UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Dinamo Zagreb FC Astana İddaa Tahmini 25.07.2023

UEFA Şampiyonlar Ligi heyecanı devam ediyor. FC Astana deplasmanda, Dinamo Zagreb’in konuğu olacak. Mücadele saat 21.00’de start alacak ve nesine.com sitesiden izlenenebilecek.

Dinamo Zagreb FC Astana arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Dinamo Zagreb kazanır 1.50, beraberlik 4.20, FC Astana kazanır ise 6.00 olarak açıklanmış.

Dinamo Zagrev Evinde Kaybetti

Dinamo Zagreb, Hırvatistan Ligi’nde sezona mağlubiyet ile başladı. Geçtiğimiz hafta Maksimir’de konuk ettikleri Hajduk Split karşısında 1-0 öne geçtiler ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. Üstelik durum 1-0 iken Bruno Petkovic, bir de penaltı atışından yararlanamadı. Igor Biscan’ın ekibi Hırvatistan Süper Kupası’nda ise Hajduk Split’i 1-0 mağlup ederek sezona kupa ile başlamıştı ama ligde aynı etkiyi gösteremediler. Şampiyonlar Ligi macerası bu hafta başlayacak olan Dinamo Zagrev evinde, FC Astana’yı konuk edecek. Maç öncesinde Dinamo Zagreb’de eksik yok.

Dinamo Tbilisi’yi Elediler

FC Astana, Kazakistan Ligi’nde geçen hafta puan kaybetti. Astana Arena’da konuk ettikleri Atyrau ile golsüz berabere kaldılar. Şampiyonlar Ligi’nde yoluna devam eden FC Astana, 2. Eleme turunda Dinamo Zagreb’in rakibi oldu. İlk turda Gürcistan’ın Dinamo Tbilisi takımı ile karşı karşıya gelen Kazakistan temsilcisi, rakibini 1-1 ve 2-1’lik skorlar ile elemeyi başarmıştı. Bu kez Dinamo Zagreb karşısında işleri çok daha zor olacak. Karşılaşma öncesinde FC Astana’da önemli bire eksik bulunmadığını belirtelim.

Dinamo Zagreb – FC Astana Maç Bilgileri

Dinamo Zagreb – FC Astana Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.00’de başlayacak ve nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Maksimir Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Dinamo Zagreb'in ilk 11’i Belli mi?

Dinamo Zagreb’in muhtemel kadrosu: Dominik Livakovic, Stefan Ristovski, Josip Sutalo, Sadegh Moharrami, Luka Ivanusec, Martin Baturina, Robert Ljubicic, Josip Mamic, Marko Bulat, Bruno Petkovic, Darip Spikic

FC Astana'nın ilk 11’i Belli mi?

FC Astana’nın muhtemel kadrosu: Josip Condric, Abzal Beisebekov, Aleksandr Marochkin, Zarko Tomasevic, Aleksa Amanovic, Yan Vorogovskiy, Dusan Jovancic, Max Ebong Ngome, Marin Tomasov, Fabien Ourega, Dembo Darboe

İddaa Tahmini

Dinamo Zagreb, yeni sezona mağlubiyet ile başladı. Geçen hafta Hırvatistan Ligi’nin ilk haftasında Hajduk Split’i konuk ettiler ve rakibine 2-1 mağlup oldular. Şampiyonlar Ligi’ne 2. Eleme turundan katılacak olan Dinamo Zagreb, FC Astana ile karşılaşacak. Kazakistan ekibi FC Astana ile ilk turda Dinamo Tbilisi’yi 1-1 ve 2-1’lik skorlar ile geçti. 2. Turda daha zorlu bir rakip ile karşılaşacaklar. İlk maçta işleri zor. Dinamo Zagreb kazanmayı başarır ve Kazakistan’a avantajlı gider.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.96

intobet Oranı: H1, Oran 2.20

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Dinamo Zagreb net bir galibiyet aldı. FC Astana’yı 4 golle geçerek tur kapısını araladılar.