazeni, Anton Eriksson, Vito Hammershoj Mistrati

İddaa Tahmini

Norrköping’de işler yolunda gitmiyor. Geçen hafta Nya Parken’de Halmstad’ı konuk eden Norrköping yine puan kaybetti. Rakibine 2-1 mağlup olan Rikard Norling’in ekibinde galibiyet hasreti 6 maça çıktı. Üst üste 6 maçtır puan kaybeden Norrköping, zirve yarışının da uzağında kaldı. Mjallby ise geçen hafta lider Malmö’yü deplasmanda devirdi. Rakibini 2-1 mağlup ederek büyük bir sürprize imza attılar. Bu moralle Norrköping karşısında da kazanacaklarını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.94

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 2.14

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Norrköping, 6 maç aradan sonra 3 puan sevinci yaşadı. Mjallby deplasmanında 2-1 kazandılar.