sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 25.07.2023

25 Temmuz Salı akşamı İddaa fikstüründe yer alan UEFA Şampiyonlar Ligi mücadelelerini, kupon olarak düzenledik. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Zrinjski Mostar – Slovan Bratislava: MS 2, 2.24 (iddaa) – 2.60 (intobet) ; 25 Temmuz Salı akşamı Türkiye saati ile 22:00’de başlama düdüğü çalınacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Tur mücadelesinde, Zrinjski Mostar evinde Slovan Bratislava’yı konuk edecek. UEFA Şampiyonlar Ligi serüvenine 1. Ön Eleme Turu’nda merhaba diyen takımlar arasında yer alan Bosna Hersek Premier Lig şampiyonu Zrinjski Mostar, Banants eşleşmesinden zaferle çıktı. Sezona galibiyetle başlayan ev sahibi, Banants deplasmanından 1-0’lık galibiyetle döndü. İç sahada ise 1-0’lık üstünlüğünü korumayı başaramayan Zrinjski Mostar, son dakika golüyle 2-1 geriye düşerken, mücadele uzatmalara taşındı. Uzatma dakikalarında da skor bozulmazken, seri penaltılarda gülen taraf ev sahibi Mosta oldu. İlk maçtan istediğini alan Bosna Hersek temsilcisi, ikinci maçında ise fazlasıyla zor anlar yaşadı ve güven vermekten çok uzak kaldı. Slovan Bratislava karşısına taraftarı önünde çıkacak olan Mostar, ilk maçı kazanarak avantajlı konuma gelmek istiyor. UEFA Şampiyonlara Ligi 1. Ön Elem Turu’nda Hespera karşısına çıkan Slovan Bratislava, taraftarı önünde sezonu 1-1’lik beraberlikle açtı. İç sahada 10 kişi kalan ve galibiyeti kaçıran Slovakya temsilcisi, deplasmanda ise çok daha iyi bir performansla karşımıza çıktı. 2-0’lık galibiyetle tur biletini cebine koyan konuk ekip, Slovakya Süper Ligi’nin başlamasına sayılı günler kala, rotasını tamamen UEFA Şampiyonlar Ligi’ne çevirdi. Geçen sezon hem Slovakya Süper Ligi’nde şampiyonluk ipini göğüsleyen hem de UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Son 16 mücadelesi veren Slovan Bratislava, iki kulvarda birden etkili olmayı başarmıştı. Yeni sezonda da aynı etkiyi göstermek isteyen Vladimir Weiss’in öğrencileri, Zrinjski Mostar deplasmanında galibiyet arayacak. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde sezona iyi bir başlangıç yapan Slovan Bratislava, geçen sezon Avrupa Konferans Ligi’nde gösterdiği etkiyi, yeni sezonda devler sahnesine taşıdı. Slovan Bratislava’nın deplasmandan galip çıkacağını düşünüyorum.

HJK Helsinki – Molde: KGVAR, 1.72 (iddaa) – 1.90 (intobet) ; UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 2. Ön Eleme Turu heyecan yaşanırken, 25 Temmuz Salı akşamı fikstüründe yer alan mücadelede, HJK Helsinki ile Molde karşı karşıya gelecek. Mücadele Türkiye saati ile 19:00’da sahne alacak. UEFA Şampiyonlar Ligi serüvenine Larne FC karşısında merhaba diyen HJK Helsinki, 1. Ön Eleme Turu’nu iç sahada 1-0’lık galibiyetle kapatırken, deplasmanda ise 2-2’lik beraberliğe imza attı. Devler sahnesine iyi bir başlangıç yapan Finlandiya temsilcisi, 2. Ön Eleme Turu’nda ise Molde karşısına çıkacak. Finlandiya Veikkausliiga’da geçtiğimiz sezon şampiyonluğu KuPS Kuopio’ya kaptıran ve sezonu büyük bir hayal kırıklığıyla kapatan Toni Koskela’nın öğrencileri, yeni sezonda ise formda. Finlandiya Veikkausliiga’da ilk 17 haftayı 8 galibiyet, 7 beraberlik, 2 mağlubiyetle geride bıraktılar. İç sahada sadece FC Lahti’ye karşı maç kaybeden HJK Helsinki, geri kalan maçlarda ise iç saha mağlubiyeti yaşamadı. Rakip fileleri tam 25 kez havalandırmayı başaran ev sahibi, kalesinde ise sadece 12 gole izin verdi. HJK Helsinki iç saha etkisini sürdürmek ve tur için avantajı ele geçirmek istiyor. Norveç Eliteserien Ligi’nin son şampiyonu Molde, yeni sezona istediği gibi bir başlangıç yapamazken, üst üste kaybedilen puanlarla zirve koltuğundan uzaklaşmaya başladılar. Son şampiyon Erling Moe yönetiminde toparlanmayı başarırken, ligde son 5 haftada 4 galibiyet, 1 beraberliğe imza attı ve liderin puan farkını açmasına engel oldu. Lider ile arasındaki puan farkını 12’ye indirmeyi başaran Molde, kendisine 3. sırada yer buldu ve liderin en yakın takipçileri arasında yer aldı. Son 5 haftada 14 kez rakip fileleri havalandıran Molde, kalesinde ise sadece 3 gole izin verirken, 5 maçın 3’ünde kalesini gole kapattı. UEFA Şampiyonlar Ligi serüveni 2. Ön Eleme Turu’nda başlayacak olan Molde, deplasmandan avantajla dönmek istiyor. Devler sahnesinde iki formda takım HJK Helsinki ile Molde karşı karşıya geliyor. Taraf bahsinin güç olduğu zorlu mücadelede, iki takımda yükselen performans grafiğini galibiyetle taçlandırmak istiyor. HJK Helsinki ve Molde’nin ilk maçta rakip fileleri havalandıracağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 3.82

intobet Bahis Oranı: 4.94