İrlanda Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Drogheda United Sligo Rovers İddaa Tahmini 28.07.2023

İrlanda Premier Lig’de 3 maç aradan sonra kazanan Drogheda United iç sahada, Sligo Rovers karşısında da galibiyet arayacak. Mücadeleyi saat 21.45’de nesine.com sitesinden izleyebilirsiniz.

Drogheda United ile Sligo Rovers zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Drogheda United galibiyetinin 2.35, beraberlik tercihinin 3.30, Sligo Rovers galibiyetinin ise 2.95 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Drogheda United Tur Atladı

Drogheda United, geçtiğimiz hafta İrlanda Kupası’nda Sligo Rovers ile karşı karşıya geldi. Rakibini 2-1 mağlup eden Kevin Doherty’nin öğrencileri tur atlayan taraf oldu. İrlanda Premier Lig’de ise 2 hafta önce UCD deplasmanından 3-1’lik galibiyet ile dönen Drogheda United, kümede kalma umutlarını devam ettiriyor. Bu hafta ise Sligo Rovers ile İrlanda Premier Lig’de karşı karşıya gelecekler. Maç öncesinde Drogheda United’da önemli bire ksik bulunmadığını belirtelim.

Sligo Rovers Rövanş Peşinde

Sligo Rovers, İrlanda Premier Lig’de oynadığı son maçta Cork City’i 3-0 mağlup etmeyi başarmıştı. Son 3 maçta 2 galibiyet alarak moral bulan Sligo Rovers, play out hattı ile de puan farkını açmaya başladı. Geçen hafta ise İrlanda Kupası’nda Drogheda United’a 2-1 kaybederek kupadan elendiklerini belirtelim. Bu hafta ise Drogheda United ile İrlanda Premier Lig’de karşılaşacaklar. Kupanın rövanşını almak isteyen Sligo Rovers’da önemlki bir eksik bulunmuyor.

Drogheda United – Sligo Rovers Maç Bilgileri

Drogheda United – Sligo Rovers Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’de nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Hunky Dorys Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Drogheda United'ın ilk 11’i Belli mi?

Drogheda United’ın muhtemel kadrosu: Andrew Wogan, Evan Weir, Cono Keeley, Elicha Ahui, Darragh Markey, Gary Deegan, Adam Foley, Emmanuel Adegboyega, Ryan Brennan, Dayle Rooney, Darragh Noone

Sligo Rovers'un ilk 11’i Belli mi?

Sligo Rovers’ın muhtemel kadrosu: Luke McNicholas, Danny Lafferty, John Mahon, Nando Pijnaker, Johan Brannefalk, Greg Bolger, William Fitzerald, Niall Morahan, Frank Liivak, Max Mata

İddaa Tahmini

Drogheda United, İrlanda Premier Lig’de 3 maç aradan sonra kazandı. UCD deplasmanından 3-1’lik galibiyet ile döndüler. Kümede kalma umutlarını sürdüren Drogheda United, bu hafta Sligo Rovers ile karşılaşacak. Sligo Rovers’da alt sıralardan kurtulma mücadelesi veriyor. Ligde oynadıkları son maçta Cork City’i 3-0 mağlup etti ama deplasmanda sorun yaşıyorlar. Üst üste 5 deplasman maçında da galibiyet alamayan bir Sligo Rovers var. Drogheda United maçın favorisi. Sligo Rovers’ı geçerek 3 puan almayı başarırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.16

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 2.35

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: 4 golün atıldığı maçta kazanan çıkmadı. Karşılaşma 2-2 sona erdi.