İsveç Allsvenskan iddaa tahminleri ve analizleri

AIK Stockholm Bahis İddaa Tahmini 23.07.2023

İsveç Allsvenskan’da alt sıralarda yer alan AIK Stockholm evinde, Malmö karşısında sürpriz arayacak. Mücadeleyi saat 16.00’da nesine.com sitesinden canlı olarak izleyebilirsiniz.

AIK Stockholm ve Malmö arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. AIK Stockholm kazanır 3.60, beraberlik 3.60, Malmö kazanır ise 2.05 olarak açıklanmış. 

AIK Stockhom Deplasmanda Kazandı 

AIK Stockholm, geçtiğimiz haftayı İsveç Allsvenskan’da galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Son sıradaki Varbergs’e konuk olan AIK Stockholm, rakibini 2-1 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu. AIK Stockholm’e galibiyeti getiren goller ise Sotiris Papagiannopoulos ve Mads Dohr Thychosen’den geldi. İsveç Allsvenskan’da sezonun 3. galibiyetini elde eden Bartosz Grzelak’ın ekibi bu hafta Malmö karşısında sürpriz arayacak. Karşılaşma öncesinde AIK Stockholm’de Bilal Hussein kart cezalısı. 

Malmö Düşüşe Geçti 

Malmö, geçtiğimiz hafta yine puan kaybı yaşadı. 2 hafta önce İsveç Allsvenskan’da Mjallby’i konuk eden Malmö, rakibine 2-1 kaybetmişti. Geçen hafta ise Tele 2 Arena’da konuk oldukları Djurgarden’a 2-0 mağlup oldular. Son 2 haftadan puan çıkartamayan Age Hareide’nin ekibinde moraller bozuk. Lider Elfsborg’un ise 2 puan gerisindeler. Tabi Elfsborg’un eksik maçını kazanması halinde puan farkı 5’e çıkacak. Bu hafta sonu AIK Stockholm’un konuğu olacak Malmö’de Anders Christiansen sakat. Otto Rosengren ise kart cezalısı. 

AIK Stockholm – Malmö Maç Bilgileri

AIK Stockholm – Malmö Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 16.00’da başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Friends Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

AIK Stockholm’de Bilal Hussein kart cezalısı. Malmö’de Anders Christiansen sakat. Otto Rosengren ise kart cezalısı. 

AIK Stockholm'un ilk 11’i Belli mi?

AIK Stockholm’un muhtemel kadrosu: Kristoffer Nordfeldt, Sotirios Papagiannopoulos, Alexander Milosevic, Jetmir Haliti, Erick Marcelo, Bilal Hussein, Abdulsalam Magashy, Aboubakar Keita, Rui Modesto, Omar Faraj, John Guidetti

Malmö'nün ilk 11’i Belli mi?

Malmö’nün muhtemel kadrosu: Johan Dahlin, Niklas Moisander, Lasse Nielsen, Busanello, Oscar Lewicki, Sergio Pena, Joseoh Cesay, Taha Abdi Ali, Sebastian Nanasi, Moustafa Zeidan, Isaac Thelin

İddaa Tahmini

Malmö’de işler yolunda gitmiyor. Mjallby’e iç sahada 2-1 mağlup olan Malmö, geçen hafta ise Djurgarden karşısında da puan alamadı. Rakibin 2-0 kaybeden Malmö’de son haftalar iyi geçmiyor. Son 2 maçı da kaybettiler ve lider Elfsborg’un gerisinde kaldılar. AIK Stockholm ise geçen hafta son sıradaki Varbergs’i mağlup etti. Rakibini deplasmanda 2-1 ile geçerek moral buldular. Varbergs galibiyeti kümede kalma yolunda son derece önemli bir galibiyetti diyebiliriz. AIK Stockholm’den bugün sürpriz bekliyorum. İç sahada konuk edecekleri formsuz Malmö karşısında pun almayı başarırlar.

İddaa Oranı: 10 (ç), Oran 1.56

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.83

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Beklediğim gibi bir maç oldu. Malmö yine puan kaybetti. Karşılaşma golsüz sona erdi.