Finlandiya Veikkausliiga iddaa tahminleri ve analizleri

Ilves Tampere VPS Maç Tahmini 28.07.2023

Finlandiya Veikkausliiga‘da yeni hafta heyecanı başlarken, 28 Temmuz Cuma akşamı Türkiye saati ile 18:00’de sahne alacak mücadelede, Ilves Tampere ile VPS karşı karşıya gelecek.

intobet, Ilves Tampere galibiyetine 2.70, beraberliğe 3.20, VPS galibiyetine ise 2.55 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.10, 2.5 Alt 1.72 oran kazandırıyor.

Ilves Tampere 8 Maçtır Kazanamıyor

Finlandiya Veikkausliiga’da 16 haftayı 3 galibiyet, 8 beraberlik, 5 mağlubiyetle geride bırakan Ilves Tampere, 17 puanla kendisine 8. sırada yer buldu. Son 8 haftanın en zayıf halkaları arasında yer alan ev sahibi, 8 maçtır rakiplerine üstünlük kurmayı başaramadı. 6 beraberlik, 2 mağlubiyet yaşayan Ilves Tampere, geçtiğimiz hafta konuk olduğu HJK Helsinki deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle döndü. 270 dakikadır skor dahi üretemeden puan kayıpları yaşayan Jarkko Wiss’in öğrencileri, Finlandiya Veikkausliiga sahnesinde güven vermekten çok uzak kaldı. Sezonun ilk yarısında VPS engelini deplasmanda 2-0’lık galibiyetle geçmeyi başaran ev sahibi, bu galibiyetin ardından düşüşe geçerken, rakip ise son haftalarda yükselişe geçti.

VPS Çok Formda

Finlandiya Veikkausliiga’da geçtiğimiz hafta Haka’yı sahasında ağırlayan VPS, son haftalardaki harika form grafiğini 4-1’lik galibiyetle taçlandırdı. Ligde 5’te 5 yapan Christian Sund ve öğrencilerinin, ligin en formda takımlarından biri olduğunu söyleyebiliriz. Son 5 haftanın 4’ünde kalesini gole kapatan VPS, rakip fileleri ise 13 kez havalandırdı. Sezon konuk ekip adına son derece kötü başlarken, ilk 12 haftadan sadece 1 galibiyet çıkarabildiler. Toparlanmayı başaran ve hatalarını telafi eden VPS, sezonun ilk yarısında mağlup olduğu Ilves Tampere’ye deplasmanda konuk olacak. Zirve ile puan farkını 14’e kadar indiren konuk ekip, ilk maçın intikamını almak istiyor. İnter Turku, KuPS Kuopio, Oulu ve Haka karşısına gerek sergilediği futbol gerekse aldığı sonuçlarla rüştünü ispatlayan VPS, Veikkausliiga sahnesinde bir kez daha kazanmak istiyor.

Ilves Tampere – VPS Maç Bilgileri

Ilves Tampere – VPS Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 18:00’de sahne alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Tammelan Pallokentta Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Ilves Tampere’nin 11’i Belli mi?

Ilves Tampere’nin muhtemel kadrosu: Otso Virtanen, Tatu Miettunen, Felipe Aspegren, Petteri Pennanen, Santeri Haarala, Oiva Jukkola, Yussif Moussa, Adam Larsson, Parfitt-Williams, N’Diaye, Mohammed.

VPS’nin 11’i Belli mi?

VPS’nin muhtemel kadrosu: Teppo Marttinen, Juhani Pikkarainen, Mikko Pitkanen, Baba Mensah, Jesper Engström, Prosper Ahiabu, Antti Raisanen, Evgeni Bashkirov, Peter Godly Michael, Roni Hudd, Samu Alanko.

İddaa Tahmini

Ev sahibi son 8 haftada puan kaybı yaşarken, 3 maçtır ise skor dahi üretemedi. Konuk ekip VPS ise son 5 maçının 4’ünde kalesini gole kapattı. Gol bulmakta zorlansa da, rakiplerine kolay gol şansı vermeyen Ilves Tampere ile savunmada harikalar yaratan VPS’nin mücadelesinde, 2.5 gol barajının aşılmayacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.58

intobet Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.72

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: 65. dakikadan itibaren 10 kişi oynamak zorunda kalan Ilves Tampere, ilk yarıda yediği 2 golün ardından, VPS karşısında mağlubiyetten kurtulamadı. Mücadelede beklediğimiz gibi 2.5 gol barajı aşılmadı.