Norveç Eliteserien iddaa tahminleri ve analizleri

Lilleström Aalesund Maç Tahmini 19.07.2023

19 Temmuz Çarşamba akşamı Norveç Eliteserien Ligi fikstüründe bizleri, Lilleström ile Aalesund‘un 3 puan mücadelesi bekliyor. Türkiye saati ile 19:00’d sahne alacak mücadeleye, Arasen Stadı’nın ev sahipliği yapacak.

intobet, Lilleström galibiyetine 1.42, beraberliğe 5.00, Aalesund galibiyetine ise 7.50 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.78, KGYOK 2.00 oran kazandırıyor.

Lilleström’de Akor Adams Etkisi

Lilleström cephesinde son 2 hafta Akor Adams ve Thomas Lehne Olsen damga vurdu. Adams 2 haftada rakip fileleri 4 kez havalandırmayı başarırken, ev sahibinin aldığı üst üste galibiyetlerde büyük pay sahibi oldu. Önce Rosenborg’u deplasmanda mağlup etmeyi başaran Lilleström, ardından iç sahada ise Sandefjord engelini 4-2’lik galibiyetle geçti. Lider ile arasındaki puan farkını 15’te tutmayı başaran ev sahibi, 2 maç eksiğe rağmen puan farkının daha fazla açılmasına izin vermedi. 13 hafta sonunda 7 galibiyet, 2 beraberlik, 4 mağlubiyete imza atan Geir Bakke’nin öğrencileri, kalesinde gördüğü 20 gole karşılık ise rakip fileleri 24 kez havalandırdı. Son haftalarda harika bir hücum performansı sergileyen ev sahibi, ligin en zayıf savunma performanslarından birini sergileyen ve en alt sırada kendisine yer bulan Aalesund’u sahasında konuk edecek.

Aalesund Dipten Çıkamadı

Aalesund yeni hocasıyla Norveç Eliteserien Ligi’nde zor günler geçirmeye devam ediyor. İlk 11 haftayı 1 galibiyet, 1 beraberlik, 9 mağlubiyetle geride bırakan ve ligin en zayıf halkası haline gelen konuk ekip, 3 hafta önce göreve Christian Johnsen’i getirdi. Yeni hocasıyla ilk sınavından Rosenborg zaferiyle çıkmayı başaran Aalesund, son 2 haftada önce HamKam ardından Odds BK karşısında mağlubiyetlerden kurtulamadı. En alt sırada yoluna devam eden Aalesund, küme düşme tehlikesini en fazla hisseden takım oldu diyebiliriz. Bir türlü toparlanmayı başaramayan konuk ekip, rakip filelere sadece 9 gol gönderirken, ligin en kötü savunma performansını sergiledi. Kalelerinde ise 28 gole engel olamadılar ve aynı zamanda ligin en zayıf savunma performanslarından birini sergilediler.

Lilleström – Aalesund Maç Bilgileri

Lilleström – Aalesund Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 19:00’da start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Arasen Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Lilleström’ün 11’i Belli mi?

Lilleström’ün muhtemel kadrosu: Mads Christiansen, Espen Garnas, Ruben Gabrielsen, Smidesang Edh, Vebjörn Hoff, Gjermund Asen, Vetle Dragsnes, Vetle Skjærvik, Akor Adams, Lehne Olsen, Ylldren Ibrahimaj.

Aalesund’un 11’i Belli mi?

Aalesund’un muhtemel kadrosu: Sten Grytebust, David Fallman, John Kitelano, Alexander Andersen, Erlend Segberg, Kristoffer Barmen, Kristoffer Odemarksbakken, Alexander Munksgaard, Isaac Atanga, Markus Seehusen Karlsbakk, Bjorn Martin Kristensen.

İddaa Tahmini

Norveç Eliteserien Ligi’nde 2 haftadır kazanan ve üst sıraları bırakmayan Lilleström cephesinde, son 2 haftaya golcüler damga vurdu. Ligin en zayıf halkası Aalesund karşısında sahadan rahat bir galibiyetle ayrılacaklarını düşünüyorum.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.86

intobet Oranı: H1, Oran 2.10

Maç Sonucu: 5-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Lilleström iç sahada rahat bir galibiyete imza attı. Ev sahibi rakibine 5 golle üstünlük kurmayı başarırken, en alt sıradaki Aalesund’a sadece 1 gol şansı verdi. 3’te 3 yapmayı başaran ve yükselişini sürdüren Lilleström, Eliteserien Ligi’nde bu hafta bizleri yanıltmadı.