İrlanda Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Bohemians UCD İddaa Tahmini 28.07.2023

İrlanda Premier Lig’de alt sıralardan bir türlü kurtulamayan UCD deplasmanda, Bohemians’a konuk oluyor. Karşılaşma saat 21.45’de start alacak ve nesine.com sitesinden takip edilebilecek.

Bohemians ile UCD karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Bohemians galibiyetinin 1.15, beraberlik tercihinin 7.00, UCD galibiyetinin ise 17.00 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Bohemians Galibiyet Peşinde

Bohemians, geçtiğimiz hafta İrlanda Kupası’nda karşı karşıya geldiği Shelbourne’u tek golle 1-0 mağlup etti ve tur atlayan taraf oldu. Afolabi’nin golüyle kazanan Bohemians, bu hafta İrlanda Premier Lig’e dönüyor. 4. Sırada bulunan Declan Devine’ın ekibi, ligde oynadığı son maçta Shelbourne deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile dönmüştü. Son 5 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Bohemians, bu hafta son sıradaki UCD karşısında kazanarak moral bulmak istiyor. Karşılaşma öncesinde Bohemians’da eksik bulunmuyor.

UCD Evinde Kaybetti

UCD, İrlanda Kupası’nda geçen hafta Cobh Ramblers ile karşı karşıya geldi. 2. Lig ekibine karşı 3-2 kazandılar ve turu geçmeyi başardılar. İrlanda Kupası’nda 2. Tura yükselen UCD, bu hafta İrlanda Premier Lig’e dönüyor. Son sırada yer alan UCD, bu hafta Bohemians’ın konuğu olacak. İrlanda Premier Lig’de oynadığı son maçta Drogheda United’a 3-1 kaybetmişlerdi. Geride kalan 24 haftada 2 galbiiyeti bulunan UCD’nin İrlanda Premier Lig’de son sırada yer aldığını ve ligin en büyük düşme adayı olduğunu belirtelim.

Bohemians – UCD Maç Bilgileri

Bohemians – UCD Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’de nesine.com sitesinden canlı olarak takip edilebilecek.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Dalymount Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Bohemians'ın ilk 11’i Belli mi?

Bohemians’ın muhtemel kadrosu: James Talbot, Patrick Kirk, Krystian Novak, Jordan Flores, Dylan Connoly, Kacper Radkowski, James Clarke, Adam McDonnell, Kristopher Tawardek, Jonathan Afolabi, Grant Horton

UCD'nin ilk 11’i Belli mi?

UCD’nin muhtemel kadrosu: Kian Moore, Evan Osam, Michael Gallagher, Danu Kinsella Bishop, Danel Babb, Jesse Dempsey, Jack Keaney, Brendan Barr, Alex Nolan, Sami Clarke, Jacj Doyle

İddaa Tahmini

Bohemians, İrlanda Premier Lig’de oynadığı son maçta Shelbourne ile 1-1 berabere kalmıştı. Üst sıra takibini devam ettiren Bohemians, İrlanda Kupası’nda ise Shelbourne’u tek golle geçerek tur atlamayı başardı. UCD ise ligin son sırasında yer alıyor. Bu sezon ligde sadece 2 galibiyet alabildiler. Bu hafta ise Bohemians’ın konuğu olacaklar. Son 3 maçını kaybeden UCD’nin bu hafta sürpriz yapması çok zor. Bohemians farklı kazanır ve haftayı 3 puan ile kapatır.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.16

intobet Oranı: H1, Oran 1.52

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Bohemians haftayı 3 puan ile kapattı. İç sahada konuk ettikleri UCD engelini 2-0 ile geçtiler.