sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 28.07.2023

28 Temmuz Cuma günü için oluşturduğum iddaa kuponu hazır. Seçmiş olduğum maçlardan oluşan kupona güvenim 7/10. Boş şanslar.

Bohemians – UCD: H1, 1.16 (iddaa) – 1.52 (Bets10) ; Bohemians, geçtiğimiz hafta İrlanda Kupası’nda karşı karşıya geldiği Shelbourne’u tek golle 1-0 mağlup etti ve tur atlayan taraf oldu. Afolabi’nin golüyle kazanan Bohemians, bu hafta İrlanda Premier Lig’e dönüyor. 4. Sırada bulunan Declan Devine’ın ekibi, ligde oynadığı son maçta Shelbourne deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile dönmüştü. Son 5 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Bohemians, bu hafta son sıradaki UCD karşısında kazanarak moral bulmak istiyor. Karşılaşma öncesinde Bohemians’da eksik bulunmuyor. UCD, İrlanda Kupası’nda geçen hafta Cobh Ramblers ile karşı karşıya geldi. 2. Lig ekibine karşı 3-2 kazandılar ve turu geçmeyi başardılar. İrlanda Kupası’nda 2. Tura yükselen UCD, bu hafta İrlanda Premier Lig’e dönüyor. Son sırada yer alan UCD, bu hafta Bohemians’ın konuğu olacak. İrlanda Premier Lig’de oynadığı son maçta Drogheda United’a 3-1 kaybetmişlerdi. Geride kalan 24 haftada 2 galbiiyeti bulunan UCD’nin İrlanda Premier Lig’de son sırada yer aldığını ve ligin en büyük düşme adayı olduğunu belirtelim. Bohemians, İrlanda Premier Lig’de oynadığı son maçta Shelbourne ile 1-1 berabere kalmıştı. Üst sıra takibini devam ettiren Bohemians, İrlanda Kupası’nda ise Shelbourne’u tek golle geçerek tur atlamayı başardı. UCD ise ligin son sırasında yer alıyor. Bu sezon ligde sadece 2 galibiyet alabildiler. Bu hafta ise Bohemians’ın konuğu olacaklar. Son 3 maçını kaybeden UCD’nin bu hafta sürpriz yapması çok zor. Bohemians farklı kazanır ve haftayı 3 puan ile kapatır.

Cork City – Shelbourne: MS 2, 2.03 (iddaa) – 2.20 (Bets10) ; Cork City, İrlanda Premier Lig’de haftalardır maç kazanamıyor. 2 hafta önce Sligo Rovers deplasmanına konuk olan Colin Healy’nin ekibi, sahadan 3-0’lık mağlubiyet ile ayrılmıştı. Bu yenilginin ardından İrlanda Premier Lig’de galibiyet hasretleri 5 maça çıkmış oldu. Play out hattında yer alan Cork City, kümede kalma mücadelesi veriyor. Geçen hafta İrlanda Kupası’ndaTreaty United’ı 2-0 ile geçerek moral bulan bir Cork City vardı ama ligde işler yolunda gitmiyor. Karşılaşma öncesinde Cork City’de eksik bulunmuyor. Shelbourne, İrlanda Kupası’nda geçen hafta beklenmedik bir kayıp yaşadı. Konuk oldukları Bohemians deplasmanından 1-0’lık mağlubiyet ile döndüler. Bu yenilginin ardından İrlanda Kupası’na veda eden Damien Duff’un öğrencileri İrlanda Premier Lig’e dönüyor. Bu hafta ise Cork City’nin konuğu olacaklar. Shelborune, play out hattında yer alan Cork City karşısında maçın favorisi olarak gösteriliyor. Son 8 haftada sadece 1 yenilgi alan Shelbourne’den Cork City deplasmanında 3 puan beklentim var. Cork City, İrlanda Premier Lig’de uzun bir süredir kazanamıyor. 2 hafta önce Sligo Rovers deplasmanında 3-0 kaybettiler. Son 5 maçında galibiyet alamayan Cork City, play out hattında. Shelbourne ise 2 hafta önce Sligo Rovers ile 1-1 berabere kalmıştı.  Son dönemde iyi sonuçlar almayı başaran bir Shelbourne var. Üst sıraları da zorladıklarını belirtelim. Cork City 5 maçtır kayıp. Kötü sonuçlar alıyorlar. Shelboruen favori taraf. Danien Duff’un ekibinden 3 puan bekliyorum.

Drogheda United – Sligo Rovers: MS 1, 2.16 (iddaa) – 2.35 (Bets10) ; Drogheda United, geçtiğimiz hafta İrlanda Kupası’nda Sligo Rovers ile karşı karşıya geldi. Rakibini 2-1 mağlup eden Kevin Doherty’nin öğrencileri tur atlayan taraf oldu. İrlanda Premier Lig’de ise 2 hafta önce UCD deplasmanından 3-1’lik galibiyet ile dönen Drogheda United, kümede kalma umutlarını devam ettiriyor. Bu hafta ise Sligo Rovers ile İrlanda Premier Lig’de karşı karşıya gelecekler. Maç öncesinde Drogheda United’da önemli bire ksik bulunmadığını belirtelim. Sligo Rovers, İrlanda Premier Lig’de oynadığı son maçta Cork City’i 3-0 mağlup etmeyi başarmıştı. Son 3 maçta 2 galibiyet alarak moral bulan Sligo Rovers, play out hattı ile de puan farkını açmaya başladı. Geçen hafta ise İrlanda Kupası’nda Drogheda United’a 2-1 kaybederek kupadan elendiklerini belirtelim. Bu hafta ise Drogheda United ile İrlanda Premier Lig’de karşılaşacaklar. Kupanın rövanşını almak isteyen Sligo Rovers’da önemlki bir eksik bulunmuyor. Drogheda United, İrlanda Premier Lig’de 3 maç aradan sonra kazandı. UCD deplasmanından 3-1’lik galibiyet ile döndüler. Kümede kalma umutlarını sürdüren Drogheda United, bu hafta Sligo Rovers ile karşılaşacak. Sligo Rovers’da alt sıralardan kurtulma mücadelesi veriyor. Ligde oynadıkları son maçta Cork City’i 3-0 mağlup etti ama deplasmanda sorun yaşıyorlar. Üst üste 5 deplasman maçında da galibiyet alamayan bir Sligo Rovers var. Drogheda United maçın favorisi. Sligo Rovers’ı geçerek 3 puan almayı başarırlar.

Toplam İddaa Oranı: 5.08

Bets10 Bahis Oranı: 7.85