sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 27.07.2023

27 Temmuz Perşembe akşamı İddaa fikstüründe yer alan 3 mücadeleyi, kupon olarak derledik. UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Ön Eleme Tur mücadelelerinde, kazanmanızı dileriz.

Austria Wien – Borac Banja: MS 1 (-2), 2.22 (iddaa) – 2.70 (intobet) ; İddaa fikstüründe 27 Temmuz Perşembe akşamı yer alan UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Ön Eleme Tur mücadelesinde, Austria Wien evinde Borac Banja’yı konuk edecek. Maçın başlama saati 21:30. Taraftarı önünde Borac Banja’yı konuk edecek olan Austria Wien, yeni sezona harika bir başlangıç yaparken, UEFA Avrupa Konferans Ligi öncesi moral depoladı. Avusturya ÖFB Kupası 1. Tur kapsamında konuk olduğu Spittal deplasmanından 7-0’lık galibiyetle dönen ev sahibi, hem tur biletini cebine koydu hem de harika bir galibiyetle sezona fırtına gibi bir giriş yaptı. UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu’na doğrudan katılacak olan Austria Wien, lig serüvenine henüz başlamadı. Transfer döneminde 5 takviyeyle kadrosunu güçlendiren ev sahibi, hazırlık maçlarında da mağlubiyet yaşamadı. 5 maçı 3 galibiyet, 2 beraberlikle geride bıraktılar. Austria Wien’in son hazırlık maçında Galatasaray ile 1-1 berabere kaldığını belirtelim. UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu’na doğrudan katılmayı başaran Borac Banja, ilk sınavını Austria Wien deplasmanında verecek. Yeni sezona Konferans Ligi’nde start vereceklerini söyleyelim. Marko Maksimovic yönetiminde yoluna devam eden Borac Banja, yeni sezon için 10 transferle kadrosunu güçlendirirken, takımda önemli bir değişim yaşandı. Geçtiğimiz sezon Bosna Hersek Premier Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi verdiler ve 2. sırada yer aldılar. 5 hazırlık maçına imza atan Borac Banja, maç kazanamadı. 3 mağlubiyet, 2 beraberliğe imza atan konuk ekip, yeni sezona hazır bir görüntü sergilemedi. Zorlu Avusturya deplasmanında sürpriz arayacak olan Boraj Banja, evine sürpriz bir sonuçla dönmek istiyor. Yeni transferleriyle hazırlık maçlarında iyi bir performans grafiği ortaya koyan Austria Wien, yeni sezona UEF Avrupa Konferans Ligi’nde sezona merhaba diyecek. Ev sahibi taraftarı önünde çıkacağı ilk maçta, rahat bir galibiyete imza atacaktır.

Lech Poznan – Kauno Zalgiris: 2.5 ÜST, 1.38 (iddaa) – 1.68 (intobet) ; UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu’na doğrudan katılan Lech Poznan ile Kauno Zalgiris, 27 Temmuz Perşembe akşamı karşıya karşıya gelecek. Poznan Stadı’nın ev sahipliği yapacağı maçın başlama saati ise 21:30. Lech Poznan geçtiğimiz sezon UEFA Avrupa Konferans Ligi başarısıyla dikkat çekti. John van den Brom ve öğrencileri, 2. Ön Eleme Turu’nda merhaba dediği zorlu turnuvada, Çeyrek Final Turu’na kadar yükseldi. Yeni sezonda bir kez daha 2. Ön Eleme Turu’nda mücadele edeceklerini söyleyelim. Transfer döneminde İlyas Anderson ve Ali Gulizadeh, Miha Blazic ve Dino Hotiç gibi önemli transferlerle kadrosunu güçlendirmeyi başaran ev sahibi, yeni sezonun ilk sınavını Polonya Ekstraklasa Ligi’nde verirken, konuk olduğu Piast deplasmanından 2-1’lik galibiyetle dönmeyi başardı. Sezonu galibiyetle açan Lech Poznan, Konferans Ligi öncesinde güven vermeyi başardı. UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde zor bir kura çeken Letonya temsilcisi Kauno Zalgiris, doğrudan katıldığı 2. Ön Eleme Turu’nda, Lech Poznan deplasmanına konuk oluyor. Letonya A Ligi’nde sezonu yarılayan Rokas Garastas ve öğrencileri, ilk 23 haftada etkili olmayı başaramadı ve ligin orta sıralarında yer aldı. 23 maçtan 7 galibiyet, 9 beraberlik, 7 mağlubiyetle ayrılan Kauno Zalgiris, kalesinde gördüğü 28 gole karşılık ise rakip filelere 30 gol gönderdi. Lig karnesiyle güven vermekten uzak kalan konuk ekip, son 3 maçını 2 beraberlik, 1 mağlubiyetle tamamladı. Kötü performans grafiğini Konferans Ligi’dne telafi etmek isteyen Kauno Zalgiris, sezonu henüz yeni açan Lech Poznan’a karşı maç kondisyonuyla avantajlı konumda yer alırken, bu avantajı kullanabilecek güçte olduklarını düşünmüyorum. Lech Poznan cephesinde yeni sezon galibiyetle başladı. Avrupa Konferans Ligi’nin son çeyrek finalistleri arasında yer alan ev sahibi, bir kezdaha eleme turlarını geçerek, gruplara kalmak istiyor. İç sahada maç kondisyonunu uzun süre önce kazanan Kauno ile karşılaşacaklar. Mücadelede 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

