Norveç Eliteserien iddaa tahminleri ve analizleri

Viking Aalesund İddaa Tahmini 24.07.2023

Viking sahasında Aalesund’u konuk edecek. İddaa fikstüründe 24 Temmuz Pazartesi akşamı yer alan Norveç Eliteserien Ligi mücadelesi, Türkiye saati ile 20:00’de sahne alacak.

intobet, Viking galibiyetine 1.33, beraberliğe 5.50, Aalesund galibiyetine ise 9.50 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.75, KGYOK 2.05 oran kazandırıyor.

Viking Takibi Bırakmadı

Norveç Eliteserien Ligi’nde geçtiğimiz hafta Stabaek deplasmanına konuk olan Viking, Birkir Bjarnason’un attığı tek golle galibiyete uzanırken, üst üste 5. lig galibiyetine imza attı. Zirve takibini kayıpsız sürdürmeyi başaran ev sahibi, 1 maç eksikle puan farkını 9’a kadar indirdi. Eliteserien Ligi’nin 3. sırasında yer alan Viking, son 5 haftada rakip fileleri 11 kez havalandırmayı başarırken, kalesinde ise sadece 3 gole izin verdi. Son 2 haftada Haugesund ve Stabaek karşısında gol dahi yemeden galip gelmeyi başaran Bjarte Lunde Aarsheim’in öğrencileri, son haftalarda ligin en formda takımı haline geldi. 14 hafta sonunda sadece 3 kez mağlup olan ev sahibi, rakiplerine kolay galibiyet şansı tanımazken, şampiyonluğun en güçlü adayları arasında yer aldı.

Aalesund Galibiyete Hasret

Geçtiğimiz hafta Lilleström deplasmanına konuk olan Aalesund, Norveç Eliteserien Ligi’nin en zayıf halkası olmaya devam etti. Deplasmandan 5-1’lik hezimetle dönen konuk ekip, dış sahada üst üste 7. yenilgisini yaşarken, son 3 haftanın ise tamamında mağlup oldu. Kötü gidişata çare olarak göreve gelen Christian Johnsen, ilk maçtan takımını galibiyete taşımayı başarsa da, teknik adam etkisi kısa sürdü. Aalesund 15 haftayı 2 galibiyet, 1 beraberlik, 12 mağlubiyetle geride bırakırken, küme düşme tehlikesini en yakın hisseden takım oldu. Kalesini tam 33 gole kapatamayan konuk ekip, rakip fileleri ise sadece 10 kez havalandırabildi.

Viking – Aalesund Maç Bilgileri

Viking – Aalesund Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 19:00’da sahne alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Viking Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Viking’in 11’i Belli mi?

Viking’in muhtemel kadrosu: Patrik Gunnarsson, Herman Haugen, David Brekalo, Markus Solbakken, Shayne Pattynama, Lars Salvesen, Zlatko Tripic, Yann-Erik De Lanlay, Sander Svendsen, Djibril Diop, Patrick Yazbek.

Aalesund’un 11’i Belli mi?

Aalesund’un muhtemel kadrosu: Sten Grytebust, David Fallman, John Kitelano, Alexander Andersen, Erlend Segberg, Kristoffer Barmen, Kristoffer Odemarksbakken, Alexander Munksgaard, Isaac Atanga, Markus Seehusen Karlsbakk, Bjorn Martin Kristensen.

İddaa Tahmini

Norveç Eliteserien Ligi’nin en formda takımı Viking, zirve takibini bırakmadı. 5 maçtır kazanan ev sahibi, bu hafta en alt sıradaki Aalesund’u sahasında konuk edecek. Ev sahibi etkisin iç sahada rahat bir galibiyetle sürdürmeyi başarır.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.63

intobet Oranı: H1, Oran 1.88

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Viking taraftarı önünde 3 puanı 3 golle aldı. Ev sahibi ligin zayıf halkası karşısında hataya yer vermezken, beklediğimiz gibi haftayı rahat bir galibiyetle noktaladı. Kazananları tebrik ederiz.