Norveç Eliteserien iddaa tahminleri ve analizleri

Haugesund Lilleström İddaa Tahmini 23.07.2023

Norveç Eliteserien Ligi‘nde yeni hafta heyecanı başladı. 23 Temmuz Pazar akşamı İddaa fikstüründe yer alan mücadelede, Haugesund ile Lilleström karşı karşıya gelecek. Maçın başlama saati ise 18:00.

Haugesund Stadı’nın ev sahipliği yapacağı 15. hafta mücadelesinde Bets10, Haugesund galibiyetine 3.40, beraberliğe 3.75, Lilleström galibiyetine ise 2.10 oran belirlemiş durumda.

Haugesund Alt Sıralardan Çıkamadı

Haugesund deplasmanda üst üste mağlubiyetler yaşadı. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Jostein Grindhaug ve öğrencileri, önce Viking ardından Bodo / Glimt deplasmanlarından eli boş dönerken, düşme potasıyla aralarındaki puan farkı 4’e kadar indi. Düşme tehlikesini yakından hissetmeye başlayan Haugesund, iç sahada ise 2 haftadır rakiplerine üstünlük kurmayı başarıyor. İstikrardan uzak kalan ve iç saha etkisiyle düşme potasının üzerinde yer almayı başaran ev sahibi, bu hafta Lilleström karşısına kazanmak için çıkıyor. Son 10 maçta kalesini gole kapatamayan Haugesund, 10 haftanın 7’sinde ise rakip fileleri havalandırmayı başardı.

Lilleström Yükselişe Geçti

Norveç Eliteserien Ligi’nin 14. haftasında harika bir galibiyete imza atan Lilleström, ligin en alt sırasına demir atan Aalesund’u iç sahada 5-1’lik skorla mağlup etti. Son 3 haftada Rosenborg, Sandefjord ve Aalesund karşısında hataya izin vermeyen konuk ekip, 9 puanı tam 11 golle aldı.  Sezon içerisinde 2. kez 3 maçlık seri yakalayan Geir Bakke ve öğrencileri, 1 maç eksiğe rağmen lider ile arasındaki puan farkını 12’ye indirmeyi başarırken, zirve yarışı için yeniden umutlandı. 3 haftadır harika hücum performanslarıyla rakiplerine üstünlük kurmayı başaran konuk ekipte, savunma hattının ise alarm verdiğini söyleyelim. Kalesini 4 gole kapatamayan Lilleström’ün, çıktığı son 6 maçın 5’inde 2.5 gol barajı aşıldı.

Haugesund – Lilleström Maç Bilgileri

Haugesund – Lilleström Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 18:00’de start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Haugesund Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Haugesund’un 11’i Belli mi?

Haugesund’un muhtemel kadrosu: Egil Selvik, Oscar Krusnell, Anders Baertelsen, Soren Reese, Peter Therkildsen, Adrion Pajaziti, Bruno Leite, Mads Sande, Bilal Njie, Magnus Christensen, Kevin Krygard.

Lilleström’ün 11’i Belli mi?

Lilleström’ün muhtemel kadrosu: Mads Christiansen, Espen Garnas, Ruben Gabrielsen, Smidesang Edh, Vebjörn Hoff, Gjermund Asen, Vetle Dragsnes, Vetle Skjærvik, Akor Adams, Lehne Olsen, Ylldren Ibrahimaj.

İddaa Tahmini

Bir tarafta iç saha etkisiyle düşme hattının üzerinde kalan Haugesund, diğer tarafta ise 3 haftadır aldığı galibiyetlerle zirve yarışına tutunan Lilleström var. Galibiyet hedefindeki iki takımında, 90 dakika sonunda rakip fileleri havalandıracağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.49

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.63

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Haugesund evinde Soren Reese’nin golüyle kazandı. Lilleström deplasmanda 10 kişi kalırken, skor üretemedi ve konuk ekibine 3 haftalık galibiyet serisi sona erdi.