sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 23.07.2023

Günün en çok güvendiğim maçlarından oluşan kuponum hazır. Yayınlamış olduğum 3 maçlık kupona güvenim 7/10. Herkese bol kazançlı günler.

Kalmar – Varbergs: MS 1, 1.39 (iddaa) – 1.60 (Bets10) ; Kalmar, İsveç Allsvenskan’da geçen hafta yine puan kaybı yaşadı. Hammarby deplasmanına konuk oldular ve sahadan 3-1’lik mağlubiyet ile ayrıldılar. Kalmar’ın Hammarby karşısındaki tek golü ise oyuna sonradan dahil olan Noah Shamoun’dan geldi. İsveç Allsvenskan’da 7. sıraya kadar gerilen Henrik Rydström’ün ekibi üst üste 3 maçtır galip gelemiyor. Bu hafta sonu ise ligin son sırasında bulunan Varbergs’i konuk edecekler. Varbergs karşısında kazanması beklenen Kalmar’da eksik bulunmadığını belirtelim. Varbergs, İsveç Allsvenskan’da geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapattı. İç sahada konuk ettikleri AIK Stockholm’e 2-1 kaybettiler. Kümede kalma yolunda kritik bir yenilgi alan Joakim Persson’un öğrencileri İsveç Allsvenskan’da son sırada yer almaya devam ediyor. Geride kalan 15 haftada sadece 1 kez kazanabilen Varbergs’in bu sezon küme düşme adayları arasında başı çektiğini belirtelim. Bu hafta Kalmar’a konuk olacak Varbergs’de Robin Tranberg kart cezalısı. Kalmar, geçen hafta konuk olduğu Hammarby deplasmanından puansız döndü. Rakibine 3-1 mağlup oldular. İsveç Allsvenskan’da oynadığı son 3 maçta sadece 1 puan alabilen Kalmar, bu hafta Varbergs’i ağırlayacak. Varbergs ise geçe hafta AIK Stockholm’e iç sahada 2-1 kaybetti. İsveç Allsvenskan’da bu sezon sadece 1 galibiyetleri var ve son sıradalar. Ligin en büyük düşme adayı olduklarını belirtelim. Kalmar maçın favorisi. Varbergs’i mağlup ederek hafayı 3 puan ile geçerler.

Göteborg – Halmstad: KGVAR, 1.65 (iddaa) – 1.83 (Bets10) ; Göteborg, İsveç Allsvenskan’da üst üste puan kayıpları yaşamaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu lider Elfsborg’a konuk oldular ve rakibi ile 1-1 berabere kaldılar. Lidere karşı aldıkları 1 puan son derece iyi ama galibiyet hasretleri sürüyor. Üst üste 9 maçtır galip gelemeyen Göteborg, son sıradaki Varbergs’in sadece 1 puan üzerinde ve düşme hattında bulunuyor. Bu hafta sonu ise Halmstad’ı konuk edecekler ve 3 puan arıyorlar. Maçın favorisi olarak gösterilen Göteborg’da Sebastian Ohlsson ve Hussein Carneil sakat olan isimler. Halmstad’ın İsveç Allsvenskan’daki yenilmezlik serisi devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Örjans Vall’da konuk ettikleri IFK Varnamo ile 2-2 berabere kaldılar. 2-0 geriye düştüğü maçtan 1 puan çıkartmayı başaran Magnus Haglund’un ekibi uzun bir süredir mağlubiyet yüzü görmüyor. Malmö mağlubiyetinin ardından İsveç Allsvenskan’da çıktıkları 7 maçı da kaybetmediler. Bu hafta sonu ise Göteborg deplasmanında 3 puan arayacaklar. Maç öncesinde Halmstad’da önemli bir eksik bulunmuyor. Göteborg, İsveç Allsvenskan’da düşme hattında yer alıyor. Geçen hafta lider Elfsborg deplasmanında 1 puan almayı başardılar ama galibiyet hasretleri devam ediyor. Tam 9 maçtır galibiyet alamadıklarını belirtelim. Halmstad ise yenilmezlik serisini sürdürdü. Geçen hafta iç sahada konuk ettikleri IFK Varnamo ile 2-2 berabere kaldılar. İsveç Allsvenskan’da 7 maçtır kaybetmiyorlar. Göteborg maçın favorisi olarak gösteriliyor ama ben o kadar kolay bir maç beklemiyorum. Halmstad hücumda üretken bir takım. Gollü bir maç olur. Her iki takımda skor üretir.

Norrköping – Degerfors: MS 1, 1.40 (iddaa) – 1.57 (Bets10) ; Rikard Norling’in ekibi üst üste yaşadığı puan kayıplarının ardından geçen hata kazanarak moral buldu. Mjallby deplasmanına konuk olan Norrköping, rakibini 2-1 mağlup ederek 3 puanı kaptı. İsveç Allsvenskan’da 6 maç aradan sonra galibiyet sevinci yaşayan Norrköping, üst sıra takibini devam ettiriyor. Bu hafta sonu ise Nya Parken’de Degerfors karşısında 3 puan arayacaklar. Maçın favorisi olarak gösterilen Norrköping’de önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim. Degerfors, İsveç Allsvenskan’da geçtiğimiz haftayı farklı bir mağlubiyet ile kapattı. İç sahada konuk ettikleri IK Sirius’a 3-0 mağlup oldular. Vasat bir performans gösteren Tobias Solberg’in ekibi bu hafta sonu ise Norrköping’in konuğu olacak. Play out hattındaki AIK Stockholm ile aralarında 1 puanlık fark bulunan Degerfors’un kaybetmesi halinde play out hattına inme ihtimali var. Karşılaşma öncesinde Degerfors’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim. Norrköping, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapattı. Konuk oldukları Mjallby deplasmanında 2-1 kazandılar ve 3 puanı kaptılar. İsveç Allsvenskan’da tam 6 maç aradan sonra galibiyet sevinci yaşayan Norrköping, bu hafta Degerfors karşısında da 3 puan arayacak. Degerfors ise iç sahada farklı kaybetti. IK Sİirus’a 3-0 mağlup oldular. Son dönemde istikrarsız sonuçlar almaya başladılar ve alt sıralara iyice yaklaştılar. Norrköping favori taraf. Mjallby galibiyetinin ardından Degerfors karşısında da 3 puanı alırlar.

Toplam İddaa Oranı: 3.21

Bets10 Bahis Oranı: 4.59