İrlanda Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Cork City Shelbourne Bahis Tahmini 28.07.2023

İrlanda Premir Lig’de heyecan devam ediyor. Cork City iç sahada, Shelbourne karşısında 3 puan arayacak. Mücadeleyi saat 21.45’de nesine.com sitesinden izleyebilirsiniz.

Cork City Shelbourne arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Cork City kazanır 3.20, beraberlik 3.30, Shelbourne kazanır ise 2.20 olarak açıklanmış.

Cork City 5 Maçtır Kazanamıyor

Cork City, İrlanda Premier Lig’de haftalardır maç kazanamıyor. 2 hafta önce Sligo Rovers deplasmanına konuk olan Colin Healy’nin ekibi, sahadan 3-0’lık mağlubiyet ile ayrılmıştı. Bu yenilginin ardından İrlanda Premier Lig’de galibiyet hasretleri 5 maça çıkmış oldu. Play out hattında yer alan Cork City, kümede kalma mücadelesi veriyor. Geçen hafta İrlanda Kupası’ndaTreaty United’ı 2-0 ile geçerek moral bulan bir Cork City vardı ama ligde işler yolunda gitmiyor. Karşılaşma öncesinde Cork City’de eksik bulunmuyor.

Shelbourne Favori Taraf

Shelbourne, İrlanda Kupası’nda geçen hafta beklenmedik bir kayıp yaşadı. Konuk oldukları Bohemians deplasmanından 1-0’lık mağlubiyet ile döndüler. Bu yenilginin ardından İrlanda Kupası’na veda eden Damien Duff’un öğrencileri İrlanda Premier Lig’e dönüyor. Bu hafta ise Cork City’nin konuğu olacaklar. Shelborune, play out hattında yer alan Cork City karşısında maçın favorisi olarak gösteriliyor. Son 8 haftada sadece 1 yenilgi alan Shelbourne’den Cork City deplasmanında 3 puan beklentim var.

Cork City – Shelbourne Maç Bilgileri

Cork City – Dundalk Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’de nesine.com sitesinden canlı olarak takip edilebilecek.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Dalymount Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Cork City'nin ilk 11’i Belli mi?

Cork City’nin muhtemel kadrosu: Jimmy Corcoran, Gordon Walker, John O’Donovan, Cian Coleman, Matt Healy, Aaron Bolger, Kevin Custovic, Ally Gilchrist, Tunde Owolabi, Joseph Whitmarsh, Ruairi Keating

Shelbourne'un ilk 11’i Belli mi?

Shelbourne’un muhtemel kadrosu: Conor Kearns, John Ross Wilson, Andrew Quinn, Shane Griffin, Jonathan Lunney, Tyreke Wilson, Mark Coyle, Evan Caffrey, Gavin Molloy, Jacj Noylan, Shane Farrell

İddaa Tahmini

Cork City, İrlanda Premier Lig’de uzun bir süredir kazanamıyor. 2 hafta önce Sligo Rovers deplasmanında 3-0 kaybettiler. Son 5 maçında galibiyet alamayan Cork City, play out hattında. Shelbourne ise 2 hafta önce Sligo Rovers ile 1-1 berabere kalmıştı.  Son dönemde iyi sonuçlar almayı başaran bir Shelbourne var. Üst sıraları da zorladıklarını belirtelim. Cork City 5 maçtır kayıp. Kötü sonuçlar alıyorlar. Shelboruen favori taraf. Danien Duff’un ekibinden 3 puan bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.03

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.20

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Beklediğim gibi bir maç oldu. Shelbourne, Cork City deplasmanında 2 golle kazandı ve haftayı 3 puan ile geçti.