Almanya 2.Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Nürnberg Hannover 96 İddaa Tahmini 06.08.2023

Nürnberg sahasında Hannover 96‘yı konuk edecek. Almanya 2. Bundesliga‘nın 2. hafta mücadelesi, 6 Ağustos Pazar günü saat 14:30 itibariyle başlıyor. Mücadelenin yayın ekranı beIN SPORTS 5 ve tivibu SPOR 3.

intobet, Nürnberg galibiyetine 230, beraberliğe 3.50, Hannover 96 galibiyetine ise 2.85 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.07, beraberliğe 3.12, konuk ekibe ise 2.50 oran veriyor.

Nürnberg’de Takviyeler İşe Yaramadı

Almanya 2. Bundesliga’da küme düşmekten zor kurtulan Nürnberg, yeni sezonda teknik adam değişikliğine gitti. Geçen sezon küme düşmekten Dieter Hecking’i göreve getirerek kurtulan ev sahibi, yeni sezonda ise göreve Cristian Fiel’i getirdi. 7 transferle kadrosunu güçlendiren Nürnberg cephesinde, isimler değişse de mağlubiyetler devam etti. İlk haftada Hansa Rostock deplasmanına konuk olan ev sahibi, karşılaşmadan 2-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Hem hücum hem de savunma hattında rakibine karşı direnmeyi başaramayan Nürnberg, 2. Bundesliga sahnesinde güven vermemeye devam ediyor. Yeniden ligin zayıf halkaları arasında gösterilen ev sahibi, ilk haftadan sergilediği futbolla bizleri yanıltmadı. İlk iç saha sınavını Hannover 96 karşısında verecek olan Fiel ve öğrencileri, yeni hocasıyla ilk galibiyetini almak istiyor.

Hannover 96 Galibiyet Peşinde

Almanya 2. Bundesliga’da geçen sezonu Stefan Leitl yönetiminde 10. sırada kapatan Hannover 96, yeni sezonda Leitl önderliğinde yoluna devam ediyor. 8 isimle yollarını ayıran konuk ekip, Brooklyn Ezeh, Marcel Halstenberg, Max Christansen, Arrey Mbi, Marius Wörl, Lührs ve Wechsel’i kadrosuna kattı. Yeni sezonun ilk sınavını iç sahada Elversberg’e karşı veren Hannover 96, 2-0 geriye düştüğü mücadeleden 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. İlk yarıya son derece etkisiz başlayan konuk ekip, ikinci yarıda doğru oyuncu tercihleriyle geri dönmeyi başardı. İç sahada galibiyet hedefine ulaşmayı başaramasa da, kritik bir geri dönüşe imza atan konuk ekipte, moraller yerinde. Bu hafta sezonu mağlubiyetle açan Nürnberg’e karşı deplasmanda konuk olacaklar.

Nürnberg – Hannover 96 Maç Bilgileri

Nürnberg – Hannover 96 Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 5 ve tivibu SPOR 3 ekranlarından Türkiye saati ile 14.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Max-Morlock Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Nürnberg’in ilk 11’i Belli mi?

Nürnberg’in muhtemel kadrosu: Christian Mathenia, Ahmet Gürleyen, James Lawrence, Tim Handwerker, Jan Gyamerah, Johanses Geis, Taylan Duman, Kanji Okunnuki, Joseph Hungbo, Lukas Schleimer, Daichi Hayashi.

Hannover 96’ın ilk 11’i Belli mi?

Hannover 96’ın muhtemel kadrosu: Ron-Robert Zieler, Arrey Mbi, Phil Neumann, Derrick Köhn, Sei Muroya, Fabian Kunze, Antonio Foti, Louis Schaub, Sebastian Ernst, Cedric Teuchert, Nicolo Tresoldi.

İddaa Tahmini

Yeni sezona rakibinden çok daha iyi bir başlangıç yapan Hannover 96, geçen sezonda rakibinden daha iyi bir performans sergilemişti. Hannover 96 bu hafta deplasmandan galibiyetle çıkmayı başaracak ve Nürnberg engelini kayıpsız geçecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.50

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.85

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşmanın ilk yarısını konuk ekip Hannover 96 üstünlüğüyle geçildi. İkinci yarıya 2-0 önde başlamalarına karşın, Nürnberg taraftar desteğiyle geri dönmeyi bildi ve skoru 2-2’ye getirdi. İki takımda birbirlerine diş geçiremedi.