İsveç Allsvenskan iddaa tahminleri ve analizleri

Hammarby Kalmar İddaa Tahmini 16.07.2023

İsveç Allsvenskan’da heyecan sürüyor. Hammarby bu hafta iç sahada, Kalmar ile kozlarını paylaşacak. Mücadele saat 16.60’da başlayacak ve nesine.com sitesinden takip edilebilecek.

Hammarby ile Kalmar takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını inceleyecek olursak Hammarby galibiyetine 1.84, beraberlik tercihine 3.70, Kalmar galibiyetine ise 4.30 verildiğini görüyoruz.

Hammarby’den 3 Puan 

Hammarby, İsveç Allsvenskan’da geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. IK Sirius deplasmanına konuk olan Marti Cifuentes’in öğrencileri, karşılaşmadan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Elfsborg mağlubiyetinin ardından çabuk toparlandılar ve 3 puan almayı başardılar. İsveç Allsvenskan’da son 3 haftada 6 puan toplayan Hammarby, 10. sırada yer alıyor. Bu hafta kazanmaları halinde de alt sıralardan iyice uzaklaşacaklar. Maç öncesinde Hammarby’de önemli bir eksik bulunmuyor. 

Kalmar’da Hedef 3 Puan 

Kalmar, İsveç Allsvenskan’da geçen hafta lider Elfsborg’a farklı kaybetti. İç sahada konuk ettikleri rakibine karşı varlık gösteremediler ve mücadeleden 4-0’lık mağlubiyet ile ayrıldılar. İsveç Allsvenskan’da 5 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Henrik Rydström’ün ekibi, bu sezonun en farklı mağlubiyetini de yaşamış oldu. İsveç Allsvenskan’da bu hafta sonu Hammarby’nin konuğu olacaklar. Maç öncesinde Kalmar’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim. 

Hammarby – Kalmar Maç Bilgileri

Hammarby – Kalmar Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 16.00’da başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Tele 2 Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Hammarby'nin ilk 11’i Belli mi?

Hammarby’nin muhtemel kadrosu: Davor Blazevic, Edvin Kurtulus, Simon Strand, August Mikkelsen, Loret Sadiku, Nahir Besara, Shaquille Pinas, Fredrik Hammar, Markus Karlsson, Montader Madjed, Jusef Erabi

Kalmar'ın ilk 11’i Belli mi?

Kalmar’ın muhtemel kadrosu: Ricardo, Rasmus Sjöstedt, Lars Saetra, Axel Lindahl, David Olafsson, Simon Skrabb, Nahom Netabay, Robert Gojani, Romarinho, Deniz Hümmet, Mileta Rajovic

İddaa Tahmini

Kalmar, İsveç Allsvenskan’da uzun bir aradan sonra mağlubiyet yaşadı. Geçen hafta iç sahada konuk ettikleri Elfsborg’a 4-0 mağlup oldular. Hammarby ise IK Sirius deplasmanında önemli bir 3 puan aldı. Rakibini 2-1 mağlup ettiler ve play out hattı ile arayı açmaya başladılar. AIK Stockholm’un kaybettiği haftada kazanmaları önemliydi. Kalmar’dan bu hafta reaksiyon bekliyorum. Hammarby’nin açılan oran kadar favori olduğunu düşünmüyorum. Gollere yöneleceğim. Her iki takımdan da gol beklentim var.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.66

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.88

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Hammarby, haftayı galibiyet ile kapattı. IK Sirius galibiyetinin ardından Kamlar karşısında da 3-1 kazanarak çıkışını devam ettirdiler.