sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 06.08.2023

İddaa fikstüründe 6 Ağustos Pazar günü sahne alan 3 güvendiğimiz mücadeleyi, kupon haline getirdik. Kazanmanız dileğiyle.

Magdeburg – Braunschweig: MS 1, 1.60 (iddaa) – 1.75 (intobet) ; 6 Ağustos Pazar akşamı saat 14:30 itibariyle, beIN SPORTS 3 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından canlı yayınlanacak olan Almanya 2. Bundesliga mücadelesinde, Magdeburg ile Braunschweig karşı karşıya gelecek. Almanya 2. Bundesliga’da yoluna devam eden Magdeburg, geçen sezonu 11. sırada kapattı. Üst sıralardan uzak kalan ev sahibi, yeni sezonda yoluna Christian Titz yönetiminde devam ederken, 9 yeni transferle kadrosunu büyük ölçüde yeniledi. Hazırlık maçlarında harika bir performans sergileyen Magdeburg, 6 maçta da rakiplerini mağlup etmeyi başarırken, 2. Bundesliga’da sezona ise 1 puanla başladı. İlk hafta Wehen deplasmanına konuk olan ev sahibi,  ilk yarısını 1-0 önde kapattığı mücadeleden, 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Rakip 52. dakikadan itibaren 10 kişi mücadele ederken, Magdeburg 10 kişi kalan rakibi karşısında kalesini gole kapatamadı. Hazırlık maçlarında gösterdiği etkiyi yeni sezonda gösteremeyen Magdeburg, bu hafta Braunschweig karşısına çıkıyor. Almanya 2. Bundesliga’da yeniden mücadele etmeyi başaran Braunschweig cephesinde, kötü gidişat yeni sezonda devam etti. Konuk ekip geçen sezon 2 puan farkla küme düşmekten kurtulurken, yeni sezonda göreve Jens Härtel’i  getirdi. Tam 9 yeni transferle kadrosunu güçlendiren Braunschweig, yeni sezona mağlubiyetle başladı. İlk hafta iç sahada ağırladıkları Holstein Kile karşısında 1-0’lık mağlubiyet yaşadılar. 90 dakika sonunda rakip kaleye sadece 1 isabetli şut gönderebilen konuk ekip, ilk hafta performansıyla 2. Bundesliga sahnesinde güven vermemeye devam etti. Hala 2. Bundesliga seviyesinde bir kadro kurmayı başaramayan Braunschweig, bu hafta Magdeburg deplasmanında sürpriz arayacak. Almanya 2. Bundesliga’da sezona 1 puanla başlayan Magdeburg, deplasmanda iyi bir performans sergiledi. Taraftarı önünde kazanmak isteyen ev sahibi, sezona etkisiz başlayan Braunschweig karşısında galibiyet hedefine ulaşacaktır.

