Norveç Eliteserien iddaa tahminleri ve analizleri

Brann Stromsgodset İddaa Tahmini 16.07.2023

Brann taraftarı önünde Stromsgodset‘i konuk edecek. Norveç Eliteserien Ligi mücadelesi, 16 Temmuz Pazar akşamı Türkiye saati ile 20:15’te sahne alacak. Mücadeleye Brann Stadı ev sahipliği yapacak.

Hovarda, Brann galibiyetine 1.44, beraberliğe 5.00, Stromsgodset galibiyetine ise 7.00 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.58, KGYOK 2.35 oran kazandırıyor.

Sürpriz Takım Brann

Norveç Eliteserien Ligi’nin yeni temsilcileri arasında yer alan Brann, ilk 14 hafta geride kaldığında, iç saha etkisiyle dikkat çekiyor. Evinde namağlup bir performans grafiğiyle yoluna devam eden Brann, sezonun en büyük sürprizlerinden birine imza atıyor. Geçtiğimiz haftaya kadar liderin en yakın takipçisi olarak yoluna devam eden ev sahibi, geçtiğimiz hafta deplasmanda Molde’ye kaybetti. Lider ile arasındaki puan farkı 11’e kadar yükselen Brann, 4. sıraya geriledi. Kare Ingebrigtsen önderliğinde harika bir sezon geçiren ev sahibi, son 4 haftanın 3’ünde puan kaybı yaşamasına rağmen, üst sıraları bırakmadı. Yarışa yeniden tutunmak isteyen Brann, bu hafta Stromsgodset karşısında galibiyet arayacak.

Stromsgodset Kazanmaya Devam Ediyor

Norveç Eliteserien Ligi’ne gol yemeden aldığı üst üste 3 galibiyetle damga vuran Stromsgodset, galibiyetlerine geride bıraktığımız hafta Sarpsborg karşısında devam etti. Kalesini bu kez 2 gole kapatamayan konuk ekip, rakip fileleri tam 5 kez havalandırdı ve harika performans grafiğini sürdürdü. Son 4 haftadan 12 puan toplamayı başaran Stromsgodset, Norveç Eliteserien Ligi’nin 7. sırasına kadar yükselmeyi başardı. Sezona iyi bir başlangıç yapamayan Henrik Pedersen ve öğrencileri, kısa sürede toparlanmayı başardı. Son 4 haftada rakip filelere tam 9 gol göndermeyi başaran Stromsgodset, 13 hafta sonunda ise 11 rakibinin filelerini havalandırmayı başardı.

Barnn – Stromsgodset Maç Bilgileri

Brann – Stromsgodset Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 20:15’te sahne alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Brann Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Brann’nın 11’i Belli mi?

Brann’nın muhtemel kadrosu: Mathias Dyngeland, Pallesen Knudsen, Japhet Sery, Svenn Crone, Thore Pedersen, Horne Myhre, Didrik Blomberg, Frederik Börsting, Jensen Wassberg, Tviberg Torsvik, Bard Finne.

Stromsgodset’in 11’i Belli mi?

Stromsgodset’in muhtemel kadrosu: Viljar Myhra, Christopher Vilsvik, Gustav Valsvik, Tobias Gulliksen, Ari Leifsson, Herman Stengel, Halldor Stenevik, Braut Brunes, Kristensen Dahl, Emmanuel Danso, Marcus Mehnert.

İddaa Tahmini

İç sahada namağlup yoluna devam eden Brann ve 4 maçtır kazanan Stromsgodset karşı karşıya gelecek. İki takımda son haftalardaki etkisiyle dikkat çekiyor. Seriyi sürdürmek isteyen taraflar, 90 dakika sonunda rakip fileleri havalandırmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.42

Hovarda Oranı: KGVAR, Oran 1.58

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Brann son haftaların formda takımlarından Stromsgodset karşısında galibiyete uzandı. Ev sahibi gol yemeden, tek golle galibiyete uzanırken, 4 maçtır kazanan rakibi karşısında son derece iyi bir sınav verdi.