İsveç Allsvenskan iddaa tahminleri ve analizleri

Norrköping Degerfors İddaa Tahmini 23.07.2023

İsveç Allsvenskan’da 6 maç aradan sonra kazanan Norrköping evinde, Degerfors’u konuk edecek. Mücadele saat 16.00’da start alacak ve nesine.com sitesinden izlenebilecek.

NorrköpingDegerfors arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Norrköping kazanır 1.57, beraberlik 4.45, Degerfors kazanır ise 5.45 olarak açıklanmış.

Norrköping Deplasmanda Galip 

Rikard Norling’in ekibi üst üste yaşadığı puan kayıplarının ardından geçen hata kazanarak moral buldu. Mjallby deplasmanına konuk olan Norrköping, rakibini 2-1 mağlup ederek 3 puanı kaptı. İsveç Allsvenskan’da 6 maç aradan sonra galibiyet sevinci yaşayan Norrköping, üst sıra takibini devam ettiriyor. Bu hafta sonu ise Nya Parken’de Degerfors karşısında 3 puan arayacaklar. Maçın favorisi olarak gösterilen Norrköping’de önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Degerfors Alt Sıralarda 

Degerfors, İsveç Allsvenskan’da geçtiğimiz haftayı farklı bir mağlubiyet ile kapattı. İç sahada konuk ettikleri IK Sirius’a 3-0 mağlup oldular. Vasat bir performans gösteren Tobias Solberg’in ekibi bu hafta sonu ise Norrköping’in konuğu olacak. Play out hattındaki AIK Stockholm ile aralarında 1 puanlık fark bulunan Degerfors’un kaybetmesi halinde play out hattına inme ihtimali var. Karşılaşma öncesinde Degerfors’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim. 

Norrköping – Degerfors Maç Bilgileri

Norrköping – Degerfors Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00 başlayacak ve nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Nya Parken Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Norrköping'in ilk 11’i Belli mi?

Norrköping’in muhtemel kadrosu: Oscar Jansson, Marcus Baggesen, Marco Lund, Daniel Eld, Jacob Ortmark, Arnor Traustason, Christoffer Nyman, Victor Stange Lind, Kristoffer Khazeni, Anton Eriksson, Vito Hammershoj Mistrati

Degerfors'un ilk 11’i Belli mi?

Degerfors’un muhtemel kadrosu: Sondre Rossbach, Seid Korac, Gustav Granat, Sebastian Ohlsson, Christos Gravius, Rasmus Örqvist, Albin Mörfelt, Elyas Bouzaiene, Peter Gwargis, Joseph Claude Gyau, Gustav Willy Lindgren

İddaa Tahmini

Norrköping, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapattı. Konuk oldukları Mjallby deplasmanında 2-1 kazandılar ve 3 puanı kaptılar. İsveç Allsvenskan’da tam 6 maç aradan sonra galibiyet sevinci yaşayan Norrköping, bu hafta Degerfors karşısında da 3 puan arayacak. Degerfors ise iç sahada farklı kaybetti. IK Sİirus’a 3-0 mağlup oldular. Son dönemde istikrarsız sonuçlar almaya başladılar ve alt sıralara iyice yaklaştılar. Norrköping favori taraf. Mjallby galibiyetinin ardından Degerfors karşısında da 3 puanı alırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.40

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.57

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Norrköping tek golle 3 puanı aldı. Degerfors’u 1-0 mağlup ettiler ve üst üste 2. galibiyetini elde ettiler.