İsveç Allsvenskan iddaa tahminleri ve analizleri

Kalmar Varbergs İddaa Tahmini 23.07.2023

İsveç Allsvenskan’da son sırada yer alan Varbergs deplasmanda, Kalmar’a konuk olacak. Mücadelenin saat 18.30’da başlayacağını ve nesine.com sitesinden yayınlanacağını belirtelim.

Kalmar ve Varbergs arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Kalmar kazanır 1.60, beraberlik 4.20, Varbergs kazanır ise 5.50 olarak açıklanmış.

Kalmar Deplasmanda Kaybetti 

Kalmar, İsveç Allsvenskan’da geçen hafta yine puan kaybı yaşadı. Hammarby deplasmanına konuk oldular ve sahadan 3-1’lik mağlubiyet ile ayrıldılar. Kalmar’ın Hammarby karşısındaki tek golü ise oyuna sonradan dahil olan Noah Shamoun’dan geldi. İsveç Allsvenskan’da 7. sıraya kadar gerilen Henrik Rydström’ün ekibi üst üste 3 maçtır galip gelemiyor. Bu hafta sonu ise ligin son sırasında bulunan Varbergs’i konuk edecekler. Varbergs karşısında kazanması beklenen Kalmar’da eksik bulunmadığını belirtelim. 

Varbergs Son Sırada 

Varbergs, İsveç Allsvenskan’da geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapattı. İç sahada konuk ettikleri AIK Stockholm’e 2-1 kaybettiler. Kümede kalma yolunda kritik bir yenilgi alan Joakim Persson’un öğrencileri İsveç Allsvenskan’da son sırada yer almaya devam ediyor. Geride kalan 15 haftada sadece 1 kez kazanabilen Varbergs’in bu sezon küme düşme adayları arasında başı çektiğini belirtelim. Bu hafta Kalmar’a konuk olacak Varbergs’de Robin Tranberg kart cezalısı. 

Kalmar – Varbergs Maç Bilgileri

Kalmar – Varbergs Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 18.30’da başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Guldfageln Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Varbergs’de Robin Tranberg kart cezalısı. 

Kalmar'ın ilk 11’i Belli mi?

Kalmar’ın muhtemel kadrosu: Ricardo, Rasmus Sjöstedt, Lars Saetra, Axel Lindahl, David Olafsson, Simon Skrabb, Nahom Netabay, Robert Gojani, Romarinho, Deniz Hümmet, Mileta Rajovic

Varbergs'in ilk 11’i Belli mi?

Varbergs’in muhtemel kadrosu: Stojan Lukic, Vinicius Oliveira, Niklas Dahlström, Hamus Zackrisson, Robin Tranberg, Eliton Junior, Joakim Lindner, Olive Slverholt, Maxime Sainte, Dion Krasniqi, Victor Karlsson

İddaa Tahmini

Kalmar, geçen hafta konuk olduğu Hammarby deplasmanından puansız döndü. Rakibine 3-1 mağlup oldular. İsveç Allsvenskan’da oynadığı son 3 maçta sadece 1 puan alabilen Kalmar, bu hafta Varbergs’i ağırlayacak. Varbergs ise geçe hafta AIK Stockholm’e iç sahada 2-1 kaybetti. İsveç Allsvenskan’da bu sezon sadece 1 galibiyetleri var ve son sıradalar. Ligin en büyük düşme adayı olduklarını belirtelim. Kalmar maçın favorisi. Varbergs’i mağlup ederek hafayı 3 puan ile geçerler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.39

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.60

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Kalmar zorlandı ama kazanmasını bildi. Varbergs’i 1-0 mağlup ederek 3 puanı kaptılar.