İsveç Allsvenskan iddaa tahminleri ve analizleri

IK Sirius Mjallby İddaa Tahmini 24.07.2023

İsveç Allsvenskan’da heyecan sürüyor. Mjallby deplasmanda, IK Sirius’un konuğu olacak. Mücadeleyi saat 20.00’de nesine.com sitesinden takip edebilirsiniz.

IK Sirius ve Mjallby arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. IK Sirius kazanır 2.14, beraberlik 3.55, Mjallby kazanır ise 3.35 olarak açıklanmış. 

IK Sirius’dan 3 Gollü Galibiyet

IK Sirius, İsveç Allsvenskan’da geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Degerfors deplasmanında 3 gollü galibiyet ile döndüler. Sahadan 3-0 galip ayrılan IK Sirius, 2 maçlık mağlubiyet serisi ise sona erdirmiş oldu. Play out hattından uzaklaşma çabalarını sürdüren IK Sirius, bu hafta ise Mjallby ile karşı karşıya gelecek. Maçın favorisi olarak gösterilen IK Sirius’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Mjallby Evinde Kaybetti

Mjallby, 2 hafta önce büyük bir sürpriz yaparak Malmö deplsamanında 2-1 kazanmayı başarmıştı. Bu sonucun ardından geçen hafta Norrköping karşısında beklenmedik bir kayıp yaşadılar. Rakibine 2-1 mağlup olan Mjallby, son haftalarda istikrarsız sonuçlar alıyor. İsveç Allsvenskan’da oynadıkları son 4 maçta sadece Malmö karşısında kazanabildiklerini belirtelim. Bu hafta ise IK Sirius’un konuğu olacakalr. Karşılaşma öncesinde Mjallby’de önemli bir eksik bulunmuyor.

IK Sirius – Mjallby Maç Bilgileri

IK Sirius – Mjallby Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 20.00’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Studenternas Ip Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

IK Sirius'un ilk 11’i Belli mi?

IK Sirius’un muhtemel kadrosu: Jakob Tannander, Dennis Widgren, Patrick Nwadike, Tashreeq Matthews, Daniel Stensson, Jakob Persson, Melker Heier, Christian Kouakou, Aron Bjarnason, Joakim Persson, Malcolm Jeng

Mjallby'nin ilk 11’i Belli mi?

Mjallby’nin muhtemel kadrosu: Noel Törnqvist, Arvid Brorsson, Tom Pettersson, Noah Eile, Coli Rosier, Viktor Gustafsson, David Löfquist, Jesper Gustavsson, Max Fenger, Adam Stahl, Herman Johansson

İddaa Tahmini

IK Sirius, geçtiğimiz haftayı İsveç Allsvenskan’da galibiyet ile kapattı. Degerfors deplasmanında 3 golle kazandılar. Mücadeleyi 3-0 ile geçen IK Sirius, 2 maçlık mağlubiyet serisini de sona erdirdi. Mjallby ise geçen hafta Norrköping karşısında puan almayı başaramadılar. Rakibine 2-1 kaybeden IK Sirius, haftayı puansız geçti. Mjallby, son haftalarda hücumda üretken. IK Sirius ise 3 gollü galibiyet ile moralli. Studenternas’da gollü bir maç izleriz. Karşılıklı goller atılır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.58

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Mjallby, haftayı 3 puan ile kapattı. IK Sirius deplasmanında 3-2 kazandılar.