Finlandiya Veikkausliiga iddaa tahminleri ve analizleri

FC Lahti IFK Mariehamn Maç Tahmini 23.07.2023

Finlandiya Veikkausliiga‘da yeni hafta heyecanı yaşanırken, 23 Temmuz Pazar akşamı bizleri bekleyen mücadelede, FC Lahti ile IFK Mariehamn karşı karşıya gelecek. Maçın başlama saati 15:00.

intobet, FC Lahti galibiyetine 2.25, beraberliğe 3.30, IFK Mariehamn galibiyetine ise 3.10 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise KGVAR 1.85, KGYOK 1.72 olarak verilmiş.

FC Lahti Galibiyet Peşinde

Geçtiğimiz hafta liderlik koltuğunun ortağı SJK Seinajoki’yi iç sahada ağırlayan FC Lahti, ilk yarı içerisinde Tommi Jantti’nin golüyle 1-0 öne geçmeyi başarırken, devre arasına saniyeler kala kalesinde beraberlik golünü gördü. 14 haftada 11. kez puan kaybı yaşamasına rağmen, son 2 hafta HJ Helsinki ve SJK Seinajoki gibi güçlü takımlardan 4 puan almayı başardılar. Sezon ev sahibi için kabus gibi başlarken, son haftalarda toparlanma sinyalleri verdiklerini söyleyelim. Hala Finlandiya Veikkausliiga’da en zayıf performans grafiğini sergileyen 3 takımdan 1’i olmaktan kurtulamayan FC Lahti, evinde en alt sıradaki IFK Mariehamn’ı konuk edecek. Sezonun ilk yarısında rakibini deplasman faktörüne rağmen 3-2’lik skorla mağlup etmeyi başardılar.

Zayıf Halka IFK Mariehamn

Finlandiya Veikkausliiga’da 15. hafta geride kalırken, en zayıf halka IFK Mariehamn oldu. Lukas Syberyjski  yönetiminde 15 haftanın 13’ünde puan kaybı yaşayan konuk ekip, sadece Haka ve KuPS Kuopio karşısında galibiyete imza atarken, geri kalan 13 haftayı 5 beraberlik, 8 mağlubiyetle geride bıraktı. Son 3 haftanın tamamında puan kaybeden IFK Mariehamn, KTP Kotka ve Ilves Tampere karşısında golsüz beraberliklerle sahadan ayrılırken, Oulu karşısında ise 2-1’lik mağlubiyetten kurtulamadı. Ligin en az maç kazanan ve en az gol atan takımlarının başında gelen IFK Mariehamn, sezonun ilk yarısında mağlup olduğu FC Lahti’ye deplasmanda konuk olacak. Konuk ekip kazanarak puan kayıplarına son vermek ve en alt sıradan kurtulmak istiyor.

FC Lahti – IFK Mariehamn Maç Bilgileri

FC Lahti – IFK Mariehamn Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 15:00’te start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Kisapuisto Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

FC Lahti’nin 11’i Belli mi?

FC Lahti’nin muhtemel kadrosu: Marin Ljubic, Daniel Koskipalo, Juho Pirttijoki, Teemu Penninkangas, Samuel Pasanen, Tommi Jantti, Loorents Hertsi, Mikko Kuningas, Altin Zeqiri, Matheus Alves, Julius Tauriainen.

IFK Mariehamn’ın ilk 11’i Belli mi?

IFK Mariehamn’ın muhtemel kadrosu: Elmo Henriksson, Christophe Coubronne, Timi Lahti, Mikko Sumusalo, Alan Henrique, Alvaro N’gamba, Jiri Nissinen, Michael Fonsell, Robin Sid, Ariel Ngueukam, Cledson Carvalho da Silva.

İddaa Tahmini

Son haftalarda Finlandiya Veikkausliiga’da direnç gösteren FC Lahti, ligin en zayıf halkası IFK Mariehamn karşısında galibiyet arayacak. Ev sahibi son 2 haftalık performans grafiğiyle, galibiyet adına denenmeye değer taraf.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.99

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.25

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Alvaro Ngamba ve Luka Simunovic’in kendi kalesine attığı goller, IFK Mariehamn’a galibiyeti getirdi. Konuk gol yemeden kazanırken, haftayı sürpriz bir galibiyetle kapattı.