UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

HJK Helsinki Molde İddaa Tahmini 25.07.2023

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 2. Ön Eleme Turu heyecan yaşanırken, 25 Temmuz Salı akşamı fikstüründe yer alan mücadelede, HJK Helsinki ile Molde karşı karşıya gelecek. Mücadele Türkiye saati ile 19:00’da sahne alacak.

intobet, HJK Helsinki galibiyetine 4.50, beraberliğe 3.60, Molde galibiyetine ise 1.75 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 3.91, beraberliğe 3.22, konuk ekibe ise 1.49 oran veriyor.

HJK Helsinki Avantaj Peşinde

UEFA Şampiyonlar Ligi serüvenine Larne FC karşısında merhaba diyen HJK Helsinki, 1. Ön Eleme Turu’nu iç sahada 1-0’lık galibiyetle kapatırken, deplasmanda ise 2-2’lik beraberliğe imza attı. Devler sahnesine iyi bir başlangıç yapan Finlandiya temsilcisi, 2. Ön Eleme Turu’nda ise Molde karşısına çıkacak. Finlandiya Veikkausliiga’da geçtiğimiz sezon şampiyonluğu KuPS Kuopio’ya kaptıran ve sezonu büyük bir hayal kırıklığıyla kapatan Toni Koskela’nın öğrencileri, yeni sezonda ise formda. Finlandiya Veikkausliiga’da ilk 17 haftayı 8 galibiyet, 7 beraberlik, 2 mağlubiyetle geride bıraktılar. İç sahada sadece FC Lahti’ye karşı maç kaybeden HJK Helsinki, geri kalan maçlarda ise iç saha mağlubiyeti yaşamadı. Rakip fileleri tam 25 kez havalandırmayı başaran ev sahibi, kalesinde ise sadece 12 gole izin verdi. HJK Helsinki iç saha etkisini sürdürmek ve tur için avantajı ele geçirmek istiyor.

Molde Yükselişe Geçti

Norveç Eliteserien Ligi’nin son şampiyonu Molde, yeni sezona istediği gibi bir başlangıç yapamazken, üst üste kaybedilen puanlarla zirve koltuğundan uzaklaşmaya başladılar. Son şampiyon Erling Moe yönetiminde toparlanmayı başarırken, ligde son 5 haftada 4 galibiyet, 1 beraberliğe imza attı ve liderin puan farkını açmasına engel oldu. Lider ile arasındaki puan farkını 12’ye indirmeyi başaran Molde, kendisine 3. sırada yer buldu ve liderin en yakın takipçileri arasında yer aldı. Son 5 haftada 14 kez rakip fileleri havalandıran Molde, kalesinde ise sadece 3 gole izin verirken, 5 maçın 3’ünde kalesini gole kapattı. UEFA Şampiyonlar Ligi serüveni 2. Ön Eleme Turu’nda başlayacak olan Molde, deplasmandan avantajla dönmek istiyor.

HJK Helsinki – Molde Maç Bilgileri

HJK Helsinki – Molde Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 19:00’da sahne alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Finnair Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

HJK Helsinki’nin 11’i Belli mi?

HJK Helsinki’nin muhtemel kadrosu: Jesse Öst, Tuomas Ollila, Miro Tenho, Jukka Raitala, Lucas Lingman, Perparim Hetemaj, Santeri Hostikka, Roope Riski, Pyry Soiri, Kai Meriluoto, Matti Peltola.

Molde’nin 11’i Belli mi?

Molde’nin muhtemel kadrosu: Jacob Karlstrom, Martin Linnes, Martin Bjornbak, Emil Breivik, Eirik Haugan, Kristoffer Haugen, Heggheim Mannsverk, Ola Brynhildsen, Kristian Eriksen, Eric Kitolano, Birk Risa.

İddaa Tahmini

Devler sahnesinde iki formda takım HJK Helsinki ile Molde karşı karşıya geliyor. Taraf bahsinin güç olduğu zorlu mücadelede, iki takımda yükselen performans grafiğini galibiyetle taçlandırmak istiyor. HJK Helsinki ve Molde’nin ilk maçta rakip fileleri havalandıracağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.72

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.90

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: HJK Helsinki iç sahada tur kapısını araladı. Molde karşısında Topi Keskinen’in golü galibiyeti getirirken, mücadelede tek gol atıldı. Son haftaların formda takımı Molde, deplasman mağlubiyetinin ardından, rövanşı kazanmak zorunda kaldı.