Odds BK – Stabaek: MS 1, 1.92 (iddaa) – 2.15 (intobet) ; Odds BK sahasında Stabaek’ ağırlayacak. Norveç Eliteserien Ligi kapsamında 6 Ağustos Pazar günü Türkiye saati ile 18:00’de sahne alacak mücadele, Skagerak Arena ev sahipliğinde sahne alacak. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Odds BK, Norveç Eliteserien Ligi’nin orta sıralarından kurtulamadı. Jan Frode Nornes ve öğrencileri, geçtiğimiz hafta Rosenborg deplasmanına konuk olurken, ilk yarısını 2-0 önde kapattığı mücadeleden 3-2’lik mağlubiyetle ayrıldı. Büyük bir avantajı değerlendiremeyen ve evine eli boş dönen Odds BK cephesinde moraller bozuk. Son 5 haftadan 3. yenilgisini yaşayan ev sahibi, Aalesund ve Valerenga galibiyetlerinin ardından, yeniden düşüşe geçti. İç sahada Stabaek’i konuk edecek olan Odds BK, galibiyetlerine geri dönmek ve üst sıralara yetişmek istiyor. Sezonun ilk yarısında Stabaek’e deplasmanda üstünlük kuramadılar ve karşılaşmadan golsüz beraberlikle ayrıldılar. Norveç Eliteserien Ligi’nin yeni temsilcileri arasında yer alan Stabaek, son 8 haftanın tamamında puan kaybetti. Geçtiğimiz hafta taraftarı önünde Molde’yi ağırlayan konuk ekip, karşılaşmadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrılırken, son 8 haftada 6. yenilgisini yaşadı. 3 haftadır ise mağlup olduklarını söyleyelim. Zor günler geçirmeye başlayan ligin yeni temsilcisi, küme düşme tehlikesini yakından hissetmeye başladı. Düşme potasıyla arasındaki puan farkı 3’e kadar inen Stabaek, bu hafta Odds BK deplasmanına konuk olacak. 16 haftayı 4 galibiyet, 4 beraberlik, 8 mağlubiyetle geride bırakan konuk ekip, kalesini 25 gole kapatamazken, rakip fileleri 17 gol gönderdi. Son haftaların zayıf halkası, bu hafta ilk maçta golsüz berabere kaldığı rakibi karşısında kazanmak istiyor. Ev sahibi Odds BK, Norveç Eliteserien Ligi’nde zor günler geçirmesine karşın, rakibi Stabaek’ten daha iyi bir performans sergiledi. İç saha avantajıyla Stabaek karşısında galip geleceklerini düşünüyorum.

Sandefjord – Sarpsborg 08: KGVAR, 1.31 (iddaa) – 1.44 (intobet) ; Norveç Eliteserien Ligi’nde yeni hafta heyecanı yaşanırken, Sandefjord evinde Sarpsborg 08’i konuk edecek. İddaa fikstüründe 6 Ağustos Pazar günü yer alan maçın başlama saati ise 18:00. Norveç Eliteserien Ligi’nde ilk 15 haftayı 3 galibiyet, 4 beraberlik, 8 mağlubiyetle geride bırakan Sandefjord, kendisini Play Out hattında buldu. Geçen sezon kümede kalma savaşı veren ev sahibi, ligde kalmayı Play Out galibiyetiyle başarırken, yeni sezonda da düşme tehlikesi yaşıyor. Geçtiğimiz hafta Valerenga deplasmanında 3-2’lik galibiyete imza atan ev sahibi, Norveç Eliteserien Ligi’nde tam 5 hafta sonra galip gelmeyi başarsa da, Play Out hattından kurtulamadı. Yeni sezonda da ligin zayıf halkaları arasında yer almaya devam eden Sandefjord, bu hafta galibiyetlerine Sarpsborg karşısında devam etmek istiyor. Mikael Stahre ve öğrencileri, geçtiğimiz hafta iç sahada Haugesund’u mağlup etti. Konuk ekip Norveç Eliteserien Ligi’nde 3 hafta sonra galip gelmeyi başarırken, üst sıraları bırakmadı. İlk 12 haftada sadece 2 kez mağlup olan Sarpsborg 08, sırasıyla Stromsgodset, HamKam ve Molde’ye karşı kaybederken, düşüşe geçmişti. Geçtiğimiz hafta aldığı kritik galibiyetle toparlanmayı başaran konuk ekip, 24 puanla ligin 7. sırasında yer alıyor. 8 deplasman maçında sadece 3 mağlubiyet yaşayan Sarpsborg 08, deplasmanda ligin en fazla gol atan takımları arasında yer alıyor. Dış sahada rakip fileleri 12 kez havalandırmayı başardılar. Sandefjord karşısında sezonun ilk yarısı 6-1’lik galibiyete imza atan konuk ekip, bir kez daha kazanmak istiyor. Taraf bahsinin güç olduğu zorlu mücadelede, geçtiğimiz haftayı galibiyetle kapatan iki takım karşı karşıya geliyor. Kötü gidişata son veren ve yükselişe geçmek isteyen taraflar, karşılıklı gollerle haftayı noktalayacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 4.02

intobet Bahis Oranı: 5.41