Norveç Eliteserien iddaa tahminleri ve analizleri

Stabaek Viking İddaa Tahmini 16.07.2023

Stabaek ile Viking, 16 Temmuz Pazar akşamı kozlarını paylaşacak. Norveç Eliteserien Ligi‘nin zorlu mücadelesi, Türkiye saati ile 18:00’de başlıyor. Mücadeleye Nadderud Stadı ev sahipliği yapacak.

Betroad, Stabaek kazanır seçeneğine 3.00, beraberliğe 3.75, Viking kazanır seçeneğine ise 2.30 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.61, beraberliğe 3.17, konuk ekibe ise 1.98 oran veriyor.

Stabaek Düşüşe Geçti

Stabaek takımında galibiyet hasreti 5 haftaya yükseldi. Jan Jönsson yönetiminde zor günler geçirmeye başlayan ev sahibi, üst sıralardan adım adım uzaklaşıyor. Norveç Eliteserien Ligi’nin yeni temsilcileri arasında yer alan Stabaek, 13 haftayı 4 galibiyet, 4 beraberlik, 5 mağlubiyetle geride bıraktı. Son 5 haftayı 3 mağlubiyet, 2 beraberlikle geçiren ev sahibi, son olarak geçtiğimiz hafta deplasmanda Sandefjord ile golsüz berabere kaldı. 16 puanla 9. sıraya kadar gerileyen Stabaek, düşme hattıyla arasındaki puan farkının 6’ya kadar inmesine engel olamadı. Son haftaların formsuz takımı, bu hafta iç sahada Viking’i konuk edecek.

Viking Çok Formda

Geçtiğimiz hafta sahasında Haugesund’u konuk eden Viking, Lars Salvesen ve Zlatko Tripic’in golleriyle 2-0’lık galibiyete uzanırken, Norveç Eliteserien Ligi’nde 4’te 4 yapmayı başardı. Son 4 haftaya aldığı galibiyetlerle damga vuran konuk ekip, Haugesund’a pozisyon üretme şansı dahi vermezken, etkisini tam gaz sürdürdü. Son 4 haftada 10 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran Viking, 13 haftalık fikstürün 12’sinde ise rakip fileleri havalandırmayı başardı. Sadece ilk haftada gol bulamayan Bjarte Lunde Aarsheim’in öğrencileri, 1 maç eksiğe rağmen lider ile puan farkını 9’a indirmeyi başardı. Ligin 3. sırasında yer alan Viking, karşılaşma öncesi çok formda ve moralli.

Stabaek – Viking Maç Bilgileri

Stabaek – Viking Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 18:00’de start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Nadderud Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Stabaek’in ilk 11’i Belli mi?

Stabaek’in muhtemel kadrosu: Isak Pettersson, Tobias Pachonik, Andreas Skovgaard, Sturla Ottesen, Kasper Pedersen, Nicolai Naess, Kaloyan Kostadinov, Jonatan Lucca, Fredrik Krogstad, Fredrik Haugen, Mushaga Bakenga.

Viking’in 11’i Belli mi?

Viking’in muhtemel kadrosu: Patrik Gunnarsson, Herman Haugen, David Brekalo, Markus Solbakken, Shayne Pattynama, Lars Salvesen, Zlatko Tripic, Yann-Erik De Lanlay, Sander Svendsen, Djibril Diop, Patrick Yazbek.

İddaa Tahmini

Son 5 haftada maç kazanamayan Stabaek karşısında, son 4 lig maçından 4 galibiyetle çıkmayı başaran Viking, galibiyet adına denenmeye değer taraf. Konuk ekip bu hafta kazanarak, ligde 5’te 5 yapacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.98

Betroad Oranı: MS 2, Oran 2.30

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Viking üst üste 5. kez Norveç Eliteserien Ligi’nde galip geldi. Konuk ekibe galibiyeti getiren gol son dakikada Kingsley Ofori’den geldi. Kazananları tebrik ederiz.