İsveç Allsvenskan iddaa tahminleri ve analizleri

Göteborg Halmstad İddaa Tahmini 23.07.2023

İsveç Allsvenskan’da geçen hafta sürpriz bir beraberlik alan Göteborg bu hafta iç sahada, Halmstad’ı konuk edecek. Zorlu mücadele saat 18.30’da başlayacak ve nesine.com sitesinden ekranlara gelecek.

Göteborg ile Halmstad takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını inceleyecek olursak Göteborg galibiyetine 2.14, beraberlik tercihine 3.55, Halmstad galibiyetine ise 3.35 verildiğini görüyoruz.

Göteborg Düşme Hattında 

Göteborg, İsveç Allsvenskan’da üst üste puan kayıpları yaşamaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu lider Elfsborg’a konuk oldular ve rakibi ile 1-1 berabere kaldılar. Lidere karşı aldıkları 1 puan son derece iyi ama galibiyet hasretleri sürüyor. Üst üste 9 maçtır galip gelemeyen Göteborg, son sıradaki Varbergs’in sadece 1 puan üzerinde ve düşme hattında bulunuyor. Bu hafta sonu ise Halmstad’ı konuk edecekler ve 3 puan arıyorlar. Maçın favorisi olarak gösterilen Göteborg’da Sebastian Ohlsson ve Hussein Carneil sakat olan isimler. 

Halmstad 7 Maçtır Kaybetmiyor 

Halmstad’ın İsveç Allsvenskan’daki yenilmezlik serisi devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Örjans Vall’da konuk ettikleri IFK Varnamo ile 2-2 berabere kaldılar. 2-0 geriye düştüğü maçtan 1 puan çıkartmayı başaran Magnus Haglund’un ekibi uzun bir süredir mağlubiyet yüzü görmüyor. Malmö mağlubiyetinin ardından İsveç Allsvenskan’da çıktıkları 7 maçı da kaybetmediler. Bu hafta sonu ise Göteborg deplasmanında 3 puan arayacaklar. Maç öncesinde Halmstad’da önemli bir eksik bulunmuyor. 

Göteborg – Halmstad Maç Bilgileri

Göteborg – Halmstad Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 20.00’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Gamla Ullevi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Göteborg’da Sebastian Ohlsson ve Hussein Carneil sakat olan isimler. 

Göteborg'un ilk 11’i Belli mi?

Göteborg’un muhtemel kadrosu: Pontus Dahlberg, Mats Edward Bangsbo, Sebastian Hausner, Oscar Wendt, Sebastian Eriksson, Elias Kristoffer Hagen, Gustav Svensson, Gustaf Norlin, Adam Carlen, Marcus Berg, Linus Carlstrand

Halmstad'ın ilk 11’i Belli mi?

Halmstad’ın muhtemel kadrosu: Malkolm Nilsson, Joseph Baffo, Phil Ofosu Ayeh, Andreas Johanssson, Joel Allansson, Jonathan Svedberg, Viktor Granat, Erik Ahistrand, Marcus Olsson, Amir Al Ammari, Naeem Mohammed

İddaa Tahmini

Göteborg, İsveç Allsvenskan’da düşme hattında yer alıyor. Geçen hafta lider Elfsborg deplasmanında 1 puan almayı başardılar ama galibiyet hasretleri devam ediyor. Tam 9 maçtır galibiyet alamadıklarını belirtelim. Halmstad ise yenilmezlik serisini sürdürdü. Geçen hafta iç sahada konuk ettikleri IFK Varnamo ile 2-2 berabere kaldılar. İsveç Allsvenskan’da 7 maçtır kaybetmiyorlar. Göteborg maçın favorisi olarak gösteriliyor ama ben o kadar kolay bir maç beklemiyorum. Halmstad hücumda üretken bir takım. Gollü bir maç olur. Her iki takımda skor üretir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.65

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.83

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadele başladığı gibi sona erdi. Taraflar sahadan 1’er puan ile ayrıldı.