Norveç Eliteserien iddaa tahminleri ve analizleri

Odds BK Valerenga Maç Tahmini 23.07.2023

Norveç Eliteserien Ligi kapsamında, Odds BK ile Valerenga karşı karşıya gelecek. 23 Temmuz Pazar günü sahne alacak mücadele, Türkiye saati ile 18:00’de başlıyor. Zorlu mücadeleye Skagerak Arena ev sahipliği yapacak.

Rexbet, Odds BK galibiyetine 2.45, beraberliğe 3.50, Valerenga galibiyetine ise 2.90 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.92, 2.5 Alt 1.88 oran kazandırıyor.

Odds BK Evine Galibiyetle Döndü

Norveç Eliteserien Ligi’nde ilk 15 haftayı 5 galibiyet, 4 beraberlik, 6 mağlubiyetle geride bırakan Odds BK, Jan Frode Nornes önderliğinde istikrardan uzak bir performans grafiği ortaya koydu ve alt sıralardan kurtulmayı başaramadı. Düşme hattıyla arasında 8 puan fark bulunan ve 9. sırada yer alan ev sahibi, Haugesund ve Bodo / Glimt mağlubiyetlerinin ardından, geçtiğimiz hafta Norveç Eliteserien Ligi’nin en zayıf halkası Aalesund’a deplasmanda konuk oldu. 3-0’lık net bir galibiyetle güven tazeleyen ekipte, Steffen Hagen ve Espen Ruud ikilisi harika hücum performanslarıyla dikkat çekti. Yeni sezonda ilk kez 3 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran Odds BK, yükselen performansını Valerenga karşısında galibiyetle sürdürmek istiyor.

Valerenga 6 Maçtır Kazanamıyor

Valerenga, Norveç Eliteserien Ligi’nde tam 6 haftadır puan kaybı yaşıyor. Geçtiğimiz hafta taraftarı önünde Molde’ye karşı 4-0’lık skorla kaybeden Dag-Eilev Fagermo ve öğrencileri, son 6 haftada 5. mağlubiyetini, 13 haftalık fikstürde ise 8. yenilgisini yaşadı. Ligin Play Out hattına kadar gerileyen konuk ekibin, düşme hattıyla arasında sadece 1 puan fark var. Son 180 dakikada Tromsö ve Molde’ye karşı skor üretmeyi başaramayan Valerenga, sezona iyi bir başlangıç yapamadı ve kümede kalma mücadelesi veriyor. Üst üste puan kayıplarının ardından teknik adamın tahtı sallanırken, konuk ekibin toparlanmak için galibiyete ihtiyacı var.

Odds BK – Valerenga Maç Bilgileri

Odds BK – Valerenga Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 18:00’de sahne alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Skagerak Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Odds BK’nin 11’i Belli mi?

Odds BK’nin muhtemel kadrosu: Leopold Wahlstedt, Steffen Hagen, Sondre Johansen, Diogo Tomas, Espen Ruud, Conrad Wallem, Ronningen Jorgensen, Solomon Owusu, Josef Brian Baccay, Erik Midtskogen, Dennis Gjengaar.

Valerenga’nın 11’i Belli mi?

Valerenga’nın muhtemel kadrosu: Magnus Smelhus Sjoeng, Vegar Hedenstad, Stefan Strandberg, Magnus Riisnæs, Daniel Hakans, Petter Strand, Henrik Björdal, Fredrik Jensen, Simen Juklerod, Mohamed Ofkir, Seedy Jatta.

İddaa Tahmini

İki takımda sezonun ilk haftasından itibaren galibiyet adına fazlasıyla zorlandı. Alt sıralardan kurtulamayan ve küme düşme tehlikesini yakından hisseden Odds BK ve Valerenga, 90 dakika sonunda skor üretmeyi başaracak ve birbirlerinin savunma zafiyetlerini gole çevirecektir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.54

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Odds BK iç saha avantajını iyi değerlendirdi ve 10 kişi kalan Valerenga karşısında galibiyet hedefine ulaştı. Norveç Eliteserien Ligi’nde bu hafta iki takımda beklediğimiz gibi skor üretmeyi başardı.