UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Kauno Zalgiris Lech Poznan Maç Tahmini 03.08.2023

3 Ağustos Perşembe akşamı Türkiye saati ile 19:00’da başlama düdüğü çalınacak mücadelede, Kauno Zalgiris ile Lech Poznan karşı karşıya gelecek. UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanş mücadelesine, Dariaus ir Girėno Stadı ev sahipliği yapıyor.

Bets10, Kauno Zalgiris galibiyetine 5.00, beraberliğe 4.00, Lech Poznan galibiyetine ise 1.60 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.90, KGYOK 1.85 oran kazandırıyor.

Kauno Zalgiris Zor Günler Geçiriyor

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu’na doğrudan katılan Kauno Zalgiris, ilk maçta Lech Poznan deplasmanına konuk olurken, evine 3-1’lik mağlubiyetle döndü. Rakip ilk yarıdan fişi çekerken, Litvanya temsilcisi ikinci yarıda farkı sadece 2’ye indirebildi. 2 isabetli şutla ilk maçı tamamlayan Kauno Zalgiris, hem savunma hem de hücum hattında son derece yetersizdi. İki kulvarda birden zor günler geçiren Marius Stankevicius’in öğrencileri, Litvanya A Ligi’nde ise son 9 haftanın 8’inde puan kaybetti. Maç kazanmakta fazlasıyla zorlanan ev sahibinin, Lech Poznan karşısında en az 2 farkla galibiyete ihtiyacı var.

Lech Poznan Evinde Rahat Kazandı

Lech Poznan yeni sezona fırtına gibi başlarken, çıktığı tüm maçlarda galip gelmeyi başardı. John van den Brom ve öğrencileri, Polonya Ekstraklasa Ligi’ne 2’de 2 yaparak başlarken, galibiyetlerine UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde devam etti. Ligde ilk 2 hafta Piast ve Radomiak Rad’ı mağlup etmeyi başardılar. UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu’nun ilk maçında ise iç sahada ağırladıkları Kauno Zalgiris karşısında 3-1’lik galibiyete imza attılar. Rakibine karşı bariz bir üstünlük kuran Lech Poznan, ilk yarıda yakaladığı 3-0’lık üstünlüğü korumayı başaramasa da, 90 dakika sonunda sahadan 3-1’lik galibiyetle ayrıldı ve büyük bir avantaj elde etti. Rövanşta Litvanya deplasmanına konuk olacak olan Lech Poznan, ilk maçta olduğu gibi Kauno Zalgiris karşısında bir kez daha galibiyetin favorisi.

Kauno Zalgiris – Lech Poznan Maç Bilgileri

Kauno Zalgiris – Lech Poznan Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 19:00’da sahne alacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Dariaus ir Girėno Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Kauno Zalgiris’in ilk 11’i Belli mi?

Kauno Zalgiris’in muhtemel kadrosu: Deividas Mikelionis, Edvinas Girdvainis, Andrey Karvatskiy, Maxime Spano, Marynas Dpkus, Artur Dolznikov, Karolis Uzela, Vilius Armanavicius, Rosario Latouchent, Xabier Auzmendi, Armandas Kucys.

Lech Poznan’nın ilk 11’i Belli mi?

Lech Poznan’nın muhtemel kadrosu: Filip Bednarek, Joel Vieira Pereira, Antonio Milic, Elias Andersson, Jesper Karlström, Marchwinski, Velde, Murawski, Mikael Ishak, Ba Loua.

İddaa Tahmini

İki kulvarda birden çıktığı tüm maçları kazanan Lech Poznan, yeni sezonda güven vermeyi başardı. Rakibine ilk maçta bariz bir üstünlük kurmayı başaran Lech Poznan, rakibini deplasmanda da mağlup etmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.37

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.60

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollere sahne olan mücadelede, Lech Poznan bir kez daha rakibine üstünlük kurdu. Zalgiris karşısında ilk maçı kazanan konuk ekip, deplasmanda da galibiyet hedefine ulaştı. Kazananları tebrik ederiz.