Norveç Eliteserien iddaa tahminleri ve analizleri

Brann Viking İddaa Tahmini 30.07.2023

Norveç Eliteserien Ligi‘nin 5. sırasında yer alan Brann ile 2. sıradaki Viking, 30 Temmuz Pazar akşamı karşı karşıya gelecek. Brann Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadele, saat 18:00 itibariyle başlıyor.

intobet, Brann kazanır seçeneğine 1.85, beraberliğe 4.33, Viking kazanır seçeneğine ise 3.75 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.40, 2.5 Alt 3.00 oran kazandırıyor.

Brann Üst Sıraları Bırakmadı

Norveç Eliteserien Ligi’nin yeni temsilcileri arasında yer alan Brann, ilk 16 haftaya iç saha etkisiyle damga vurdu. Taraftarı önünde tam 8 maçtır mağlubiyet yüzü görmeyen Kare Ingebrigtsen’in öğrencileri, son 3 deplasman maçında ise mağlubiyetlerden kurtulamadı. Son olarak evinde Stromsgodset’i 1-0’lık skorla mağlup etmeyi başaran Brann, deplasmanda ise Viking, Molde ve Tromsö’ye karşı kaybetti. Lider ile arasında 14 puan fark bulunan ev sahibi ligin 5. sırasında yer alıyor. Son 10 maçının 8’inde 2.5 gol barajı aşılan Brann cephesinde, son 10 maçın 8’inde de karşılıklı goller atıldı. Bol gollü mücadelelere imza atan ev sahibi, savunmada zafiyetler gösterirken, hücum hattında ise bu sezon iyi bir performans grafiği sergiledi.

Viking Zirve Takibinde

Norveç Eliteseren Ligi’nde son 6 haftaya aldığı galibiyetlerle damga vuran Viking, ligin en formda takımı haline gelirken, zirve takibini bırakmadı. Bjarte Lunde Aarsheim ve öğrencileri, ilk 15 haftayı 10 galibiyet, 2 beraberlik, 3 mağlubiyetle geride bıraktı. 15 haftadan 32 puan toplamayı başaran konuk ekibin, lider ile arasında 1 maç eksikle 9 puan fark bulunuyor. Sezonun ilk yarısı iç sahada mağlup etmeyi başardığı Brann karşısına deplasmanda çıkacak olan Viking, galibiyetlerine devam etmek istiyor. Son 10 maçının 8’inde 2.5 gol barajı aşılan konuk ekip rakibiyle aynı performansı sergiledi ve aynı zamanda 10 maçın 8’inde karşılıklı goller atıldı.

Brann – Viking Maç Bilgileri

Brann – Viking Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 18:00’de sahne alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Brann Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Brann’nın 11’i Belli mi?

Brann’nın muhtemel kadrosu: Mathias Dyngeland, Pallesen Knudsen, Japhet Sery, Svenn Crone, Thore Pedersen, Horne Myhre, Didrik Blomberg, Frederik Börsting, Jensen Wassberg, Tviberg Torsvik, Bard Finne.

Viking’in 11’i Belli mi?

Viking’in muhtemel kadrosu: Patrik Gunnarsson, Herman Haugen, David Brekalo, Markus Solbakken, Shayne Pattynama, Lars Salvesen, Zlatko Tripic, Yann-Erik De Lanlay, Sander Svendsen, Djibril Diop, Patrick Yazbek.

İddaa Tahmini

Brann ve Viking üst sıraları zorlamaya devam ediyor. İki takımın ligde çıktığı son 10 maçı incelediğimizde, 8 kez karşılıklı gollerin atıldığını ve 2.5 gol barajının aşıldığını görüyoruz. Bir kez daha aynı skorun sahaya yansıyacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 1.34

intobet Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 1.58

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Viking, Norveç Eliteserien Ligi’nde üst üste 7. galibiyetine imza attı. Konuk ekip Brann karşısında 2 golle galibiyet hedefine ulaşırken, 90 dakika boyunca kalesinde gole geçit vermedi.