UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Zalgiris Vilnius Galatasaray İddaa Tahmini 25.07.2023

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme turu heyecanı start alıyor. Zalgiris Vilnius evinde, Galatasaray ile kozlarını paylaşacak. Mücadelenin saat 19.00’da başlayacağını ve S SPORT Plus kanalından izleyebileceğinizi belirtelim.

Zalgiris Vilnius ile Galatasaray zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Zalgiris Vilnius galibiyetinin 4.75, beraberlik tercihinin 4.00, Galatasaray galibiyetinin ise 1.63 oran şeklinde açıldığını görüyoruz. Bets10 sitesinde Galatasaray kazanır tercinine özel oran kampanyası ile 10.00 oran veriliyor.

Struga’yı Elediler

Zalgiris Vilnius, Şampiyonlar Ligi 1. Eleme turunda Kuzey Makedonya’nın Struga takımı ile karşı karşıya geldi. İlk maçta rakibi ile golsüz berabere kalan Litvanya ekibi, rövanş maçında ise rakibini 2-1 mağlup ederek turu geçtiler. 1-0 geriye düştükleri maçta 5 dakikada 2 gol bularak turu geçtiklerini belirtelim. 2. Eleme turunda Galatasaray ile eşleşen Zalgiris Vilnius’un işi son derece zor olacak. Struga’ya nazaran çok daha güçlü bir rakip karşılarında olacak. Maç öncesinde Zalgiris Vilnius’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Galatasaray’dan Zaha Hamlesi

Galatasaray adına UEFA Şampiyonlar Ligi macerası bu hafta başlıyor. Okan Buruk’un ekibi 2. Eleme turunda Litvanya’nın Zalgiris Vilnius takımı ile karşı karşıya gelecek. Wilfried Zaha, Angelino ve Cedric Bakambu transferleri ile dikkatleri üzerine çeken Galatasaray, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Süper Lig’in bu sezon yine en büyük şampiyonluk adayı olacaklarını düşünüyorum. Zaha transferi ile de müthiş bir kadro gücü yarattılar. Zalgiris Vilnius karşısında maçın net favorisi olan Galatasaray’da Lucas Torreira’nın sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Zalgiris Vilnius – Galatasaray Maç Bilgileri

Zalgiris Vilnius – Galatasaray Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00 başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Zalgiris Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Galatasaray’da Lucas Torreira’nın sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Zalgiris Vilnius'un ilk 11’i Belli mi?

Zalgiris Vilnius’un muhtemel kadrosu: Edvinas Gertmonas, Mario Pavelic, Nassim Hnid, Stipe Vucur, Nicolas Gorobsov, Joel Bopesu, Yukiyoshi Karashima, Yuri Kendysh, Liviu Antal, Paulius Golubickas, Mathias Kehinde

Galatasaray'ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Sacha Boey, Abdülkerim Bardakçı, Victor Nelsson, Angelino, Berkan Kutlu, Sergio Oliviera, Kerem Aktürkoğlu, Dries Mertens, Nicolo Zaniolo, Halil Dervişoğlu

İddaa Tahmini

Zalgiris Vilnius, Şampiyonlar Ligi’ne 1. Eleme turundan katıldı. İlk turda Kuzey Makedonya temsilcisi Struga’yı elemeyi başardılar ve 2. Turda temsilcimiz Galatasaray’ın rakibi oldular ama Galatasaray karşısında işleri hiç kolay değil. Geçen sezonun Süper Lig şampiyonu Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi macerası başlıyor. İlk rakip Litvanya temsilcisi Zalgiris Vilnius. Okan Buruk’un ekibi turun favorisi. Kalite olarak rakibinin çok önündeler. Galatasaray, zorlanmadan kazanır ve tur kapısını aralar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.40

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 10.00

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Galatasaray, istediğini alamadı. Litvanya’da uzatma dakikalarında yedikleri golle Zalgiris Vilnius ile 2-2 berabere kaldılar.