sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 06.08.2023

Norveç Eliteserien Ligi ve Almanya 2. Bundesliga mücadelelerini, kupon olarak hazırladık. Hafta sonunda kazanmanız dileğiyle.

Viking – Bodo / Glimt: İY 0, 2.25 (iddaa) – 2.55 (Bets10) Norveç Eliteserien Ligi’nde liderin en yakın takipçisi Viking ile lider Bodo / Glimt, 6 Ağustos Pazar akşamı kozlarını paylaşacak. Viking Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadele, saat 20:15’te sahne alacak. Norveç Eliteserien Ligi’nde zirvenin en yakın takipçisi Viking, bu hafta sahasında lider Bodo / Glimt’i konuk edecek. Bjarte Lunde Aarsheim ve öğrencileri, son 7 haftada tüm rakiplerini mağlup etmeyi başarırken, şampiyonluğun en güçlü adayları arasında yer aldı. Son 7 hafta liderin dahi üzerinde bir performans grafiği ortaya koyan ev sahibi, rakip fileleri 7 maçta 16 kez havalandırırken, kalesinde ise sadece 4 gole geçit verdi. Son 4 maçın 3’ünde kalesini gole kapatmayı başaran Viking, sezonun ilk yarısında Bodo / Glimt deplasmanına konuk olmuş ve sahadan 5-1’lik hezimetle ayrılmıştı. Formunun zirvesinde olan Viking, ilk maçtaki hezimeti unutturmak istiyor. Ev sahibinin 1 maç eksikle, lider ile arasında 6 puan fark var. Norveç Eliteserien Ligi’nin lideri Bodo / Glimt, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nden moralli dönüyor. 2. Ön Eleme Turu kapsamında karşı karşıya geldiği Bohemians karşısında 3-0 ve 4-2’lik galibiyetlerle tur atlamayı başaran konuk ekip, ligde ise son hafta Tromsö’ye karşı kaybetti. Konferans Ligi’nden yorgun döndüğü haftada Tromsö’ye karşı iç sahada 2-0’lık skorla kaybeden lider, bu hafta en yakın rakibi Viking karşısında bir kez daha Konferans Ligi yorgunu çıkacak. 17 haftayı 13 galibiyet, 2 beraberlik, 2 mağlubiyetle geride bırakan Kjetil Knutsen ve öğrencileri, en yakın rakibinin 6 puan üzerinde yer alıyor. Kalesini 18 gole kapatamayan konuk ekip, rakip filelere ise 43 gol göndermeyi başardı. Sezonun ilk yarısında Viking’e karşı rahat bir galibiyet alan Bodo / Glimt, bu hafta çok daha formda bir Viking karşısına çıkacak. Karşılaşmada taraf bahsi oldukça güç. Bir tarafta son 7 haftaya damga vuran ve zirvenin en yakın takipçisi haline gelen Viking, diğer tarafta ise lider Bodo / Glimt var. İki takımında ilk yarıda birbirlerine üstünlük şansı vermeyeceğini düşünüyorum.

