Almanya 2.Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Hamburg Schalke 04 İddaa Tahmini 28.07.2023

Hamburg iç sahada Schlke 04‘ü konuk edecek. Almanya 2. Bundesliga‘da yeni sezonun açılış mücadelesi, 28 Temmuz Cuma akşamı Türkiye saati ile 21:30’da başlıyor. Mücadele beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Hamburg galibiyetine 2.25, beraberliğe 3.75, Schalke 04 galibiyetine ise 2.80 oran belirlemiş durumda. Bets10 tarafından takipçileri için hazırladığı özel oran fırsatlarında ise Hamburg – Schalke 04 mücadelesinde, 2.5 Üst seçeneğini değerlendirerek, 10.00 oran kazanma fırsatı bulacaksınız.

Hamburg Bundesliga Kapısından Döndü

Hamburg cephesinde Tim Walter dönemi devam ediyor. Geçtiğimiz sezon Almanya 2. Bundesliga’da şampiyonluk mücadelesi veren Hamburg, hem şampiyonluğu hem de doğrudan Bundesliga’ya yükselme şansını 1 puanla kaçırdı. Play Off mücadelesi vermek zorunda kalan ev sahibi, Stuttgart’a hem iç sahada hem de deplasmanda üstünlük kurmayı başaramayınca, Bundesliga hayallerini bir sezon daha ertelemek zorunda kaldı. Yeni sezon hazırlıklarına tam gaz devam eden Hamburg, transfer döneminde 6 isimle yollarını ayırırken, 5 yeni isim takıma katıldı. Hücum ve savunma hattını güçlendiren Hamburg, bu kez 2. Bundesliga’da şampiyonluğu hedefliyor. Kadro kalitesini koruyan ve teknik adam değişikliğine gitmeyen ev sahibi, yeni sezonda da ligin iddialı takımları arasında.

Schalke 04 Kabusu Yaşadı

Almanya Bundesliga’da 34 haftalık fikstürden sadece 7 galibiyet çıkaran Schalke 04, 1 sezon sonra geri döndüğü Almanya Bundesliga’ya veda etmek zorunda kaldı. İlk haftalardan itibaren en alt sıralara demir atan konuk ekip, son haftalarda en alt sıradan kurtulmayı başarsa da, düşme hattından kurtulamadı. Göreve sezon ortasında gelen Thomas Reis, başarısızlığa rağmen görevine devam ediyor. Kabus gibi bir sezonu geride bırakan konuk ekip, 2. Bundesliga hazırlıklarına devam ediyor. Amine Harit, Rodrigo Zalazar, Marius Bülter ve Jordan Larsson gibi önemli simler takımdan ayrılırken, Ron Schallenberg, Paul Seguin, Lino Tempelmann, Marius Bülter ve Baumgartl takıma yeni katılan isimler oldu. Yeni sezona galibiyetle başlamak isteyen Schalke 04, Hamburg deplasmanına konuk olacak.

Hamburg – Schalke 04 Maç Bilgileri

Hamburg – Schalke 04 Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 21.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Hamburg Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Hamburg’un 11’i Belli mi?

Hamburg’un muhtemel kadrosu: Daniel Heuer Fernandes, Sebastian Schonlau, Jonas David, Nicolas Oliveira, Va Der Brempt, Jonas Meffert, Levin Öztunalı, Ludovit Reis, Immanuel Pherai, Robert Glatzel, Dompe.

Schalke 04’ün 11’i Belli mi?

Schalke 04’ün muhtemel kadrosu: Marius Müller, Kenan Karaman, Malick Thiaw, Cedric Brunner, Matriciani, Paul Seguin, Dominick Drexler, Tom Krauss, Ron Schallenberg, Simon Terodde, Bryan Lasme.

İddaa Tahmini

Taraf bahsinin güç olduğu zorlu mücadelede, iki takımda sezon öncesi 2. Bundesliga’da şampiyonluğun favorileri arasında gösteriliyor. İyi bir başlangıç yapmak isteyen Hamburg ve Schalke’nin karşı karşıya geleceği ilk hafta mücadelesinde, 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.39

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 5-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Tam 8 gol, 1 kırmızı karta sahne olan ilk hafta mücadelesinde, ev sahibi Hamburg cephesinde Almanya 2. Bundesliga serüveni galibiyetle başladı. Ev sahibi 5 golle kazanırken, konuk ekip rakip filelere 3 gol gönderdi.