Norveç Eliteserien iddaa tahminleri ve analizleri

Stromsgodset Rosenborg Maç Tahmini 23.07.2023

Stromsgodset ile Rosenborg, Norveç Eliteserien Ligi‘nde kozlarını paylaşacak. Zorlu mücadele 23 Temmuz Pazar akşamı 20:15’te sahne alırken, mücadeleye Marienlyst Stadı ev sahipliği yapacak.

Hovarda, Stromsgodset galibiyetine 2.35, beraberliğe 3.75, Rosenborg galibiyetine ise 2.90 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.50, KGYOK 2.55 oran kazandırıyor.

Stromsgodset Evine Mağlubiyetle Döndü

Geçtiğimiz hafta Norveç Eliteserien Ligi’nde Brann deplasmanına 4 maçlık galibiyet serisiyle çıkan Stromsgodset, zirve savaşı veren rakibi karşısında 1-0’lık mağlubiyetten kurtulamadı. Ev sahibi özellikle rakip savunma karşısında çaresiz kalırken, 90 dakika sonunda rakip kaleye sadece 1 isabetli şut atabildi. 4 maçlık galibiyet serisinin 3’ünde kalesini gole kapatmayı başaran ve rakip filelere 9 gol göndermeyi başaran Henrik Pedersen ve öğrencilerinin, geçtiğimiz hafta aynı etkiden çok uzak kaldığını söyleyelim. 14 hafta sonunda 20 puanla kendisine 8. sırada yer bulan ev sahibi, üst sıra takibini sürdürüyor. Bu hafta iç sahada en yakın rakiplerinden Rosenborg’u iç sahada ağırlayacaklar.

Rosenborg 4 Hafta Sonra Kazandı

Rosenborg ise geçtiğimiz hafta Tromsö karşısına 3 maçlık mağlubiyet serisi ve 4 haftalık galibiyet hasretiyle çıkarken, son dakika golüyle kötü gidişatı durdurdu. İlk yarıyı 1-0 önde kapatan Rosenborg, ikinci yarının hemen başında skoru korumayı başaramazken, son sözü Jenssen söyledi ve takımına 3 puanı getirdi. 15 hafta sonunda 4. galibiyetini alan konuk ekip, düşme hattıyla arasındaki puan farkını 5’e çıkardı ve Elitesrien Ligi’nde uzun bir aranın ardından rahat bir nefes aldı diyebiliriz. Son haftalarda bol gollü mücadelelere imza atan Age Hareide ve öğrencileri, kalesini gole kapatmakta zorlanıyor. Çıktıkları son 7 maçta tam 6 kez 2.5 gol barajı aşıldı.

Stromsgodset – Rosenborg Maç Bilgileri

Stromsgodset – Rosenborg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 20:15’te sahne alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Marienlyst Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Stromsgodset’in 11’i Belli mi?

Stromsgodset’in muhtemel kadrosu: Viljar Myhra, Christopher Vilsvik, Gustav Valsvik, Tobias Gulliksen, Ari Leifsson, Herman Stengel, Halldor Stenevik, Braut Brunes, Kristensen Dahl, Emmanuel Danso, Marcus Mehnert.

Rosenborg’un 11’i Belli mi?

Rosenborg’un muhtemel kadrosu: Andre Hansen, Dahl Reitan, Olaus Jair Skarsem, Carlo Holse, Yttergard Jenssen, Samual Rogers, Santeri Vananen, Edvard Tagseth, Máni Ingason, Morten Bjorlo, Christian Saeter.

İddaa Tahmini

Norveç Eliteserien Ligi’nde 4 maçlık yenilmezlik serisini kaybeden Stromsgodset ile 4 hafta sonra galip gelen Rosenborg karş karşıya gelecek. Taraf bahsinin güç olduğu zorlu mücadelede, iki takımında skor üretmeyi başaracağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.34

Hovarda Oranı: KGVAR, Oran 1.50

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Rosenborg deplasmandan galibiyetiyle dönüyor. Konuk ekip rakip savunma kilidini Sverre Halseth Nypan’ın golüyle açarken, mücadeleden başka gol sesi çıkmadı.