Tromsö – Lilleström: MS 1, 2.10 (iddaa) – 2.35 (Bets10) ; Tromsö evinde Lilleström’ü konuk edecek. Norveç Eliteserien Ligi kapsamında 6 Ağustos Pazar akşamı sahne alacak mücadele, Türkiye saati ile 18:00 itibariyle başlıyor. Mücadeleye Alfheim Stadı ev sahipliği yapacak. Norveç Eliteserien Ligi’nde 2 haftadır kazanan Tromsö, zirve yarışına yeninde dahil oldu. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Gaute Helstrup ve öğrencileri, en yakın rakiplerinden Brann ve Bodo / Glimt karşısında galip gelirken, attığı 5 gole karşılık, kalesinde sadece 1 gole izin verdi. Savunma performansıyla sezona damga vuran Tromsö, 16 hafta sonunda kalesinde sadece 14 gole izin verdi ve ligin en iyi savunma performansını sergiledi. Zirve ile arasında 8 puan fark bulunan ev sahibinin, liderden 1 maçı eksik. 16 haftayı 10 galibiyet, 3 beraberlik, 3 mağlubiyetle geride bırakan Tromsö, Norveç Eliteserien Ligi’nde iyi bir sezon geçiriyor. Norveç Eliteserien Ligi’nde geçtiğimiz hafta kazanan Lilleström, son haftalarda etkili performans grafiğiyle dikkat çekiyor. Geir Bakke ve öğrencileri, son 5 haftalık fikstürden 4 galibiyetle 12 puan toplamayı başardı ve zirve takibini bırakmadı. Geçtiğimiz hafta HamKam karşısında iç saha avantajıyla 3-1’lik galibiyete imza attılar. Liderden 1 maç eksiğe rağmen puan farkını 13’e kadar indirdiler. Sezonun ilk yarısı Tromsö’yü sahasında ağırlayan ve 1-0’lık mağlubiyetten kurtulamayan konuk ekibin, 3. sıradaki Tromsö ile arasında ise 4 puan fark bulunuyor. Zirve yarışında kritik bir deplasman sınavı verecek olan Lilleström, kazanarak rakipleriyle puan farkını azaltmak istiyor. Norveç Eliteserien Ligi’nde zirve takibini bırakmayan Tromsö, son 2 haftada güçlü rakiplerine karşı hata yapmadı ve üst üste galibiyetler aldı. İç saha avantajına sahip olan Tromsö’nün, Lilleström karşısında kazanacağını düşünüyorum.

Karlsruher SC – Hamburg: KGVAR, 1.21 (iddaa) – 1.36 (Bets10) ; 6 Ağustos Pazar günü Türkiye saati ile 14:30’da başlama düdüğü çalınacak Almanya 2. Bundesliga mücadelesinde, Karlsruher SC ile Hamburg karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1. Karlsruher SC cephesinde Christian Eichner dönemi devam ederken, ev sahibi yeni sezonu galibiyetle açtı. Geçen sezonda üst sıraları zorlayan ve 34 hafta sonunda 7. sırada kendisine yer bulan ev sahibi, yeni sezon öncesi 6 transferle kadrosunu güçlendirirken, 13 isimle yollarını ayırdı. 2. Bundesliga’nın ilk haftasında Osnabrück deplasmanına konuk olan Karlsruher SC, maç boyunca rakibine karşı üstün bir futbol sergiledi. Mücadelede 3 kez öne geçmeyi başaran ev sahibi, kalesinde ise 2 gole izin verdi. İlk 2 gol Marvin Wanitzek’ten gelirken, golcü isim galibiyetin mimarı oldu. Bu hafta Karlsruher galibiyetlerine Hamburg karşısında devam etmek istiyor. Geçen sezon Almanya Bundesliga’ya yükselmek için mücadele eden Hamburg, bir sezonun bütün emeğini Play Off mağlubiyetiyle boşa çıkardı diyebiliriz. Stuttgart engeline takılan ve yoluna 2. Bundesliga’da devam etmek zorunda kalan Hamburg, 6 transferle kadrosunu güçlendirdi. Tim Walter yönetiminde sezona devam eden Hamburg, ilk hafta Schalke 04 engelini galibiyetle geçmeyi başardı. 5-3’lik galibiyete imza atan konuk ekip, ilk haftanın en iyi hücum performanslarından birini sergiledi. Yeni sezonda etkisine hız kesmeden devam eden Hamburg, ilk deplasman sınavını Karlsruher SC karşısında verecek. İlk haftanın etkili takımları arasında yer alan konuk ekip, kendisi gibi sezona farklı galibiyetle başlayan rakibi karşısında, zorlu bir sınav verecek. Almanya 2. Bundesliga’nın ilk haftasında hücum performanslarıyla damga vuran Karlsruher SC ve Hamburg, ilk haftadan galip çıkmayı başardı. İki takımda hücum etkisine ve gollerine devam edeceğini düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 5.71

Bets10 Bahis Oranı: 8.14