UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Zrinjski Mostar Slovan Bratislava Maç Tahmini 25.07.2023

25 Temmuz Salı akşamı Türkiye saati ile 22:00’de başlama düdüğü çalınacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Tur mücadelesinde, Zrinjski Mostar evinde Slovan Bratislava‘yı konuk edecek.

Bets10, Zrinjski Mostar galibiyetine 2.65, beraberliğe 3.25, Slovan Bratislava galibiyetine ise 2.60 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.20, 2.5 Alt 1.62 oran kazandırıyor.

Zrinjski Mostar Turu Geçmekte Zorlandı

UEFA Şampiyonlar Ligi serüvenine 1. Ön Eleme Turu’nda merhaba diyen takımlar arasında yer alan Bosna Hersek Premier Lig şampiyonu Zrinjski Mostar, Banants eşleşmesinden zaferle çıktı. Sezona galibiyetle başlayan ev sahibi, Banants deplasmanından 1-0’lık galibiyetle döndü. İç sahada ise 1-0’lık üstünlüğünü korumayı başaramayan Zrinjski Mostar, son dakika golüyle 2-1 geriye düşerken, mücadele uzatmalara taşındı. Uzatma dakikalarında da skor bozulmazken, seri penaltılarda gülen taraf ev sahibi Mosta oldu. İlk maçtan istediğini alan Bosna Hersek temsilcisi, ikinci maçında ise fazlasıyla zor anlar yaşadı ve güven vermekten çok uzak kaldı. Slovan Bratislava karşısına taraftarı önünde çıkacak olan Mostar, ilk maçı kazanarak avantajlı konuma gelmek istiyor.

Slovan Bratislava Sezona İyi Başladı

UEFA Şampiyonlara Ligi 1. Ön Elem Turu’nda Hespera karşısına çıkan Slovan Bratislava, taraftarı önünde sezonu 1-1’lik beraberlikle açtı. İç sahada 10 kişi kalan ve galibiyeti kaçıran Slovakya temsilcisi, deplasmanda ise çok daha iyi bir performansla karşımıza çıktı. 2-0’lık galibiyetle tur biletini cebine koyan konuk ekip, Slovakya Süper Ligi’nin başlamasına sayılı günler kala, rotasını tamamen UEFA Şampiyonlar Ligi’ne çevirdi. Geçen sezon hem Slovakya Süper Ligi’nde şampiyonluk ipini göğüsleyen hem de UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Son 16 mücadelesi veren Slovan Bratislava, iki kulvarda birden etkili olmayı başarmıştı. Yeni sezonda da aynı etkiyi göstermek isteyen Vladimir Weiss’in öğrencileri, Zrinjski Mostar deplasmanında galibiyet arayacak.

Zrinjski Mostar – Slovan Bratislava Maç Bilgileri

Zrinjski Mostar – Slovan Bratislava Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bijeli Brijeg Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Zrinjski Mostar'ın ilk 11’i Belli mi?

Zrinjski Mostar’ın muhtemel kadrosu: Antonio Soldo, Mario Ticinovic, Slobodan Jakovljevic, Dejan Trajkovski, Ivan Basic, Josip Corluka, Niko Jankovic, Igor Savic, Damir Zlomislic, Nemanja Bilbija, Matej Sakota.

Slovan Bratislava'nın 11’i Belli mi?

Slovan Bratislava’nın muhtemel kadrosu: Milan Borjan, Guram Kashia, Kevin Wimmer, Kenan Bajric, Lucas, Vladimir Weiss, Jaba Kankava, Marko Tolic, Kiriakos Savvidis, Tigran Barseghyan, Aleksandar Cavric.

İddaa Tahmini

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde sezona iyi bir başlangıç yapan Slovan Bratislava, geçen sezon Avrupa Konferans Ligi’nde gösterdiği etkiyi, yeni sezonda devler sahnesine taşıdı. Slovan Bratislava’nın deplasmandan galip çıkacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.24

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.60

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Slovan Bratislava deplasman galibiyetiyle tur kapısını araladı. Konuk ekibe zorlu deplasmanda galibiyeti getiren gol 53. dakikada Sharani Zuberu’dan geldi. Kazananları tebrik ederiz.