sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddda Kuponu 16.07.2023

16 Temmuz Pazar günü için oluşturduğum iddaa kuponu hazır. Seçmiş olduğum maçlardan oluşan kupona güvenim 7/10. Bol şanslar. 

Hammarby – Kalmar: KGVAR, 1.66 (iddaa) – 1.88 (Bets10) ; Hammarby, İsveç Allsvenskan’da geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. IK Sirius deplasmanına konuk olan Marti Cifuentes’in öğrencileri, karşılaşmadan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Elfsborg mağlubiyetinin ardından çabuk toparlandılar ve 3 puan almayı başardılar. İsveç Allsvenskan’da son 3 haftada 6 puan toplayan Hammarby, 10. sırada yer alıyor. Bu hafta kazanmaları halinde de alt sıralardan iyice uzaklaşacaklar. Maç öncesinde Hammarby’de önemli bir eksik bulunmuyor. Kalmar, İsveç Allsvenskan’da geçen hafta lider Elfsborg’a farklı kaybetti. İç sahada konuk ettikleri rakibine karşı varlık gösteremediler ve mücadeleden 4-0’lık mağlubiyet ile ayrıldılar. İsveç Allsvenskan’da 5 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Henrik Rydström’ün ekibi, bu sezonun en farklı mağlubiyetini de yaşamış oldu. İsveç Allsvenskan’da bu hafta sonu Hammarby’nin konuğu olacaklar. Maç öncesinde Kalmar’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim. Kalmar, İsveç Allsvenskan’da uzun bir aradan sonra mağlubiyet yaşadı. Geçen hafta iç sahada konuk ettikleri Elfsborg’a 4-0 mağlup oldular. Hammarby ise IK Sirius deplasmanında önemli bir 3 puan aldı. Rakibini 2-1 mağlup ettiler ve play out hattı ile arayı açmaya başladılar. AIK Stockholm’un kaybettiği haftada kazanmaları önemliydi. Kalmar’dan bu hafta reaksiyon bekliyorum. Hammarby’nin açılan oran kadar favori olduğunu düşünmüyorum. Gollere yöneleceğim. Her iki takımdan da gol beklentim var.

Elfsborg – Göteborg: H1, 1.66 (iddaa) – 1.92 (Bets10) ; Elfsborg, İsveç Allsvenskan’ın yeni lideri oldu. Geçtiğimiz hafta sonu Hacken deplasmanında 4-0 kazanmayı başaran Jimmy Thelin’in ekibi liderliğe yükseldi. Malmö’nün mağlup olduğu haftayı 3 puan ile geçerek çok önemli bir galibiyete ulaştılar. İsveç Allsvenskan’ın yeni lideri olan Elfsborg, tam 13 maçtır mağlubiyet yüzü görmüyor. Geride kalan 14 haftada ise sadece 1 kez kaybettiler. O mağlubiyeti de ligin ilk haftasında Hacken’a karşı almışlardı. Bu hafta Göteborg’u konuk edecek Elfsborg’dan rahat bir galibiyet bekleniyor. Göteborg’da işler yolunda gitmiyor. Geçtiğimiz hafta İsveç Allsvenskan’ın son sırasında yer alan Varbergs’i konuk eden Göteborg, mücadeleden puansız ayrıldı. İkinci yarıda yediği gollerle rakibine 2-1 mağlup olan Göteborg’da galibiyet hasreti 8 maça çıkmış oldu. İsveç Allsvenskan’da düşme hattında yer alan Göteborg’un bu sezon kümede kalma mücadelesi verdiğini belirtelim. Geride kalan 14 haftada ise sadece 1 kez kazanabildiler. Bu hafta lider Elfsborg’un konuğu olacak Göteborg’da Hussein Carneil kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. Elfsborg’da moraller yerinde. Geçen hafta Kalmar deplasmanında 4 golle kazanan Elfsborg, İsveç Allsvenskan’ın yeni lideri oldu. Üst üste 3 maçtır kazanan Elfsborg, tam 13 maçtır ise yenilgi yüzü görmüyor. Bu hafta Boras Arena’da konuk edecekleri Göteborg karşısında da net favoriler. Göteborg ise geçen hafta son sıradaki Varbergs’e 2-1 mağlup oldu. İsveç Allsvenskan’da kötü bir sezon geçiriyorlar ve düşme hattındalar. Elfsborg deplasmanında direnemezler. Lider farklı kazanarak yoluna devam eder.

Mjallby – Norrköping: MS 1, 1.94 (iddaa) – 2.14 (Bets10) ; Mjallby, geçtiğimiz hafta sonu büyük bir sürpriz yaparak lider Malmö’yü devirmeyi başardı. Eleda’da konuk oldukları rakibini 2-1 mağlup eden Mjallby, sezonun en büyük sürprizlerinden birine imza attı. Üstelik bu galibiyetin ardından Malmö’yü liderlik koltuğundan da indirdiklerini belirtelim. İsveç Allsvenskan’da 2 maç aradan sonra kazanan ve puanını 19’a yükselten Christian Jardler’in ekibinde moraller yerinde. Bu hafta sonu iç sahada konuk edecekleri Norrköping karşısında da 3 puan arayacaklar. Maç öncesinde Mjallby’de önemli bir eksik bulunmuyor. Norrköping’de moraller bozuk. Geçtiğimiz hafta sonu İsveç Allsvenskan’da Halmstad’ı ağırlayan Rikard Norling’in ekibi, sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Son dönemde İsveç Allsvenskan’da kötü sonuçlar almaya devam ediyorlar. Üst üste 6 maçtır galip gelemeyen Norrköping’in 7. sıraya kadar gerilediğini de belirtelim. Bu hafta sonu ise Mjallby deplasmanına konuk olacaklar. Üst üste 6 maçtır kazanamayan Norrköping’in bu deplasmanda da işi pek kolay değil. Karşılaşma öncesinde Norrköoping’de eksik bulunmuyor. Norrköping’de işler yolunda gitmiyor. Geçen hafta Nya Parken’de Halmstad’ı konuk eden Norrköping yine puan kaybetti. Rakibine 2-1 mağlup olan Rikard Norling’in ekibinde galibiyet hasreti 6 maça çıktı. Üst üste 6 maçtır puan kaybeden Norrköping, zirve yarışının da uzağında kaldı. Mjallby ise geçen hafta lider Malmö’yü deplasmanda devirdi. Rakibini 2-1 mağlup ederek büyük bir sürprize imza attılar. Bu moralle Norrköping karşısında da kazanacaklarını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 5.34

Bets10 Bahis Oranı: 7.72