UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Ferencvaros KI Klaksvik İddaa Tahmini 19.07.2023

Ferencvaros taraftarı önünde KI Klaksvik‘i konuk ediyor. 19 Temmuz Çarşamba akşamı İddaa fikstüründe yer alan UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Ön Eleme Turu rövanş mücadelesi, Türkiye saati ile 19:00’da başlıyor.

intobet, Ferencvaros galibiyetine 1.18, beraberliğe 6.00, Kl Klaksvik galibiyetine ise 17.00 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.05, beraberliğe 5.16, konuk ekibe ise 12.25 oran veriyor.

Ferencvaros Galibiyet Peşinde

Stanislav Cherchesov ve öğrencileri, konuk olduğu Faroe Adaları deplasmanından beraberlikle dönüyor. Geride bıraktığımız sezonu Macaristan Lig şampiyonu olarak tamamlayan ve UEFA Avrupa Ligi’nde Son 16 Turu’na yükselen Ferencvaros, yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken, ilk maçında Kl Klaksvik deplasmanına çıktı ve maç boyunca üretkenlikten uzak kalan ev sahibi, golsüz beraberlikle yetindi. Rakibine 90 dakika boyunca göz açtırmayan ve kalesinde sadece 1 isabetli şuta izin veren Ferencvaros, hücum hattında ise Barnabas Varga ve Adama Traore ikilisinden istediği katkıyı alamadı. İç sahada galibiyete ihtiyacı olan Ferencvaros, yeni sezonda tam 9 yeni transferle kadrosunu güçlendirirken, aradığı galibiyeti taraftar önünde bulmak istiyor.

Kl Klaksvik Sürpriz Peşinde

UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Ön Eleme Turu’nda zorlu bir eşleşmeyle karşı karşıya kalan Kl Klaksvik, evinde ağırladığı Ferencvaros ile golsüz berabere kaldı. Konuk ekip sergilediği savunma performansıyla takdir toplarken, hücum hattında ise son derece yetersizdi. 90 dakika sonunda rakip kaleye sadece 1 isabetli şut atabildiklerini söyleyelim. Savunmada ise güçlü rakibine göz açtırmayan Magne Hoseth ve öğrencileri, rövanş maçını kazanmak zorunda kaldı. Faroe Adaları Master Lig’de 16 maçtan 16 galibiyetle çıkan ve liderlik ipini göğüsleyen konuk ekip, ligde ise 44 kez fileleri havalandırmayı başarırken, kalesinde sadece 8 gole izin verdi.

Ferencvaros – Kl Klaksvik Maç Bilgileri

Ferencvaros – Kl Klaksvik Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 19:00’da start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi David Smajc. Mücadele Groupama Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Ferencvaros'un ilk 11’i Belli mi?

Ferencvaros’un muhtemel kadrosu: Dénes Dibusz, Endre Botka, Samy Mmaee, Ibrahim Cissé, Eldar Ćivić, Anderson Esiti, Mohammad Abu Fani, Kristoffer Zachariassen, Balint Katona, Adama Malouda Traoré, Barnabás Varga.

KI Klaksvik’in 11’i Belli mi?

KI Klaksvik’in muhtemel kadrosu: Jonathan Johansson, Deni Pavlovic, Patrick Da Silva, Rene Joensen, Odmar Faero, Jakup Biskopsto Andreasen, Luc Kassi, Claes Kronberg, Joannes Danielsen, Arni Frederiksberg, Borge Petersen.

İddaa Tahmini

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yeni sezon heyecannı başlarken, 1. Ön Eleme Turu’nun ilk maçından beraberlikle dönen Ferencvaros, iç sahada kazanmak zorunda. Devler sahnesinde 1. Ön Eleme Turu’nun en tecrübeli takımları arasında yer alan Macaristan ekibi, Kl Klasvik karşısında bir kez daha kalesini gole kapatmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: KGYOK, Oran 1.24

intobet Oranı: KGYOK, Oran 1.40

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşma 3 gole sahne olurken, mücadelede sadece Kl Klaksvik skor üretmeyi başardı ve sahadan 3 puanla ayrıldı. Ferencvaros cephesinde sezon büyük bir şokla başlarken, evinde skor dahi üretemedi. Kazananları tebrik ederiz.