Bodo / Glimt – Bohemians: KGVAR, 1.43 (iddaa) – 1.60 (intobet) ; 27 Temmuz Perşembe akşamı Türkiye saati ile 19:00’da sahne alacak olan UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Ön Eleme Tur mücadelesinde, Bodo / Glimt ile Bohemians karşı karşıya gelecek. Norveç Eliteserien Ligi’nin lideri Bodo / Glimt, son 3 haftalık fikstürde galibiyetlerine geri dönmeyi başarırken, en yakın rakibiyle arasındaki puan farkını 9’da tuttu. 2 haftalık fikstürde kaybedilen 5 puanın ardından, 3’te 3 yapmayı başaran ve yeniden eski günlerine dönen Bodo / Glimt, son olarak geçtiğimiz hafta Sanderjord’u deplasmanda 5-2’lik skorla mağlup etti. Son 3 haftada 9 gole imza attıklarını söyleyelim. Norveç Eliteserien Ligi’nde puan farkını açarak yoluna devam eden Kjetil Knutsen ve öğrencileri, UEFA Avrupa Konferans Ligi serüvenine ise 2. Ön Eleme Turu’nda merhaba diyecek. Geçtiğimiz sezon Norveç ekibi Son 16 Play Off Turu’na kadar yükselmeyi başarmış ve Konferans Ligi’nde iyi bir performans grafiği ortaya koymuştu. Çekya temsilcisi Bohemians, yeni sezonda şampiyonluk için bir kadro kurdu diyebiliriz. 9 önemli takviyeyle gücüne güç katan konuk ekip, Çekya Ligi’ne galibiyetle başladı ve ilk haftada konuk olduğu FK Pardubice deplasmanından 1-0’lık galibiyetle döndü. Hazırlık maçlarında sergilediği futbolla yükselişin sinyallerini veren Bohemians, 4 hazırlık maçının 3’ünü kazanırken, galibiyetlerine devam etti. UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu’na doğrudan katılacak olan Çekya temsilcisi, ligign ilk haftasında gösterdiği etkiyi, Bodo / Glimt deplasmanında tekrarlamak istiyor. Ludek Klusacek ve öğrencilerinin deplasmanda işi oldukça zor olmasına karşın, güçlenen kadrosuyla Bohemians’ı mağlup etmek kolay değil. Bodo / Glimt sezonu henüz yeni açan Bohemians karşısında avantajlı taraf. Norveç Eliteserien Ligi’nde liderlik ipini göğüsleyen ev sahibi, yeni transferleriyle güçlenerek, ligde ilk maçını kazanan Bohemians, Konferans Ligi’de çıkacağı ilk maçta fileleri havalandırmayı başarır.

Toplam İddaa Oranı: 4.38

intobet Bahis Oranı: 7.25