İsveç Allsvenskan iddaa tahminleri ve analizleri

Norrköping Göteborg İddaa Tahmini 07.08.2023

İsveç Allsvenskan’da alt sıralardan kurtulmak isteyen Göteborg deplasmanda, Norrköping’in konuğu olacak. Karşılaşma saat 20.00’de start alacak ve nesine.com sitesinden izlenebilecek.

NorrköpingGöteborg arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Norrköping kazanır 2.14, beraberlik 3.55, Göteborg kazanır ise 3.35 olarak açıklanmış.

Norrköping Galibiyet Peşinde 

Norrköping, İsveç Allsvenskan’da geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Hammarby deplasmanına konuk olan Rikard Norling’in öğrencileri karşılaşmadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Arnor Traustason’un attığı golle beraberliği bulan Norrköping, uzatma dakikalarında yediği golle puan alamadı. İsveç Allsvenskan’da 2 maçlık galibiyet serisi sona eren Norrköping bu hafta Göteborg ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde Norrköping’de Anton Eriksson’un kart cezalısı olduğunu belirtelim. 

Göteborg Moralli

Göteborg’da moraller yerinde. İsveç Allsvenskan’da bu sezon kümede kalma savaşı veren Göteborg, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Gamla Ullevi’de Kalmar’ı konuk ettiler ve karşılaşmadan 2-0’lık galibiyet ile ayrıldılar. Adam Carlen’in attığı gollerle 3 puanı alan Göteborg, İsveç Allsvenskan’da son 3 maçında da mağlubiyet yaşamadı. Düşme hattında yer alıyorlar ve play out hattındaki Degerfors’un 4 puan gerisindeler. Maç öncesinde Göteborg’da Sebastian Ohlsson’un sakatlığı bulunuyor.

Norrköping – Göteborg Maç Bilgileri

Norrköping – Göteborg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00 başlayacak ve nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Nya Parken Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Norrköping'in ilk 11’i Belli mi?

Norrköping’in muhtemel kadrosu: Oscar Jansson, Marcus Baggesen, Marco Lund, Daniel Eld, Jacob Ortmark, Arnor Traustason, Christoffer Nyman, Victor Stange Lind, Kristoffer Khazeni, Anton Eriksson, Vito Hammershoj Mistrati

Göteborg'un ilk 11’i Belli mi?

Göteborg’un muhtemel kadrosu: Pontus Dahlberg, Mats Edward Bangsbo, Sebastian Hausner, Oscar Wendt, Sebastian Eriksson, Elias Kristoffer Hagen, Gustav Svensson, Gustaf Norlin, Adam Carlen, Marcus Berg, Linus Carlstrand

İddaa Tahmini

Norrköping, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapattı. Konuk oldukları Hammarby deplasmanından 2-1’lik mağlubiyet ile döndüler. 2 maçlık galibiyet serileri de sona ermiş oldu. Göteborg ise geçen hafta Kalmar engelini 2-0 ile geçti. Önemli bir galibiyet aldılar. Son sıradaki Varbergs’in kazandığı haftada puan kaybı yaşamamaları önemliydi. Norrköping, son haftalarda hücumda üretken. Göteborg ise seri galibiyetler alarak alt sıralardan uzaklaşmak istiyor. Gollü bir maç olur. Her iki takımda skor üretmeyi başarır. 

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.58

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Göteborg, haftayı puansız kapattı. Konuk oldukları Norrköping deplasmanında 3-0 kaybettiler.